Şimdi Ara

79TL HALNZIYE Hy-p13 Termal Macun 2 Gr. 13.4w/(m-k)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUHAMMED1525 -- 30 Mart 2022; 1:13:11 >

• hazniye diye okuyorum hep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iletkenlik değeri tıraş bence.thermal grizzy kullandım bi istediğim gibi süremedim zaten azdı.macun yumuşak mı kıvamlı mı bence daha önemli.eskiden as5 vardı arctic'in baya koyuydu o.mx-4 aldım koyu sonra mx-5 aldım o da öyle ve ikisi de 4g yani kralı indirmek için 2gramla gelmiş arkadaş bu paraya.bizim memlekette buna silah kavgasına bıçakla gelmek denir.bu ikisi de sahte satıyorsa bırakın gidin zaten turks and caicos adalarına taşının.

79TL HALNZIYE Hy-p13 Termal Macun 2 Gr. 13.4w/(m-k)amazon
    ARCTIC ACTCP00002B ARCTIC ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) Çok Renkli Standart
    https://www.amazon.com.tr/Arctic-ACTCP00002B-MX-4-S%C3%BCr%C3%BCm%C3%BC-Termal-Macun/dp/B07L9BDY3T

https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-2020-termal-macun-4-gr-ar-actcp00002b-p-hbv00000kbt85

• 10 liralık macun bile iş görüyor Mx 4 de kullandım 10 liralık olandan da kullandım ha Mx daha uzun süreli olur ama fiyat olarak yüksek gidin uygun bir ürün alın 2 3 ayda bir rutin temizlik yapın mesela;

• Yousuf27 kullanıcısına yanıt

MX 4 piyasada kulllandigim en kaliteli termal macun kivami uygulaması ve iletkenliği çok iyi . 3 seneden fazla oldu süreli halıya ilk gün gibi işi değerlerim çok iyi. Bir defa sür uzun yıllar kullan. Durmadan termal macun sürmek sõk tak yapmak çok sağlıklı olmaz heleki bilen var bilmeyen var

• Dediğim gibi tercih meselesi benim fanım 2 3 ayda bir tozla kaplanıyor onları temizlerken işlemciye bir macun sürmek de zor gelmiyor zaten öyle aman aman kolay bozulan parçalar değil çok zorlaman gerek pinleri eğmek için falan hatta ben biraz eğdim ona rağmen çalıştı

• @TurkeyStar @Yousuf27

arkadaşlar sıkıntı yok çok sürün az sürün sık sürün, sürün unutun 4gr öyle hemen bitmez.benim eklemek istediğim dün atlamışım bu mx-4'ün eski versiyonu baya eski kullandım ve adamlar 8 sene kurumaz garantisi veriyordu.zalman almıştım ben kullanmayınca çöp olmuştu oje gibi sürülen sıvı.alın bir kenara atın bulunsun yani.ben deneyecektim o 8 sene işini eskisinde ama kuzene lazım oldu verdim ama en az 5 6 senelikti.yenileri de tutarım ben atmam bozuldu diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • niye hicbir yerde cikmiyor bu marka?

• Şuan indirimde iki macun var sanırım 50 tl olan ve bu aradaki farka değer mi ?

• Maxtor fiyat konusunda çok önde

• aşılarda grafen yokmu zaten bozuk aşıları versinler bize 79TL HALNZIYE Hy-p13 Termal Macun 2 Gr. 13.4w/(m-k) 

• bu ara termal macun konuları çok arttı enteresan bi şekilde

• Arkadaşlar ürün (Maxtor'u aldım) ulaştı, test ettim. Orada bahsettiği 12-13w ile alakası yok ama 6-7w gibi duruyor, alınabilir. Zaten 8 gr MX-4 almıştım, bunu sadece meraktan aldım.

Test sistemi:
    Ryzen 7 5800X (TDP 120'ye sınırlandı.), Scythe Fuma 2, Crucial Ballistix (8*4) 3200 MHz CL16, MSI X570 Unify, Asus TUF RTX 3060 Ti, Corsair RM650x, Sharkoon CA200M

Sistemde MX-4 sürülüydü, ilk onunla OCCT power testi yaptım. Daha sonra Maxtor sürüp yaptım.

Macunun kıvamı ve rengi yerinde. Daha önce sahte ve gerçek mx-4 kıyaslamıştım. Sahtenin içerisinde gözle görülmeyen parçalar vardı, üstüne spatula vs ile hafif dokununca işlemciyi çiziyor ve ses çıkarıyordu. Bunda öyle bir durum yok.

Şahsen şırınga içerisindeki miktarı görünce beklenen performansı vermeyeceğini anladım, 4 gramdan çook daha fazla var gibi duruyor.

Sonuçları 2. Mesajda ekleyeceğim.

• MX-4 ile test:

Maxtor ile test:

Kargo dahil 55 liraya bence alınabilir.

• AntiMosya85 A kullanıcısına yanıt
    Hazine 99tl diye okudum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ` quaD. kullanıcısına yanıt

yalnız değilim o zaman. 79TL HALNZIYE Hy-p13 Termal Macun 2 Gr. 13.4w/(m-k) 

• Diş macunu da sürseniz muhtemelen 1 hafta soğuk tutar sizi arkadaşlar. Alacağınız marka bir skandala imza atmayacak kadar kaybedicek marka değerine sahip olsun, 3 kuruş fazla olsun

Edit: Sattığı ürünle aynı nicke sahip kişilere ekstra dikkat edin 79TL HALNZIYE Hy-p13 Termal Macun 2 Gr. 13.4w/(m-k) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bragorn -- 31 Mart 2022; 23:26:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.