< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUHAMMED1525 -- 30 Mart 2022; 1:13:11 > |
79TL HALNZIYE Hy-p13 Termal Macun 2 Gr. 13.4w/(m-k)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hazniye diye okuyorum hep.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iletkenlik değeri tıraş bence.thermal grizzy kullandım bi istediğim gibi süremedim zaten azdı.macun yumuşak mı kıvamlı mı bence daha önemli.eskiden as5 vardı arctic'in baya koyuydu o.mx-4 aldım koyu sonra mx-5 aldım o da öyle ve ikisi de 4g yani kralı indirmek için 2gramla gelmiş arkadaş bu paraya.bizim memlekette buna silah kavgasına bıçakla gelmek denir.bu ikisi de sahte satıyorsa bırakın gidin zaten turks and caicos adalarına taşının.
amazon
ARCTIC ACTCP00002B ARCTIC ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) Çok Renkli Standarthttps://www.amazon.com.tr/Arctic-ACTCP00002B-MX-4-S%C3%BCr%C3%BCm%C3%BC-Termal-Macun/dp/B07L9BDY3Thttps://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-2020-termal-macun-4-gr-ar-actcp00002b-p-hbv00000kbt85
-
10 liralık macun bile iş görüyor Mx 4 de kullandım 10 liralık olandan da kullandım ha Mx daha uzun süreli olur ama fiyat olarak yüksek gidin uygun bir ürün alın 2 3 ayda bir rutin temizlik yapın mesela; amazon
30 Gr Gri Şırınga Termal Macunu İşlemci Pastası Isı İletkeni (CPU-VGA-Yonga-Radyatör+Diğer PC Bileşenleri) (1)https://www.amazon.com.tr/%C5%9E%C4%B1r%C4%B1nga-%C4%B0%C5%9Flemci-%C4%B0letkeni-CPU-VGA-Yonga-Radyat%C3%B6r-Bile%C5%9Fenleri/dp/B09R1938KZ/ref=asc_df_B09R1938KZ/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=510159315754&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=16291014856022821807&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9056843&hvtargid=pla-1601137699185&psc=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
MX 4 piyasada kulllandigim en kaliteli termal macun kivami uygulaması ve iletkenliği çok iyi . 3 seneden fazla oldu süreli halıya ilk gün gibi işi değerlerim çok iyi. Bir defa sür uzun yıllar kullan. Durmadan termal macun sürmek sõk tak yapmak çok sağlıklı olmaz heleki bilen var bilmeyen var
Dediğim gibi tercih meselesi benim fanım 2 3 ayda bir tozla kaplanıyor onları temizlerken işlemciye bir macun sürmek de zor gelmiyor zaten öyle aman aman kolay bozulan parçalar değil çok zorlaman gerek pinleri eğmek için falan hatta ben biraz eğdim ona rağmen çalıştı
arkadaşlar sıkıntı yok çok sürün az sürün sık sürün, sürün unutun 4gr öyle hemen bitmez.benim eklemek istediğim dün atlamışım bu mx-4'ün eski versiyonu baya eski kullandım ve adamlar 8 sene kurumaz garantisi veriyordu.zalman almıştım ben kullanmayınca çöp olmuştu oje gibi sürülen sıvı.alın bir kenara atın bulunsun yani.ben deneyecektim o 8 sene işini eskisinde ama kuzene lazım oldu verdim ama en az 5 6 senelikti.yenileri de tutarım ben atmam bozuldu diye.
-
niye hicbir yerde cikmiyor bu marka?
-
Şuan indirimde iki macun var sanırım 50 tl olan ve bu aradaki farka değer mi ?
Maxtor fiyat konusunda çok önde
aşılarda grafen yokmu zaten bozuk aşıları versinler bize
-
bu ara termal macun konuları çok arttı enteresan bi şekilde
-
-
-
Hazine 99tl diye okudum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyol'da 82 TL'ye geliyor.
https://www.trendyol.com/halnziye/hy-p13-termal-macun-2-gr-13-4w-m-k-mukemmel-performans-p-72742595
-
yalnız değilim o zaman.
Diş macunu da sürseniz muhtemelen 1 hafta soğuk tutar sizi arkadaşlar. Alacağınız marka bir skandala imza atmayacak kadar kaybedicek marka değerine sahip olsun, 3 kuruş fazla olsun
Edit: Sattığı ürünle aynı nicke sahip kişilere ekstra dikkat edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bragorn -- 31 Mart 2022; 23:26:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X