Asgari 2300 kalsa ve dolar 10 olsa bile bu bir gerçek. Her aile de 4 ev 2 araba 2 arsa var minimum diyorum bak minimum. Sokağa çıkın passatlar BMWler audiler havalarda uçuşuyor. Benim gibi bunlara sahip olmayanlar da vardır elbet ama çok az sayıda kalıyor. Yüzde 44 asgari çalışan diyoruz ama yüzde 30 fakir yok ülkede
EDİT : 8 AYDA 1 MİLYON KONUT 400 BİN ARAÇ SATILMIŞ DÖVİZ İSE 218 MİLYAR DOLAR. MALUM PARTİLİ DEĞİLİM AMA ÜLKENİN ÇOĞUNLUĞU İYİ ARTIK KABULLENİN. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KamyonlaDriftÇekenAdam -- 22 Eylül 2020; 17:36:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HALKIN ZENGİN OLDUĞU GERÇEĞİ.

-
-
Tm
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İnanmıyorsan bulunduğun sokağa çık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Salak lan bu. Bildiğin katıksız salak.
“İçeriği görmek için kullanıcının bloğunu kaldır.”
quote:
Orijinalden alıntı: Ayrıldı01
“İçeriği görmek için kullanıcının bloğunu kaldır.”hocam bloklamış olsaydın konuyu göremezdin : D
demek ki sonradan blokladın. demek ki içeriğin ne olduğunu da gördün : )
-
Kdjdlxkdşfödlxş
Kapitalizm sayesinde dünya refahı yükseldi, dünyayı 60 yıl öncenin fakirlik algısıyla yorumlarsanız zengin bir devlet olduğunuzu zannedersiniz.
Fakirin açlıktan, sıtmadan öldüğü günleri geçen yüzyılda bıraktık.
Türkiye kişi başı milli gelirde de, satın alma gücü paritesinde de (SAGP) hızla düşüyor. Komünist enkazdan çıkmış Doğu Avrupa ülkeleri artık bizden zenginler, 90'lı yıllardaysa biz onlardan kat ve kat daha zengindik.
2012'de Türkiye kişi başı milli geliri 13,5 bin dolardı, şuandaysa 8 bin dolarlara geriledi. (Dünyada kişi başı milli gelir artıyor, düşüş bizimle alakalı)
Elbet yanımızda hala fakir kalan birçok ülke de var ama yanımızda prens gibi kalan birçok ülke de var. Son 8 yılda hep aşağılara düştüğümüz, hızla fakirleştiğimiz de ortada. Ayrıca sen mesela Batılının 2 dolara alıp yediği, seninse 12 liraya yediğin çikolatayı bir mi sanıyorsun? O hakiki çikolata yiyor 2 dolara, sense burada 12 liraya biraz aroma, biraz glikoz şurubu birkaç ufak parça da çikolata yemiş oluyorsun.
Üretim kralı olduğun, bununla meydanlarda övündüğün fındığı bile daha kilo kilo alıp yiyemiyorsun; yabancıysa senin en çok üretim bizde diyerek övündüğün fındığı ton ton alıp götürüyor ülkesine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 21 Eylül 2020; 23:42:58 >
-
Akp seçmeni olduğumu nasıl belli edebilirim adlı konu.
-
Allah korusun
Detaycısın,
Fark ettiysen entarimin altında “DH Mobil sürümle gönderildi” falan yazıyor olması lazım. Hâl böyleyken, o uyarı yazısını kopyala yapıştır yapmak da mümkün olmuyor. Üşenmedim, yazdım. Hâlâ var olsaydı eğer, eksi butonunu en nazik biçimde kullandığım konu olurdu bu.
=)
quote:
Detaycısın,
Fark ettiysen entarimin altında “DH Mobil sürümle gönderildi” falan yazıyor olması lazım. Hâl böyleyken, o uyarı yazısını kopyala yapıştır yapmak da mümkün olmuyor. Üşenmedim, yazdım. Hâlâ var olsaydı eğer, eksi butonunu en nazik biçimde kullandığım konu olurdu bu.
=)Tekrar söylüyorum , blokladığın kişilerin konuları gözükmüyor : )
pakaji diye bir elemanı blokladım bir kaç hafta önce. Konu açmış mı diye bakmak için gizli moddan giriyorum. Orada gözüküyor , benim sayfada olmayan konular
Yani konuya girebildiysen o an itibariyle bloklu değildi. Sonradan çakmışsın bloğu diyorum, neyini anlamadın ki ?
-
Konuya girdim, entariyi okudum, çaktım bloğu, izin verirsen çıkıcam.
Ayrıca Stalk yapar gibi bloklu kişilerin sayfada nickname’lerini aramak pek erdemli bir davranış gibi gelmedi bana.
quote:
Konuya girdim, entariyi okudum, çaktım bloğu, izin verirsen çıkıcam.
Ayrıca Stalk yapar gibi bloklu kişilerin sayfada nickname’lerini aramak pek erdemli bir davranış gibi gelmedi bana.Pride does not follow the statement
-
Kanka bu yazını daha öncede gördüm bir yerden güzel ama cidden bulunduğun sokağa çık gerçekleri göreceksin
PC' yi bilemem de DH mobil uygulamasında bir güzel de gözüküyor bloklu kişilerin konuları...
Şimdi bu senin yorumu görüp yine çakıyla intihara kalkışırquote:
Orijinalden alıntı: 52CM
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
|
Akp seçmeni olduğumu nasıl belli edebilirim adlı konu. |
hocam bloklamış olsaydın konuyu göremezdin : D demek ki sonradan blokladın. demek ki içeriğin ne olduğunu da gördün : ) |
Kapitalizm sayesinde dünya refahı yükseldi, dünyayı 60 yıl öncenin fakirlik algısıyla yorumlarsanız zengin bir devlet olduğunuzu zannedersiniz. Fakirin açlıktan, sıtmadan öldüğü günleri geçen yüzyılda bıraktık. Türkiye kişi başı milli gelirde de, satın alma gücü paritesinde de (SAGP) hızla düşüyor. Komünist enkazdan çıkmış Doğu Avrupa ülkeleri artık bizden zenginler, 90'lı yıllardaysa biz onlardan kat ve kat daha zengindik. 2012'de Türkiye kişi başı milli geliri 13,5 bin dolardı, şuandaysa 8 bin dolarlara geriledi. (Dünyada kişi başı milli gelir artıyor, düşüş bizimle alakalı) Elbet yanımızda hala fakir kalan birçok ülke de var ama yanımızda prens gibi kalan birçok ülke de var. Son 8 yılda hep aşağılara düştüğümüz, hızla fakirleştiğimiz de ortada. Ayrıca sen mesela Batılının 2 dolara alıp yediği, seninse 12 liraya yediğin çikolatayı bir mi sanıyorsun? O hakiki çikolata yiyor 2 dolara, sense burada 12 liraya biraz aroma, biraz glikoz şurubu birkaç ufak parça da çikolata yemiş oluyorsun. Üretim kralı olduğun, bununla meydanlarda övündüğün fındığı bile daha kilo kilo alıp yiyemiyorsun; yabancıysa senin en çok üretim bizde diyerek övündüğün fındığı ton ton alıp götürüyor ülkesine. |
Benzer içerikler
- msc dt ne demek
- kaybolan kargo için ne yapabilirim
- rüya görmemek için ne yapmalıyım
- eski sevgilimi çok özlüyorum
- babamın tc sini nasıl öğrenebilirim
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
- prompt mühendisliği nedir
- discord açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X