Şimdi Ara

Halo 3 görüntüleri (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet 20 oyun, açılan başlıklarda ise sadece KZ2 var.. Bilmiyorum dikkatini çekti mi? Yabancı forumlarda da aynı şeyler konuşuluyor.

Ben demiyorum ki bahsedilen oyunlar kötü ama bi KZ2, GT5 (Forza 2 dağıldı anladığım kadarıyla) bi MGS yetti de arttı bile tüm oyunlara, bu gerçeği göz ardı etmesek, dikkatinden kaçmıştır diye söylüyorum ben de. Biz her sene oynandıktan 1 hafta sonra unutulacak değil, bi oynandı mı hayat boyu unutulmayacak oyunları bekliyoruz, 'bir ömür boyu'luk çalışıyoruz

• Şimdi egri oturup dogru konuşalım..FEAR daki düşman askerlere bakarsak KZ2 ye yakın.Gears of War dakiler daha iyi.
    COD4 her türlü daha iyi görünüyor KZ2 den, üstelik oda Pre-alpha...Atmosferse atmosfer, efektse efekt, çatışmaysa çatışma.Üstelik ekip olarak direk başlıyor oyun oylede gidiyor gameplay..Arada ne aldatıcı ara video ne script birşey var.Temiz oyun içi...

Bunlarıda kabullenin.Çok yukarıdan uçuyorsunuz sert çakılacaksınız.Killzone tecrübesidir.O zamanlar muhtemelen PS2 niz yoktu yada forumlardan uzaktınız bilmiyorsunuz tartışmaları.Aynısının tıpkısını yaşadık o zamanki ps fanları ile.Sonuç hüsran...

MS neler gösterdi bakalım...

HALO Wars....Süper RTS
    Bioshock....Süper FPS-Horror
    Mass Effect...Süper RPG
    HALO3....Süper eser
    Resident Evil 5
    Assassins Creed...Allahı var
    Too Human...İzlemedim
    PGR4...Süper araba yarışı
    Unreal Tournament 3
    GTA IV

Aklıma gelenler...Yani daha ne yapacak adamlar ? Bunların %90 ıda bu sene içi...Ne istiyorsunuz daha anlamadımki ?
    2008-2009 da çıkaracağı oyunlarıdamı gösterseydi ?

edit : Adventure herşeye kulpu hazırlamışsın...Gazınız alındıktan sonra yine gerçeklerle yüzleşirsiniz nasılsa.Bizde bu arada oyunlarımızı oynamaya devam edelim, beklemeden...KZ2 GeOW dan, COD4 den kötü, GT5 ne gördük ve ne zaman, MGS bildiğimiz oyun 2 senedir....Başka ? Yaw bu kadar aynı mı olur herşey.Tarih tekerrür ederde bu kadarda olmaz artık.Ne diyim bilmiyorum...Neyse, This is waiting deyip geçelim bari...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 12 Temmuz 2007; 0:32:01 >

• "Biz"derken pscileri mi kastediyon, hani fanboy değilsin ya o bakımdan sordum
    quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Biz her sene oynandıktan 1 hafta sonra unutulacak değil, bi oynandı mı hayat boyu unutulmayacak oyunları bekliyoruz, 'bir ömür boyu'luk çalışıyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: wolfgangg

"Biz"derken pscileri mi kastediyon, hani fanboy değilsin ya o bakımdan sordum
    quote:

Biz her sene oynandıktan 1 hafta sonra unutulacak değil, bi oynandı mı hayat boyu unutulmayacak oyunları bekliyoruz, 'bir ömür boyu'luk çalışıyoruz

Kim ? Adventure mu fan ? Yalaaaan...külliyen..Son derece objektiftir kendisi..

• Evet gayet güzel anlaşılıyor zatenFanboy olmak bile güzel bişeydir kimileri için ama kabuleneneSanırım o bile olunamıyor kimileri için
    quote:

Orjinalden alıntı: korayg

quote:

Orjinalden alıntı: wolfgangg

"Biz"derken pscileri mi kastediyon, hani fanboy değilsin ya o bakımdan sordum
    quote:

Kim ? Adventure mu fan ? Yalaaaan...külliyen..Son derece objektiftir kendisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfgangg -- 12 Temmuz 2007; 0:36:14 >

• Ben orda Koray'a gönderme yaptım wolfgang, ama anlamak zor bu tip ince esprileri..

2 kafadar kaldınız bakıyorum.. Diğerleri nerde??? Takılın

Bu arada Koray, herşey aynı öyle mi? Abicim boru gibi KZ2 geldi, hala aynı diyosun. Neyse.. İnanılmazsınız.. Tam tiyatro BEnim objektifliğim bellidir. HAlo3'ü sizin KZ2'yi eleştirdiğiniz gibi eleştirmedim. Git gide artan bri aşaılamayla. İnsanların savunduğu ölçüde aşağılıyosunuz. Çok garip. Gördüğümü yazdım. Arada çok fark var.

• Adventure bi ara açda Gears of War oyna elinde kol, sonra aç biraz KZ2 izle, sonra o asker detaylarına bi bak, ayılıp bayıldığın o kan efektlerini canlı canlı yaşa GeOW da..Al testereyi kan revan içinde kes biç, sonra yüksek kalite iç organları incele.1 sene önceki oyun.Boru gibi filan degil yani, PS3 oyunları içinde oyle.

Halo3 ü daha nasıl aşağılayacaksın ? Oynadıgından bile şüpheliyim tek bir HALO yu, ve 2 dk lık hiçbir özelliği belli olmayan Killzone 2 yi her alanda üst seviye yaptın çıktın, HALO yu tokatlattın.Yani daha ne diyeceksin bende onu merak ediyorum..El insaf vede oha diyorum yani.

Resimlere bende bakıyorum ve görüyorumki HALO karakter detay ve kalitesinde almış yürümüş..Brute, Arbiter, Elite, Masterchief, gökyüzü, araçlar, orman, ışık, gölge, aksiyon, atmosfer...Yani bunu sildiniz geçtiniz.Neyle ? 2 dklık çogu scripted video olan görüntülerle...Görmediğimiz kalite olsa onada eyvallah diycez, oda degil...Imzan yeter abicim fanlığına kanıt.Sen ne kadar inkar etsende olayın o malesef.Farkında degilsin valla

• İmzam espridir koray, anladığını sanıyorum ama neyse..

Bak halo'yu falan oynamama kadar getirdin yani. Ne diyeyim ben sana be kardeş. Harbiden tartışma yine kilitleniyor.. HAyır bana halo'yu oynamamışsındır diyosun, gören de KZ2'yi oynadığını zannedecek.. KZ'da ne varsa geow'da da var.. O var bu var.. eeehh salla hocam yav.

Hem 'ben bir xbox fanatiğim' diyen birisiyle neden tartışıyorumki bu konyuy? Bende hata sanırım..
  • Ben fanıyım diyorum ama göz var nizamda var..Yani ilk kez böyle grafik görüyormuşcasına davranışlar.Yahu COD4 daha iyi işte.Varmı ötesi.Hadi GeOW u kabul ettiremedik.Oda bariz ya, kabul ettiremiyoruz siz fan olmayanlara.Bari açın HD videosunu bi izleyin GeOW un COD4 ün ,şu KZ2 ile.Nerede devrim, nerede ilk görülen şeyler oyun aleminde ?

Ben KZ2 oynamadım , ama Killzone oynadım.HALO larıda oynadım.Geçmişi başarısızlık olan ,yeni tüm özelliklerini görmediğim bir oyunuda kalkıp, HALO gibi oyun alemindeki yeri belli, tüm zamanların en iyi ilk 10 oyununda olan HALO dan üst seviye deyip kapatmam kapıları.Burada hatalısın, hiç kusura bakma..
    Boşa inat ediyorsun.Hem devir HALO3 devri.2-3 ay sonra geliyor.KZ 2 ye kadar daha çok sular akar bu dereden...Ona kadar ohooo...
  • quote:

Geçmişi başarısızlık olan ,yeni tüm özelliklerini görmediğim bir oyunuda kalkıp, HALO gibi oyun alemindeki yeri belli, tüm zamanların en iyi ilk 10 oyununda olan HALO dan üst seviye deyip kapatmam kapıları.

Yani diyosunki ben gördüğüme göre konuşmam, geçmişe göre konuşurum.. İşte yaptığın da bu şu an. Killzone hoşuna gitmedi, KZ2 de hoşuna gitmeyecek, mantık bu mantık. Halo'dan daha üst seviye falan değil mesele, Killzone bundan daha da başarılı şekilde gelirse bayrağı alır diyorum. Yahu bu nkadar üzülmeyin arkadaşlar, oyundur eninde sonunda. Sen de alır oynarsın..

quote:

Yani ilk kez böyle grafik görüyormuşcasına davranışlar.Yahu COD4 daha iyi işte.Varmı ötesi.Hadi GeOW u kabul ettiremedik.Oda bariz ya, kabul ettiremiyoruz siz fan olmayanlara.Bari açın HD videosunu bi izleyin GeOW un COD4 ün ,şu KZ2 ile.Nerede devrim, nerede ilk görülen şeyler oyun aleminde ?

Bak hala anlaşamadık koraycım, grafikleri geçtik (zaten çok iyi de) genel atmosfer, fiziklerden, animasyonlardan bahsediyoruz.. Sen hala grafik de grafik. Dur hele, geow'u geçemedi mi diyosun? peki, 2008 de çıktığında KZ2 o zaman konuşuruz, grafikse grafik. ama diğer şeyler belli.. Fena yani..

Devir Killzone2 devri.. İnan bana öyle, acı ama gerçek

• Konuyu tamamen okumadım ama , ilk baştaki grafikleri beğenmedim ağaç modellmeleri iğrenç , Bioshock fln daha güzel bence , ama tabi oyun çıkınca oynadıktan sonra yorum yaparız birde
  • benim beklediyim gibi deyil malesef .inanın hd videoda bile gözlerime inanamadım microsoft bize şaka yapıyor zannettim.ama ümidimi kesmedim daha oyunun çıkmasına zaman var.ben sadece haloya çok güvendiyimden belki biraz hayal kırıklığına uğradım ama diyer oyunların çoğu bomba gibi geliyor vede ayrıca hepsi bu sene içinde çıkacak.kilzoneden ne çıkacak daha belli deyil 2005 ten beri daha birşey çıkamadı.gitgide daha kötü oluyor kilzone grafikleri ve oyundaki karakterler deyişiyor.2008 e3 te herhalde daha kötü bir kilzone videosu ile gelir sony alıştıra alıştıra kilzone2 olur resistance.yeni kilzonunda oyun içi olup olmadığı kesin deyil.kesin olan inandığım tekbir şey varsa oda bu sene içinde xbox360a süper oyunlar gelecek heleki cod4 manyak birşey.microsoft beni sadece hayalkırıklığına uğrattı halodan beklediyim daha fazlasıydı ama sonyi sorarsanız onlara malesef güvenim yok o yüzden şu anki kilzone2 ye inanasım gelmiyor.

• quote:

Yani diyosunki ben gördüğüme göre konuşmam, geçmişe göre konuşurum.. İşte yaptığın da bu şu an. Killzone hoşuna gitmedi, KZ2 de hoşuna gitmeyecek, mantık bu mantık. Halo'dan daha üst seviye falan değil mesele, Killzone bundan daha da başarılı şekilde gelirse bayrağı alır diyorum. Yahu bu nkadar üzülmeyin arkadaşlar, oyundur eninde sonunda. Sen de alır oynarsın..

E ne olacak başka ? KZ hoşuma gitmedi degil, başarısız bulundu.Verdiği birşey yok somut.Killzone 2 HALO dan başarılı olsun bende alır bi PS3 oynarım.Der t degil.Ama elde veri yokken, geçmişi başarılarla dolu olan oyunu , başarısız olan oyunun sildiğini nasıl söyleyebiliyorsun ? Multide hele nasıl daha üst diyebiliyorsun diye soruyorum...Merak ediyorum bunun sebebini.Düpedüz fanlıktır işte bu

quote:

Bak hala anlaşamadık koraycım, grafikleri geçtik (zaten çok iyi de) genel atmosfer, fiziklerden, animasyonlardan bahsediyoruz.. Sen hala grafik de grafik. Dur hele, geow'u geçemedi mi diyosun? peki, 2008 de çıktığında KZ2 o zaman konuşuruz, grafikse grafik. ama diğer şeyler belli.. Fena yani..

Devir Killzone2 devri.. İnan bana öyle, acı ama gerçek

Hoca grafikten bahsediyorduk...2008 de bakalım GeOW un ne kadarı başarılı olabilecek.Gerçi o zamana Gears of War 2 gelir ya, yandı KZ2
    Devir Killzone2 olurmu yahu, daha belki 1 yıl var.Şu gerçekle yüzleşin artık.Hala hayal alemindesin Adventure.Ne zaman çıkıyo oyun ?

• NEsine inanmıyosun Sony'nin hocam? Adamlar çatır çatır KZ2 oynuyolar işte yeni videoda. Bi izle bence uğurmurat.. Gözlerinle gör.
  • quote:

NEsine inanmıyosun Sony'nin hocam?

Sorma bunu sormaaaa
  • Alla allaaa demin oyunu yarım saat oynamadım kaldırdım diyosun, şimdi de oyun hoşuma gitmedi değil, başarısız bulundu diyosun.. anlamıorum ki reviewlara giöre mi oynuyosun oyunu? Hayır sitelere göre oyun alanı gördüm de elindeki oyunu sitelere göre oynayanını ilk defa görüyorum

Şaka bi yana, ben HAlo3'ü dikkat edersen kötü falan demedim, dediğim şey açık ve net. KZ2 2008'de geldiğinde şu anki halinden de daha iyi gelirse -ki yapımcılar, bu daha hiçbişey, şok olacaksınız diyolar- o zaman HAlo kalmaz. İsterse 1200 yıllık geçmişi olsun. Hayır, sen değil misin hep hocam oyunların devirleri vardır, mgs gelir geçer yerine başkası gelir, gt serileri iyiydi ama yerine başka araba yarışı gelir diyen? E aynsı. 6 yıllık geçmiş ne olaki??? Killzoneun da 3 yıllık o zaman.. yani arada duyan da 33 yıllık fark var sanar.. Yapımcı değil, oyundan bahsediyorum bu arada..

Devir KZ devridir dyiorum çünkü oyunun çıkmasına nerdeyse 1 yıl varken ( o kadar da olmazya, en geç ilk çeyreği çıkar 2008'in) damgasını vurdu. HAtta 2 yıldır milleti beton etti, merak eder oldu millet. HAlo'nun süksesine kesinlikle ortak oldu.. Bu bir gerçek. Çııknca kim bilir ne olur, görecez..

• Halo gibi bir oyunu,geçmişi belli, referansı belli, çıkış tarihi dahi belli bir oyunu sadece gözünüze grafikler biraz iyi geldi diye kz gibi bir oyuna heba ediyorsunuzya ona da pes gerçekten.Çöpmüş iğrençmiş berbatmış falan filan...Ki buradaki arkadaşlar killzone'yi kötülemek için bile birşey yapmadı sadece onun gibi oyunları 1 senedir oynadığını ifade ettiler.Gerçekten eleştiri tarzlarında bile fark var,fark burada gerçekten
  • Kimden bahsediyosun kendince bilimyorum mozart, ama çöp möp diyen olmadı burda son taartışmalarda.. HAyır araya girip yorum yapacaksan şu yaptığımız tartışmalar üzerinden yap. Mis gibi tartııyoruz işte.. Bozma istersen..

Bir de Killzone'u kötülemek için bişey yapmamışlarmış.. Buna çok güldüm İnanılmaz bir espri anlayışı bu...
  • Sana cevap verme gibi bir yükümlülüğüm ya da senin sohbetine ortak olma gibi bir koşulum mu var genele konuşuyom..Sana noluyo?Allah Allah adam bak ya hayatında ilk defa video gördün heralde sarhoş olmuş gibi bi halin var.
  • Ha anladım, 2 kişi konuşuyoruz da burda o yüzden dedim.. Araya girince.. Kendi kendine konuştuğunu bilmiyordum.

Üsluba da dikkat, heyecan yapmaya gerek yok..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.