Şimdi Ara

Halo 3 görüntüleri (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

xbox'ı olmayana xbox aldıracak bu oyun
  • Forumun artık vıcığı çıkmış. Doğru düzgün üyeler bile artık yanlış anlamaya başlamış.

@korayg ve wolfgang

Beni niye yanlış anladınız anlamadım. Sözlerim sizlere değildi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sineksavar

İlk resimdeki kadın modellemesini hiç sevmedim.Halo 1'den beridir halen süre gelen güdük karakter modellemelerine devam edilmiş gibi kadının hali

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Görüntüler inanılma kötü olmuş, umarım böyle çıkmaz oyun, ana kararktere yüklenmişler ama geisi boş, nerde çevre mekan grafikleri, olmamış

• quote:

NeXtSuM
    Görüntüler inanılma kötü olmuş, umarım böyle çıkmaz oyun, ana kararktere yüklenmişler ama geisi boş, nerde çevre mekan grafikleri, olmamış

düşük çözünürlüklü ss lere bakarak sıfır bilgiyle 5-10 tane resmi birden alıntı yaparak yorum yapanlara bitiyorum özellikle.
     Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

bilip bilmeden yorum yapanların alnına devamlı yapıştıracağım bu görüntüleri.

bunlarda multiden :)

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

Halo 3 görüntüleri

menüleri yeter.
     Halo 3 görüntüleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resqect23 -- 17 Temmuz 2007; 15:43:09 >

• Harbiden niye kimse bu resimlere bakmıyoki? Milletin gösterdiği diğer resimlerde nerdeyse yazılar bile okunamıyacak, standart çözünürlüklü tv lerden alınmış gibi, herkezde inadına onların üztüne yorum yapıyor. Bence çok kaliteli bir oyun olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalavera -- 17 Temmuz 2007; 15:46:55 >
  • Zaten o düşük resimlere bakıp yorum yapanlar sony ciler..İşlerine öyle geliyor tabi..
  • Benim yorum yaptığım ilk resimlerdi onlar vardı ve ben onlara göre yorum yaptım...

Ayrıca sen kimseye sony ci, nintendocu falan diyemezsin ben sana vestel ci desem hoşuna gider mi?

Ayrıca son verilen resimler daha iç karartıcı olmuş bana göre, killzone2 ile karşılaştırıyordumda gerç.ekten olmamış bu halo3 mü neyse adı artık
  • bir halo 3 e bak 3 sayfa tartışılmış...

bir killzone 2 ye bak 16 sayfa yer yerinden oynamış
  • Yani buda zaten killzone 2 nin halo 3 e göre ne kadar mükemmel e olağanüstü göründüğünü kanıtlıyor zaten,

Allahaşkına şu üste adamın verdiği yüksek çözünürlüklü ekran görüntülerine bak; dayamışlar kaliteyi master chiefe, ortamlar iğrenç olmuş, şu ağaç, dağ kaya efeklerine bak, ıghhh, kahvaltıda yapmadım idem kalktı...

çok mat çook çevre grafikleri...,,

ammaa killzone 2 şahane yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: JAM3Z

bir halo 3 e bak 3 sayfa tartışılmış...

doğruda halo3 de tartışmaya gerek yok üstün olduğu her zaman belli grafiklerinin güzelliği ortada diğeri ise gösterdiği vidyoların yarısına ulaşamamış sansasyon yaratmaya çalışan ortalama bir oyun işte.

• Valla böyle konuşanlara KİLLZONE 2 ypımcıları şırrraakkk diye tokatı çok fena yapıştıracaklardır ben buna eminim

Halo3 ün ne kadar çok sevildiği dünya oyun forumları ve DH forumlarında tartışılma sayısından belli zaten ammaaaaaa KLIIZONE2 yi dünya konulşuyor dünya, niye?

çünjkü kalite, şahserlik ve ps3
  • halo3 olayi bitirmis "ceneleri kapatmis" varmi baska meydan okuyan
  • kasım gelsin,microsoft live serverlarına iyi bir bakım yapması gerekecek
  • gt5 ve killzone 2 xboxçuların çenelerini kırdı tabi.. ondan konuşamıyorsunuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resqect23

quote:

doğruda halo3 de tartışmaya gerek yok üstün olduğu her zaman belli grafiklerinin güzelliği ortada diğeri ise gösterdiği vidyoların yarısına ulaşamamış sansasyon yaratmaya çalışan ortalama bir oyun işte.

Sen Killzone başlığı altında Neutral'in sötlediklerine cevap veremedin anladığım kadarıyla ama başka başlık altında kasmaya devam diyosun yani.. İyi iyi devam et böyle.

• quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

quote:

quote:

Sen Killzone başlığı altında Neutral'in sötlediklerine cevap veremedin anladığım kadarıyla ama başka başlık altında kasmaya devam diyosun yani.. İyi iyi devam et böyle.

oyunun avatarını koymakla görüş değişmiyor üstad.düşüncelerim her zaman aynıdır değişmezde halo3 çok daha aşmış bir oyundur bunu bilir bunu söylerim halo1-halo2-killzone1 oyunlarını bitirmiş 2. oyunun tüm vidyolarını izlmemiş biri olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resqect23 -- 18 Temmuz 2007; 14:06:12 >

• Yahu bırakın beyler, HALO yu savunmanıza gerekmi var ? Az kaldı Eylüle, kendine güvenen karşısına çıkardı, boş "HALO Killer" laklaklarıyla olmuyor bu işler..
    Eylül gelecek, rekorlar kırılacak, multi maçlar deliler gibi oynanacak...Er meydanında belli olur yigitler
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Yahu bırakın beyler, HALO yu savunmanıza gerekmi var ? Az kaldı Eylüle, kendine güvenen karşısına çıkardı, boş "HALO Killer" laklaklarıyla olmuyor bu işler..
    Eylül gelecek, rekorlar kırılacak, multi maçlar deliler gibi oynanacak...Er meydanında belli olur yigitler

banlananlarda yapacakmı multi maç
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

quote:

quote:

oyunun avatarını koymakla görüş değişmiyor üstad.düşüncelerim her zaman aynıdır değişmezde halo3 çok daha aşmış bir oyundur bunu bilir bunu söylerim halo1-halo2-killzone1 oyunlarını bitirmiş 2. oyunun tüm vidyolarını izlmemiş biri olarak.

Heeee.. Anladım.

• Şu split screen işini Vegas'daki gibi dikey yapsalar sağlı sollu oynasak bomba olur
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.