Şimdi Ara

Halı Sahada Topla Sert Şut Çekme ! Çekemiyorum Yardım :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
76.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: pascal üçgeni

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Boyun kısadır veya çok hafifsindir büyük ihtimalle. Bacak kaslarında gelişmemiştir. Çalışacaksın yapacak bir şey yok.

imza biraz yanlış olmuş gibi

Bi fail daha iki oldu toplamda sizi şöyle bekleme odasına alalım birazdan işleminiz yapılacak.

Alıntıları Göster
    Böyle vur.

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

Böyle vur.

Alıntıları Göster
    2 gollüğüne galeye geç

• quote:

Orijinalden alıntı: j_statham

2 gollüğüne galeye geç

Alıntıları Göster
    Deniyicem ve sonra size dönücem
  • quote:

Orijinalden alıntı: goplu3434

Deniyicem ve sonra size dönücem

Alıntıları Göster
    ben halı sahada kaleci oluyorum.kurtarması en zor şutlar yerden köşeye gidenler.vurulan mesefe genelde 5-6 metre olduğundan kalecinin pozisyon almaya fırsatı olmuyo o yüzden sertliği çokda önemli değil.yerden ve köşelere vurmaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 2 Ağustos 2011; 23:21:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

ben halı sahada kaleci oluyorum.kurtarması en zor şutlar yerden köşeye gidenler.vurulan mesefe genelde 5-6 metre olduğundan kalecinin pozisyon almaya fırsatı olmuyo o yüzden sertliği çokda önemli değil.yerden ve köşelere vurmaya bak

Alıntıları Göster
    güçle zayıflıkla şişmanlıkla alakası yok. sert vurmak istiyosan geril de vur. onun haricinde en ço zevk veren aşırtma golü bana göre. ah birde topu izlemeleri ve tutardım ama demeleri yokmu off. dikkat et genelde kaleciler top karşı takımdayken açılır ansızın vuracaksın. gerçi sen sert vuramıyodun top o kadar gider mi bilemem. havada asılı kalmasın sonra
    şaka tabiki denersen çalışırsan olur. body falan hikaye.

• quote:

Orijinalden alıntı: RİCARDOQUARESMA

güçle zayıflıkla şişmanlıkla alakası yok. sert vurmak istiyosan geril de vur. onun haricinde en ço zevk veren aşırtma golü bana göre. ah birde topu izlemeleri ve tutardım ama demeleri yokmu off. dikkat et genelde kaleciler top karşı takımdayken açılır ansızın vuracaksın. gerçi sen sert vuramıyodun top o kadar gider mi bilemem. havada asılı kalmasın sonra

Alıntıları Göster
    kalçadan çıkart ayağı da hafif yatır
    bak şöyle olacak
    0:top
    1:sol ayak
    2:sağ ayak

10
    2
    2 vururken 1 topun yanında önde yada çok arkasında değil.ayak üstüyle ayağı hafif yatır beli de çevireceksin

edit:2 sıfırın tam arkasında olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhatC. -- 3 Ağustos 2011; 0:06:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RİCARDOQUARESMA

Alıntıları Göster
    Gücle veya gerilip gerilmemekle alakası yok. Ben 5-6 sene takımlarda oynadım sakatlanınca bırakmak zorunda kaldım. İlk zamanlar orta sahadan kaleye yetistiremezdim. İlk ögrettikleri sey destek ayagını uygun kullanmak. Normalde zayıf biriyim ama halı sahada gömüyorum geciyorum. Senin sorunun büyük ihtimal destek ayagını topun yanına yanlıs koymakla.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

Gücle veya gerilip gerilmemekle alakası yok. Ben 5-6 sene takımlarda oynadım sakatlanınca bırakmak zorunda kaldım. İlk zamanlar orta sahadan kaleye yetistiremezdim. İlk ögrettikleri sey destek ayagını uygun kullanmak. Normalde zayıf biriyim ama halı sahada gömüyorum geciyorum. Senin sorunun büyük ihtimal destek ayagını topun yanına yanlıs koymakla.

Alıntıları Göster
    hocam konç giy ayağın sıkı olsun gevşek ayakkabıyla vurma zamanla alışırsın zaten vura vura güç gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubick

hocam konç giy ayağın sıkı olsun gevşek ayakkabıyla vurma zamanla alışırsın zaten vura vura güç gelir

Alıntıları Göster
    Topla şut çekmek yerine topa şut çekmeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kogmen

Topla şut çekmek yerine topa şut çekmeyi dene.

Alıntıları Göster
    Hocam Dalga Geçmeyin , ben solağım , sağ ayağımı topun dibine koyup solla kalçaya kadar kompile sıkıp gelişine mi vurucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: goplu3434

Hocam Dalga Geçmeyin , ben solağım , sağ ayağımı topun dibine koyup solla kalçaya kadar kompile sıkıp gelişine mi vurucam

Alıntıları Göster
    Karın kası çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Karın kası çalış.

Alıntıları Göster
    Şunları yap;

Edit Player-->Attributes-->Shot Power'ı 99 yap olur

Şaka bir yana bence en önemlisi maçlara çıkmadan ısınmayı sakın ihmal etme.Daha ısınmadan gelen topa son gücünle vurursan bütün hafta o bacak tarak kemiğinden dize kadar ön bölge ağrır. Yavaşça paslarla başla plaselerle hafif hafif şiddetini arttırarak maçta ısınırken istediğin kıvama gelmeye çalış.

Antrenman olarakta kum torbası bağla ayak bileklerine otur sandalyeye indir kaldır ayaklarını çalıştır ve kısa koşu yap kumtorbalarıyla çok yararı olur.

Bende aynı sıkıntıyı çektim zamanımda şimdi golü yapacak kadar vuruyorum şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: ensturk13

Şunları yap;

Edit Player-->Attributes-->Shot Power'ı 99 yap olur

Şaka bir yana bence en önemlisi maçlara çıkmadan ısınmayı sakın ihmal etme.Daha ısınmadan gelen topa son gücünle vurursan bütün hafta o bacak tarak kemiğinden dize kadar ön bölge ağrır. Yavaşça paslarla başla plaselerle hafif hafif şiddetini arttırarak maçta ısınırken istediğin kıvama gelmeye çalış.

Antrenman olarakta kum torbası bağla ayak bileklerine otur sandalyeye indir kaldır ayaklarını çalıştır ve kısa koşu yap kumtorbalarıyla çok yararı olur.

Bende aynı sıkıntıyı çektim zamanımda şimdi golü yapacak kadar vuruyorum şükür.

Alıntıları Göster
    eğer bunu illa yapıcam diyorsan azimli isen; sağlık topları ile, kum plajda şut çek, veya sağlık topu bulamam ve plaja gidemem diyorsan yokuş yukarı normal meşin yuvarlak ile şut çek etkisi olduğunu göreceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

eğer bunu illa yapıcam diyorsan azimli isen; sağlık topları ile, kum plajda şut çek, veya sağlık topu bulamam ve plaja gidemem diyorsan yokuş yukarı normal meşin yuvarlak ile şut çek etkisi olduğunu göreceksin

Alıntıları Göster
    Destek ayağını yanlış yere koyuyosundur yoksa body ile falan olcak iş değil bu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion-

Destek ayağını yanlış yere koyuyosundur yoksa body ile falan olcak iş değil bu :D

Alıntıları Göster
    burunla vur burunla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torr

burunla vur burunla

Alıntıları Göster
    Hızlı vurmak için bence teknik yüzde 60 güç yüzde 40 oranda etkiliyor. Eğer tekniğiniz iyi değilse (benim gibi :)) istediğiniz kadar güçlü olun füze gibi denilen şutları çekemiyorsunuz. Bazen istemdışı sanırım öyle şut çıkarttığımda oluyor. Fakat genelde basketbol oynadığımdan ve koştuğumdan dolayı futboldaki şut çekme tekniğimi iyi geliştiremedim. Çok fazla deneme yaparak, ayağın yere bakış açısı ve topla teması, diğer ayağın pozisyonu, bel ve kalça hareketini iyi yapmak gerekiyor. Bu kombinasyonu sağladığında çok sağlam şutlar çıkarabilirsin. Basketbolda bilekten şut çıkarmakta yeni başlayanlar için çok zordur. Bilek gücünden ziyade tekniğini oturtmak kolay değildir. Futbolda da benzer bir durum söz konusu...

• ben 12 yaşındayım ayagım 38 numara ama tam 120 kmh hızla şut çekebiliyorum bence sen ayagının topun nereye denk gelmesine dikkat etmiyorsun eger top dönerek gidiyorsa yanlış vurmuşsun demektir yani burun vurmuşsundur topun tam ortasına aygının üstüm ile vur gücünü kontrol et biraz kısa olabilirsin ama öyle bir kural yok ben 1.50 boylarındayım ama çok hızlı şut çekiyorum bi benim dediklerimi dene sonra haber verirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeah_men14

ben 12 yaşındayım ayagım 38 numara ama tam 120 kmh hızla şut çekebiliyorum bence sen ayagının topun nereye denk gelmesine dikkat etmiyorsun eger top dönerek gidiyorsa yanlış vurmuşsun demektir yani burun vurmuşsundur topun tam ortasına aygının üstüm ile vur gücünü kontrol et biraz kısa olabilirsin ama öyle bir kural yok ben 1.50 boylarındayım ama çok hızlı şut çekiyorum bi benim dediklerimi dene sonra haber verirsin
    şut çekerken parmak ucunda git...ve kullanmadığın ayağı topun sağına doğru destek al ve sonra topun dibine girerek hareketi gerçekleştir...
  • goplu3434 G kullanıcısına yanıt
    42 numara giymiş adamsın halledersin sen
  • En sağlam yolu top zıplarken ayağının üstüyle yapıştır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.