Şimdi Ara

Halo 3 görüntüleri (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Kısaca Killzone 2 Call of Duty 3'ün gelecekte geçen versiyonu olmaktan öteye gidemiyor.

Hade ba.

Tanıştırayım Call Of Duty'nin gelecekteki versiyonu KZ2.

/>

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 11 Temmuz 2007; 21:12:58 >

• Efruz COD4 o yaw...

o ikinci gifdeki mermi yiyen napıyor bu arada, rüku da sanki

HALO3 sallar ,silkeler, bi kendine gelir Killzone 2, 3. süyle silecez bu HALO yu diyerek uzaklaşır.AYnı kefeye konmayacak oyunlar.HALO daki atraksiyonların çeyreği olursa KZ2 de biryerlere gelebilir.İki gif le olmuyor bu işler.Bu tarz çatışmalar 50 tane oyunda var...
  • "Killzone 2 Xbox 360 Exclusive olsaydı ne oldurdu acaba?" diye düşünmeden edemiyorum.
  • bişey olmazdı, HALO3 e karşı yine şans vermezdik..KZ2 den iyi duran oyunlarımız var, yine şansları yok HALO3 karşısında.
    Nesini büyüttünüz bu KZ2 nin bu kadar ? Bi söylesene OTACON ? 2 dk videodan, hangi oynanış, hangi senaryo, hangi AI, hangi fizik, hangi araç kullanımı, hangi multi vs özellikleri gördünüzde HALO3 ü sildi attı ? Bi söylesenize, oyle yüzeysel "üff süper" diyerek bir yere varılmaz.
    MAdemki HALO yu silecek, yokedecek, hangi özellikleri ile yapacak ?
  • Bioshock diye bir oyunumuz var ama birşey olduğu yok ya da yarım senedir oynadığımız gears of war'umuzYine de halo
    quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

"Killzone 2 Xbox 360 Exclusive olsaydı ne oldurdu acaba?" diye düşünmeden edemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

bişey olmazdı, HALO3 e karşı yine şans vermezdik..KZ2 den iyi duran oyunlarımız var, yine şansları yok HALO3 karşısında.
    Nesini büyüttünüz bu KZ2 nin bu kadar ? Bi söylesene OTACON ? 2 dk videodan, hangi oynanış, hangi senaryo, hangi AI, hangi fizik, hangi araç kullanımı, hangi multi vs özellikleri gördünüzde HALO3 ü sildi attı ? Bi söylesenize, oyle yüzeysel "üff süper" diyerek bir yere varılmaz.
    MAdemki HALO yu silecek, yokedecek, hangi özellikleri ile yapacak ?

Halo ne oluyor da onu yüceltiyorsun? ben 1.sini oynadım alalade bir fps. daha çok zevk aldığım oyunlar oldu. hiç de fazladan bi atraksiyonu yok halonun. nesi var?

• quote:

Orjinalden alıntı: wolfgangg

Bioshock diye bir oyunumuz var ama birşey olduğu yok ya da yarım senedir oynadığımız gears of war'umuzYine de halo
    quote:

"Killzone 2 Xbox 360 Exclusive olsaydı ne oldurdu acaba?" diye düşünmeden edemiyorum.

Hay yaşa bea...Bide Bioshock vardı dimi ? Bol oyun olunca süper grafikli, unutuyoruz adlarını..Böyle tek olmalı KZ2 gibiki coşmalıyız bizde.Alışkanlık yapınca heyecan kalmıyor

edit : brky, 007 yazmış bak yukarıda..Kaba hatlarıyla özetleyelim
    - dev haritalar
    - Açık ,kapalı mekanlar
    - Son derece kompleks ve detaylı senaryo
    - Süper Yapay Zeka
    - Fizik
    - Tüm araçları kullanabilme
    - Kusursuz multiplayer
    - Yeni bubble shield, mayın, taşınabilir turret, zıplama platformu

Aklıma gelenler bunlar şimdilik.E tabii HALO da ne oldugunu 5-6 senedir oynayan oyun dünyasınada sormak lazım, geldiği yer, yaptıgı ciro..Tüm zamanların en iyi ilk 10 oyununda 7. sırada olmak vs...Peki Killzone da ne var diyede ben sorayım şimdi sana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 11 Temmuz 2007; 21:39:18 >

• bilmem farkettiniz mi düşmanın duvardan atlama animasyonu hep AYNI
    Bir de odada çitin üzerinden atlayan Gif var onu da koyun bak
    Splinter Cell Conviction'da 10.000 tane karakter animasyonu olacak.

Tamam Killzone 2 belli bir grafiksel standardı yakalamış olabilir ; ama 9 aylık Gears of War'ın grafiklerini bile geçemedi.
    Hadi onu bırakın karakterler hala COD2 kokuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 11 Temmuz 2007; 21:39:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

quote:

Orjinalden alıntı: wolfgangg

Bioshock diye bir oyunumuz var ama birşey olduğu yok ya da yarım senedir oynadığımız gears of war'umuzYine de halo
    quote:

Hay yaşa bea...Bide Bioshock vardı dimi ? Bol oyun olunca süper grafikli, unutuyoruz adlarını..Böyle tek olmalı KZ2 gibiki coşmalıyız bizde.Alışkanlık yapınca heyecan kalmıyor

edit : brky, 007 yazmış bak yukarıda..Kaba hatlarıyla özetleyelim
    - dev haritalar
    - Açık ,kapalı mekanlar
    - Son derece kompleks ve detaylı senaryo
    - Süper Yapay Zeka
    - Fizik
    - Tüm araçları kullanabilme
    - Kusursuz multiplayer
    - Yeni bubble shield, mayın, taşınabilir turret, zıplama platformu

Aklıma gelenler bunlar şimdilik.E tabii HALO da ne oldugunu 5-6 senedir oynayan oyun dünyasınada sormak lazım, geldiği yer, yaptıgı ciro..Tüm zamanların en iyi ilk 10 oyununda 7. sırada olmak vs...Peki Killzone da ne var diyede ben sorayım şimdi sana...

killzone'u oynamadım ben. 2. sini diyorsan o daha çıkmadı ne var bilemem. ama halo'da da beni cezbeden bir şey olmadı. oynadım bitirdim sürükleyici evet ama diğer fpslerden ayrılmadı benim gözümde. tabi herkes farklı düşünebilir bir oyun hakkında.

• Arkadaşlar konuştukça komikleşiyorsunuz, inatlaşmasanız artık diyorum.. Yani kör olsaydık, belki inanırdık dediklerinize de değiliz biliyo musunuz.. bu kadar da fanatiklik, gözleri kör eden fanatizm olmamalı bence, hakkaten iyi değil.
  • Sabah COD 4'dü, sonra COD3 oldu, şimdi karakterler COD 2 oldu.

Hayır arkadaşlar ben vereyim cevabı.

Bence oyun Wolfeinstein 3D seviyesinde.

Halo 3 görüntüleri

Az sonra tetris ya da pong derseniz ona da şaşırmayacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Arkadaşlar konuştukça komikleşiyorsunuz, inatlaşmasanız artık diyorum.. Yani kör olsaydık, belki inanırdık dediklerinize de değiliz biliyo musunuz.. bu kadar da fanatiklik, gözleri kör eden fanatizm olmamalı bence, hakkaten iyi değil.

hah bende bunu diyorum işte
  • Öyledir öyledir, bilmem mi...
  • Ne yazıkki bazı arkadaşlardaki fanatikleşme halo gibi cevheri çöp yapmaya,hatta sıradan dandik bi oyun olmaya kadar vardırmış Kimse kz2'ye kötü demiyor sadece ne farkı var diyor.O giflerdeki animasyonlar neredeyse 2 yıl önceki fear'da bile var

Bu arada eyvallah koray sen benden çok yaşa Senin deneyimlerine daha çok ihtiyacımız var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfgangg -- 12 Temmuz 2007; 0:05:40 >

• Gifdeki animasyonlar...

Evet, anlıyorum..
  • Ne demek istediğimi anlayamıyorsan ben dha ne diyeyim, nese boşver..Gözler bazen körleşebiliyor demek.
    quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Gifdeki animasyonlar...

Evet, anlıyorum..
  • Diyene bakın..
  • Adventure aldın yine gazı, bi iki senede böyle gidersiniz..PS4 e artık ya nasip diyoruz..
    Kolay degil, sene 2005, E3 ve sonrası...Sene 2007...

Bu arada demişsin ya MS de hep aynı şeyler filan, Sony de çok farklı birşey görmedim..2005 in KZ2 si ve MGS si..

MS ne gösterdi, verdi yine gameplay baba gibi oyunları..Önemli bir noktada 20 kusur oyunun 1-2 si haricinde bu sene içinde geleceğini söylediği kısım.
    Dikkatinden kaçmıştır diye söyliyim dedim...Senelik çalışıyoruz biz
  • Xbox oynayanlar 2005'te gösterilen oyunları çatır çatır oynarlar hatta nerdeyse 2.lerini oynayacaklar yakında,ama ps3 oynayanlar ne yazıkki hala göz boyama videolarıyla ahh vahh üff yaparak vakit geçirirler aradaki fark bu sanırım
  • Kimse oyuna kötü demiyor, kötü dense daha iyi.

COD 2, F.E.A.R falan denince kötüden ziyade küfretmiş kadar oluyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.