Şimdi Ara

Halo 3 görüntüleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk resimdeki kadın modellemesini hiç sevmedim.Halo 1'den beridir halen süre gelen güdük karakter modellemelerine devam edilmiş gibi kadının hali

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: sineksavar

İlk resimdeki kadın modellemesini hiç sevmedim.Halo 1'den beridir halen süre gelen güdük karakter modellemelerine devam edilmiş gibi kadının hali

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Solid Snake:.

quote:

Orjinalden alıntı: sineksavar

İlk resimdeki kadın modellemesini hiç sevmedim.Halo 1'den beridir halen süre gelen güdük karakter modellemelerine devam edilmiş gibi kadının hali

vidyoyu izledim önyargılı biçimde lapin gibi atlamışsın grafikler akıl almaz güzellikte olmuş çevrenin devasa olması patlama efektleri müzikleri senaryosu multisiyle her zamanki gibi bir numaralı fps OLACAK..

• quote:

Orijinalden alıntı: Resqect23

vidyoyu izledim önyargılı biçimde lapin gibi atlamışsın grafikler akıl almaz güzellikte olmuş çevrenin devasa olması patlama efektleri müzikleri senaryosu multisiyle her zamanki gibi bir numaralı fps OLACAK..

Alıntıları Göster
    Resimler çok yanıltıcı kesinlikle videosu izlenmeli

Halo 3 görüntüleri

• quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Resimler çok yanıltıcı kesinlikle videosu izlenmeli

Halo 3 görüntüleri

Alıntıları Göster
    Videosunu izleyince bana gears of war tadı verdi biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: HALO®

Videosunu izleyince bana gears of war tadı verdi biraz

Alıntıları Göster
    sineksavar yeni provokatörümüz sensin heralde...
    HD videosu

http://download.microsoft.com/download/a/6/1/a61f31a9-e4ee-44d2-ac95-86279817fc33/Halo3_E3_TRAILER_2007_720p30_ST_6300Kbps.wmv

Abartılan demek

Soft shadowlar, dynamic lightning vs çok güzel..Ormandaki ışıklandırmalar, agaç gövdelerine düşen gölgeler filan çok gerçekçi dogal duruyor...
    Arada 3rd person kamera olaylarıda gördüm videoda..Oda ilginç geldi...HALO3 noktayı koymuş

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 11 Temmuz 2007; 10:25:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

HD videosu

http://download.microsoft.com/download/a/6/1/a61f31a9-e4ee-44d2-ac95-86279817fc33/Halo3_E3_TRAILER_2007_720p30_ST_6300Kbps.wmv

Abartılan demek

Soft shadowlar, dynamic lightning vs çok güzel..Ormandaki ışıklandırmalar, agaç gövdelerine düşen gölgeler filan çok gerçekçi dogal duruyor...
    Arada 3rd person kamera olaylarıda gördüm videoda..Oda ilginç geldi...HALO3 noktayı koymuş

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Alıntıları Göster
    kelimelerin anlamsız kaldığı an. ''finish the fight''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resqect23 -- 11 Temmuz 2007; 10:36:15 >

• quote:

HD videosu

Abartılan demek

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Alıntıları Göster
    Karakterler çok güzel.Master Chief'in üstündeki detaylarda çok güzel.Arka plan da ise bazı sorunlar war bence.Çevre detayları bazıları basit olmuş.Özellikle su,ağaçlar ve kayalar çok beklediğim gibi değil.Özellikle suyun toprakla birleştiği kısım çok yavan olmuş.Biraz daha doğallık katılabilir.

Edit:Videoyu işyerinde olduğum için izleyemedim.Eve gidince sömürülecektir Sadece Koray'ın verdiği SS'lere bakarak yorum yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solid_Snake -- 11 Temmuz 2007; 10:35:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Solid_Snake

Karakterler çok güzel.Master Chief'in üstündeki detaylarda çok güzel.Arka plan da ise bazı sorunlar war bence.Çevre detayları bazıları basit olmuş.Özellikle su,ağaçlar ve kayalar çok beklediğim gibi değil.Özellikle suyun toprakla birleştiği kısım çok yavan olmuş.Biraz daha doğallık katılabilir.

Edit:Videoyu işyerinde olduğum için izleyemedim.Eve gidince sömürülecektir Sadece Koray'ın verdiği SS'lere bakarak yorum yaptım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Solid_Snake

beğenmediysen oynamazsın olur biter bundan daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu.

• quote:

Alıntıları Göster
    Son SS deki orman görüntüsü çok başarılı..Uncharted a bayılanlar bunu begenmiyormu acaba onu sormak isterim ?
    Ağaç gövdelerindeki detay, ışıklandırma, gölgeler çok güzel
    Bazı resimlerde bazı yerler ise basit kalmış evet.Ona katılıyorum.
    Bitkilerin detaylar güzel, karakterlere zaten diyecek birşey yok..HDR olayı, soft shadow lar çok iyi...

Kısacası Gears of War dan daha iyi bence..Üstelik GeOW da olmayan devasa mekanları , ışıklandırma ve efektleride düşünürsek adamlar çok iyi iş çıkarmış.Ekime kadar dahada cilalarlar bunları

• quote:

Son SS deki orman görüntüsü çok başarılı..Uncharted a bayılanlar bunu begenmiyormu acaba onu sormak isterim ?
    Bitkilerin detaylar güzel, karakterlere zaten diyecek birşey yok..HDR olayı, soft shadow lar çok iyi...

Kısacası Gears of War dan daha iyi bence..Üstelik GeOW da olmayan devasa mekanları , ışıklandırma ve efektleride düşünürsek adamlar çok iyi iş çıkarmış.Ekime kadar dahada cilalarlar bunları

Alıntıları Göster
    @Resqect23

Seninde dediğin gibi herşeye "Lapin" gibi atlama.En iyisi bu falan değil.Daha oyun çıkmadan knşmak yanlış.Sadece eksik kısımları söyledik.Biraz olgunlaş artık.Ayrıca neyi oynayıp neyi oynamayacağıma sen karar veremessin.Ayrıca sende yorumlarımı okumak istemiyorsan bloklarsın kardeşim

@Korayg
    Orman görüntüsü tabiki başarılı.Demek istediğim ağaçların yaprakları çok basit.Olmamış kısımları söyledim.Tıpkı senin gibi.Yoksa karakterler,karakter detayları,ağaçların gövdeleri,HDR,SoftShadow çok süper olmuş.Açıkçası MGS4'ün karakterlerinden daha kaliteli olmuş.Detayları özellikle muazzam.Ama suların toprakla birleştiği yerler zayıf olmuş.

• quote:

Alıntıları Göster
    bu oyun ne zaman çıkacak?

• quote:

HD videosu

Abartılan demek

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: korayg

HD videosu

Evet aynen benim sarıııı Onu bunu anlamam güdük karı modellemesi hiç hoşuma gitmedi.İnsan seksi bişeyler koyar ortaya.Bak garı dediğin Sin episodes'taki Alexis gibi olur

Halo 3 görüntüleri

Hem Killzone 2'de ne üdüğü belirsiz pre pre alpha denilen tek bi resimden oyun hakkında kesin yargı yapmıştın eee bırak bende bi laf atayım halo'ya aaa olmuyor böyle ama

• quote:

Orijinalden alıntı: TikaMasala

Alıntıları Göster
    Videoyu izlemeden yorum yapıp ortalığı karıştırmayalım..
  • quote:

@Resqect23

Seninde dediğin gibi herşeye "Lapin" gibi atlama.En iyisi bu falan değil.Daha oyun çıkmadan knşmak yanlış.Sadece eksik kısımları söyledik.Biraz olgunlaş artık.Ayrıca neyi oynayıp neyi oynamayacağıma sen karar veremessin.Ayrıca sende yorumlarımı okumak istemiyorsan bloklarsın kardeşim

@Korayg
    Orman görüntüsü tabiki başarılı.Demek istediğim ağaçların yaprakları çok basit.Olmamış kısımları söyledim.Tıpkı senin gibi.Yoksa karakterler,karakter detayları,ağaçların gövdeleri,HDR,SoftShadow çok süper olmuş.Açıkçası MGS4'ün karakterlerinden daha kaliteli olmuş.Detayları özellikle muazzam.Ama suların toprakla birleştiği yerler zayıf olmuş.

Alıntıları Göster
    solid snake@

quote:

Seninde dediğin gibi herşeye "Lapin" gibi atlama.En iyisi bu falan değil.Daha Oyun çıkmadan knşmak yanlış.Sadece eksik kısımları söyledik.Biraz olgunlaş artık.Ayrıca neyi oynayıp neyi oynamayacağıma sen karar veremessin.Ayrıca sende yorumlarımı okumak istemiyorsan bloklarsın kardeşim

öncelikle üslubuna dikkat etmeni öneriirm lapinin kim olduğu ortada, muhteşem ss leri görünce illaki bir kulp bulacaksınız daha iyisini görmüş gibi..herneyse amaç belli zaten en iyisi bloklamak dediğin gibii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resqect23 -- 11 Temmuz 2007; 11:16:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TikaMasala

Alıntıları Göster
    HALO serisinin kendine özgü bir tasarımı vardır. Halo 1 ve 2 yi yanyana koyun mimari ve karakter tasarımları birbirine benzer fark detaylarda gizlidir. Zira olması gerekende budur HALO'nun zaten oldukça iyi tasarlanmış bir evreni vardır kalkıp bunu değiştirmenin bir anlamı yok.

HALO 3 videolarında gördüm ki tasarımcılar HALO 3 evrenini artık olabildiğince iyi tasvir edecek güçde bir donanıma kavuşmuşlar. Gerek iç gerek dış mekanlarda detaylardan bu anlaşılıyor. Bence oyun içi görüntüler çıkmadan önce yayınlanan sinematiklerden pek farklı durmuyor.

HALO 3 ve COD 4, GeOW'la birlikte bu yılın en iyi XBOX 360 oyunları olacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resqect23

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Resqect23

Lapinim demek hımmmm :cicismile

• quote:

Orijinalden alıntı: karabeyefe

HALO serisinin kendine özgü bir tasarımı vardır. Halo 1 ve 2 yi yanyana koyun mimari ve karakter tasarımları birbirine benzer fark detaylarda gizlidir. Zira olması gerekende budur HALO'nun zaten oldukça iyi tasarlanmış bir evreni vardır kalkıp bunu değiştirmenin bir anlamı yok.

HALO 3 videolarında gördüm ki tasarımcılar HALO 3 evrenini artık olabildiğince iyi tasvir edecek güçde bir donanıma kavuşmuşlar. Gerek iç gerek dış mekanlarda detaylardan bu anlaşılıyor. Bence oyun içi görüntüler çıkmadan önce yayınlanan sinematiklerden pek farklı durmuyor.

HALO 3 ve COD 4, GeOW'la birlikte bu yılın en iyi XBOX 360 oyunları olacaklar.

Alıntıları Göster
    quote:

Bana düzgün knşmayı öneren adama bak hele.Engelle kardeş en güzeli.10 kere banlandın bu kafayla 11. yakındır.Bana bu forumda üslup terbiye ve oyun konusunda ders verecek son insansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sineksavar

quote:

Alıntıları Göster
    ilk resimler çok kötü ama çok yanıltıcı video ondan çok daha ilerde.ama benim sevmediğim yanı şu halonun kıyafetleri işte çocuksu geliyo oraya uyuzoluyom ya

• quote:

Orijinalden alıntı: sineksavar

quote:

Alıntıları Göster
    güzel güzel . bu oyunu co-op oynamak zevkli olucak çok.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.