Şimdi Ara

Half Life 3 Geliyor Olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir, hatta unuttuğumuz bir zaman aralığından beridir haberini alamadığımız Half-Life’ın yeni oyunuyla ilgili son yaşananlar hayli dikkat çekici. AMD’in 390 serisi belli oyunlara destek sağlıyor. Özel destek sağlanan oyunlar şu şekilde:

Star Wars Battlefront, DOOM, Half Life 3 ve Fall Out 4’te DirectX 12’ye tam destek sağlanacak. Half-Life 3?

Hani normalde hata filan deriz ama resmi bir tanımın içerisinde Half-Life 3 ibaresinin bulunması bizi gerçekten de şaşırttı. Half-Life 3’ü sonunda görebilecek miyiz? Bilmiyorum ama Valve bu kanıtı nasıl yalanlayacak, işte onu çok merak ediyorum.

Half Life 3 Geliyor Olabilir

https://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-289-MS&groupid=701&catid=56&subcat=3059

• İnşallah 3-4 yıl sonra yeni nesil konsollara gelirde adam gibi grafiklerle oynarız. ps4 ve xboxone için gelmesini istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

İnşallah 3-4 yıl sonra yeni nesil konsollara gelirde adam gibi grafiklerle oynarız. ps4 ve xboxone için gelmesini istemem.

konsollara gelmesi bile supheli sadece steam'e gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 25 Haziran 2015; 16:12:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

İnşallah 3-4 yıl sonra yeni nesil konsollara gelirde adam gibi grafiklerle oynarız. ps4 ve xboxone için gelmesini istemem.

Konsollar olmadan AAA oyun çıkartmak cesaret ister. Onuda geçtim steam kullanıcılarının %80'ninden fazlasının mevcut nesildeki konsollardan daha güçsüz bir grafik kartı kullandığını biliyor musun?

İşkembeden konuşmayalım...
  • Bana mı geliyor ?

Şaka maka konsollara çıkacağını sanmıyorum. Çünkü pcmasterrace diye ötüp duran bir firma.
  • Madem konsola gelmeyecek neden playstation bolumune açtın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supheli dedim gelmeyecek demedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half Life 2 Çıldıracam
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç oynamadım half life nasil acaba

• gunluk ps ve xbox tu kaka yorumunu aldigimiza gore rahat edebiliriz

• Valve nin Sony ile arası iyi kesin gelecektir. Bide kalemi ciddiye alan var mı ? Tomb Raider yorumlarından sonra daha da komik olmaya başladı.
  • Yıllardır beklenen oyunu olur da konsollara çıkarmazlarsa çok fena hata yapar Valve.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

gunluk ps ve xbox tu kaka yorumunu aldigimiza gore rahat edebiliriz

Ne diyem, mesela Mahmut mu diyem.
  • Haylayf 3 gelsin, bana uyar.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Hiç oynamadım half life nasil acaba

Best fps ever dude

• Konsollara gelmez.

• konsolllara gelmeyecekse hiç çıkmasın.
  • Konsollara gelmeyeceğini nereden çıkardınız yahu? HL2 Episode'lar, Portal 2 falan geldi. HL3'ü yapacak ekip de aynı, sürecek yayıncı da aynı olacak. Konsolların oyun piyasasında PC'yi yerden yere çarptığı bir dönemdeyiz. Paşalar gibi çıkacaktır konsollara HL3. Sadece konsollara özel olsa bile şaşırmam. Ama sadece PC'ye özel olması Valve'in kendi ayağına sıkması olur. Asıl parayı konsollardan kıracağını herkes biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

konsolllara gelmeyecekse hiç çıkmasın.

Çıksın canım niye çıkmasın valve saglam bir optimizasyon ile fakir pclerin gönlünü de alır

• Gabe dayı trollüyor yie Gençliğim çürüdü bi çıkmadı şu tükürdümün oyunu ya.2 sene içinde çıkar inşallah
  • Half-life mı kaldı, bu saatten sonra gelse de olur gelmesede. İnsanlar oyunu hikayeyi unuttu. Yapacaklarsa 1 ve 2'yi remake yapsınlar önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 26 Haziran 2015; 13:12:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.