Şimdi Ara

Halo 3 görüntüleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Resqect23

kelimelerin anlamsız kaldığı an. ''finish the fight''

lafa bak FİNİSH THE FİGHT bence sil sen onu ordan çünkü halo3 bu grafiklerle havlu attı

• quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

quote:

Orjinalden alıntı: Resqect23

kelimelerin anlamsız kaldığı an. ''finish the fight''

lafa bak FİNİSH THE FİGHT bence sil sen onu ordan çünkü halo3 bu grafiklerle havlu attı

ehe he öyle.

• yoo bencede grafikleri gayet iyi
  • görünen köy klavuz istemez cnm rezalet grafikleri hala övüyonuz üstüne bide FİNİSH THE FİGHT yazıonuz ulennn gidin da işinize yıgarım ulennnn
  • yapmayın ağaç , yaprak ve yer texture'ları okadarda düşük değil . gayet güzel gözüküyorlar. tek kötü olan şey , deniz / su geçiş olan yer çok keskin olmus ve kötü gözüküyor ama bu olayda zaten oyunların %90'nında olan birşey. Grafikler beklediğimden iyi çıktı valla , nede olsa oyun alanı geniş bayaa. co-op , co-op ,co-op . ne zaman çıkıyordu bu arada ?
  • Resimler ortada, oyunda belli..Provoke tiplere prim vermeye gerek yok...HALO3 farkını koyuyor.Devasa mekanları , cam gibi grafikleri ve kalite kaplamaları ile kalitesini gösteriyor.Bunların tartışılacak yanı yok..
    Kötü olan tek şey su ile tepenin birleştiği kısım, onun haricinde karakter detayı, ışık, gölge vs hepsi mükemmel...Bunun yarısı efekt görünmeyen KZ2 yi süper yapan fony lerin provokasyonlarına gelmeyin, mazur görün..2 senelik rüyaları bugün hayalkırıklığı ile son buldu..Avutmamız lazım arkadaşları
  • yaw bizim fanboy'cularda çok komikler canım. gavur fanboycuları aratmıyorsunuz valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Resimler ortada, oyunda belli..Provoke tiplere prim vermeye gerek yok...HALO3 farkını koyuyor.Devasa mekanları , cam gibi grafikleri ve kalite kaplamaları ile kalitesini gösteriyor.Bunların tartışılacak yanı yok..
    Kötü olan tek şey su ile tepenin birleştiği kısım, onun haricinde karakter detayı, ışık, gölge vs hepsi mükemmel...Bunun yarısı efekt görünmeyen KZ2 yi süper yapan fony lerin provokasyonlarına gelmeyin, mazur görün..2 senelik rüyaları bugün hayalkırıklığı ile son buldu..Avutmamız lazım arkadaşları

Görende sanki seçime katıldı oy toplamak için miting konuşması yapıyor sanır
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sineksavar -- 11 Temmuz 2007; 11:54:32 >

• Fanboycu
  • kıllzone bu grafiklerde gelmeyecek , ama şu halo grafikleri gerçekten çok kötü cam gibiymiş evet cam gibi hertaraf bıçak gibi gözüküyorortada bi karakter modellemesi var o da metala ışık efekti yapıo..bırakın Allah aşkına ya esas kendini avutmaya çalışan xoğlanlar var burda
  • ilk verilen ss lere aldanmayın oyunun betasındaki grafikler bundan daha güzeldi gerçek ssler korayın verdikleri HD olanlardır.ve hakikaten süper halo 3
  • İki oyunda bekleneni veremedi bence akşam sony nin şovunu bekliyorum bakalım sony ne yapacak.Cod 4 iki oyunuda geçecek gibi görünüyor şimdilik görünen bu yada.
  • su ile karanın birleştiği bölgeleride zaten düzeltirler. nede olsa hala zamanı var oyunun. çok güzel olucak bolbol oyunlar geliyor. bu arada kz2 de öyle çok kötü olmamış bence gayet güzel bir oyun olucak oda en kısa zamanda birde ps3 almak lazım .
  • HALO'nun evreninden daha ne çıkmasını bekliyordunuz ki? Oyundaki alan yaşadığımız dünya değil ki benzer bir orman olsun, veya çevre grafikleri yaşadığımız yerlere benzesin bence HALO'yu olabileceği kadar yapmışlar. Killzone2 olayı ise Sony'nin halt etmesi. Ps3 ü çok abartırsan, videolar gerçek dersen kullanıcılar da daha fazlasını beklerler tabii.

Burada düşülen 2 yanlış var;

1.si HALO 3'ün yapımcıları kalkıp da biz Killzone 2 den daha iyi olacağız demediler. Videolar gösterip "Bakın oyun bu video değil" demediler. Adamlar yine bir XBOX 360 oyunu olan GeOW'dan daha iyisini sunacağız dediler. Büyük mekanlar ve karakter modellemelerine bakınca bu konuda haklılar gibi duruyor.

2.si Killzone 2'nin eleştirilme nedeni çıktığı konsolun sahibi Sony'dir. Sony videoyu gerçek gibi göstermeseydi, iddialarda bulunmasaydı bu oyuna da iyi denebilirdi. Ama söylenenlerin atmasyondan ileri gitmemesi eleştiri konusu oldu doğal olarak.

• 2005 teki görüntülerin yanından bile geçemez ama büyük beklentim olmadığı için güzel diyebilirim..Bazıları halo daki yüz grafiklerini beğenmemişti ama bu oyundada sanki yüzler pek olmamış gibi..(Halo3 ü bende hiç beğenmedim..)..Şunuda kabul edin bence çok güzel ötesi beklentili bir oyun değil..
  • Aynen katılıyorum görünen o ki diğer oyunlar damga vuracak bu seneki E 3 e
  • halo 3 un kalitesi ortada grafikleride ..bence gelmiş geçmiş en iyi oyun olacak...oyun çıkınca zaten anlayacaksınız.grafikler bence halo nun üst düzeyde..

killzone nun daha aşacak çok yolu var..halo 3 ile baş edemez bence.....

tabi beklemek gormek lazım...ama halo 3 bence çok daha iyi....
  • Yahu acaba bu başlığa da Killzone başlığında olduğu gibi

onlarca

koysak.

sonra Halo size kapak oldu bidon olduu. YIIIHAHHUUUUUU Microsoft oturttu. Fonyler çöktü tarzı şeyler yazsak sevinç çığlıkları atsak, öyle değil diyenlere hakaret felan etsek biraz daha güzelleşir mi oyun dersiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

halo 3 un kalitesi ortada grafikleride ..bence gelmiş geçmiş en iyi oyun olacak...oyun çıkınca zaten anlayacaksınız.grafikler bence halo nun üst düzeyde..

killzone nun daha aşacak çok yolu var..halo 3 ile baş edemez bence.....

tabi beklemek gormek lazım...ama halo 3 bence çok daha iyi....

Killzone 2 videosunu izlemedin sanırım.
  • HD videoyu izledim sonunda.

Grafikler cam gibi gerçekten, çok dijitalize duruyorlar. Zamanında isteyip de ulaşamadığımız gıcır gıcır grafikler bu oyunda var. Patlama efektleri hoş durmuş. Master Chief'in detayı takdire şayan. Orman yukarıda da dediğim gibi Uncharted'dan farksız. Animasyonlar hoş duruyor. Cutscene'ler ile oyunu canlandırmışlar iyice. Oyunda sinematikleşmeye doğru bir eğlim gördüm

Gelelim eleştirilere. Multiplayer grafikleri ile arasında dağlar yok. Çevre detayları çok muhteşem değil, hele ki KZ2'deki Draw Distance ve çevre detayını gördükten sonra bana yavan geldi. KZ2 videosunun üzerine bu video beni çok etkilemedi açıkcası. GeOW'dan tek farkı AA'nın çok daha iyi kullanılmış olması.

İki oyunu kapıştırmak gerekirse ben bayrağı KZ2'ye veriyorum.

Halo severlerin beklentilerini ne derece karşıladı, bir Halo fanatiği olmadığım için bilemiyorum. Güzel bir FPS olacağı aşikar ama pek Finish The Fight değil gibi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.