Şimdi Ara

Halo 3 görüntüleri (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çeviri için tşkler korayg.Anlaşılan o ki bu oyun hakkında şüpheye düşmeye gerek yok.Bomba gibi oyun olucak.
  • arkadaşlar lütfen biraz objektif olalım halo3 fos falan çıkmadı çünkü daha halo 3 piyasaya çıkmadı.bu video kötü tamam halo kalitesine halonun büyüklüğüne yakıştıramadım ama microsoftta eşşek deyil ya onlarında bu oyunu böyle çıkarmamaları gerekliliğini bilmiyor olmaları çok zor.ben daha çıkmamış 2005 ten bu yana videoları ile yetindiyim kilzonu bile 2008de çıkacak olmasına rağmen 2008 ama belkide 12. ayda yani belli bir tarih olmamasına rağmen bekleme ve öyle karşılaştırma kararı aldım.ama eyer microsoft 2007 yılı içinde halo3ü çıkarırsa ve soy kilzonu halo3ü gördükten ve kilzonun hatalarını ona göre düzelttikten sonra çıkarırsa yine adil bir karşılaştırma yapmamız mümkün olmaz.iki oyunu karşılaştırmak için videolarlada deyil yanıltıcı olabilir videolar.iki oyunun birbirine yakın zaman içinde çıkmış olması gerekir.demek istediyim yarın kilzone çıksın halo3 6 ay sonra elbetteki halo 3 büyük ihtimal kilzone 2 den güzel olacaktır.tersini düşünürsek halo3 ün çıkma zamanı yakın ama kalkıpta sony kilzone2 yi piyasaya sürmekte gecikirse bu seferde diyer karşı oyunların şiddeti ile sarsılır mesela cod4 çıkar karşısına eyer kilzone ben halodan iyiyim diyecekse halonun çıkışına yakın bir zamanda gelmeli.yok gecikirse halo3e ben rakibim deme hakkı olmaz olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmurat360x -- 12 Temmuz 2007; 13:37:55 >

• koray çeviri için teşekkürler. 3. oyunda her zamanki gibi bomba olacak bunun uçarı kaçarı yok çıkana kadar şu ağaçları filan basit bi iki detayı düzeltirlerse çok bomba olur.
  • Çeviri için saol koraygOyun gerçekten süper..
  • Herkes kritiğini yapsın ama gidip de Hello3'ü Killzone'la kıyaslamayın be kardeşim çizgifilm çizgi
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Herkes kritiğini yapsın ama gidip de Hello3'ü Killzone'la kıyaslamayın be kardeşim çizgifilm çizgi

Sen yenisin galiba, gözüm üzerinde.

Ayrıca sırf grafik var diye oyun oynayan birisi hiç oyuncuyum diye geçinmesin.
  • Sen şimdi yukarıdaki cümleden grafik "herşeydir" manasını mı çıkardın bravo valla? Ayrıca Grafik herşeydir Gözüm üzerinde ne demek ya FBI mısın dostum sen. Ben sıradan bir forumun sıradan bir okuyucusuyum! Valla bi suç işlemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 12 Temmuz 2007; 13:34:00 >
  • quote:

Sen şimdi yukarıdaki cümleden grafik "herşeydir" manasını mı çıkardın bravo valla? Ayrıca Grafik herşeydir Gözüm üzerinde ne demek ya FBI mısın dostum sen. Ben sıradan bir forumun sıradan bir okuyucusuyum! Valla bi suç işlemedim

Ömrün uzun değil haberin olsun. Senin gibileri yolluyoruz forumdan [fanboy]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bungie, hem multi hem de single player bölümler için kayıt ve oynatma özelliklerini gösterdi. Temel olarak Halo3 oyun içindeki herşeyi kayıt ediyor ve oynatabiliyor. Ayrıca playback'i durdurup, kamerayı istediğiniz açıya çevirip izleyebiliyorsunuz.

geliyor gümbür gümbür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

quote:

Sen şimdi yukarıdaki cümleden grafik "herşeydir" manasını mı çıkardın bravo valla? Ayrıca Grafik herşeydir Gözüm üzerinde ne demek ya FBI mısın dostum sen. Ben sıradan bir forumun sıradan bir okuyucusuyum! Valla bi suç işlemedim

Ömrün uzun değil haberin olsun. Senin gibileri yolluyoruz forumdan [fanboy]

Ya sen sözüm ona DH Yöneticisin diye bu ne baskı ya yok gözüm üzerinde yok yollarım forumdan kimsin kardeşim sen ille de birilerini yollamak istiyorsan ana avrat küfredip sonra bir şey olmamış gibi ahkam kesmeye devam edenleri PM lerle millete sövenleri Fanboy'luğun daniskasını yapıp Fanboyluk yapmayın diyen palavracıları gönder onlar biliyor kendilerini de sen bi habersin gördüğüm kadarıyla burada abilik taslamaya hakkı yok kimsenin ben de istediğimi söylerim kimseye şahıs veya hedef göstererek hakaret etmiyorum ben buradaki sözde yarbay rütbeli elemanlar gibi...

• Oyunun çoklu oyuncu kurucusu olan matchmaking lobisinde oyun kurduğunuzda ya da mevcut bir oyuna girdiğinizde sistem otomatik olarak sizin seviyenize yakın oyuncuları aramaya başlıyor. Benzer skill level'lardaki oyuncular ile savaştığınız için maç adil bir hale geliyor.

Oyun sırasında kaydettiğiniz videolar da sadece birkaç MB kaplıyor ve Save'iniz içinde saklanıyor. Diğer oyuncular istedikleri zaman scorelist'inize girip kaydettiğiniz videoyu izleyebiliyor, oyuncular arasında video aktarımı yapılabilir.
  • tek kelime ile muhteşem bir özellik korayg sağol haber için. valla microsoftun türkiye şubesi gibisin ne diyeyim.tekrar tekrar sağol teşekkürler kardeş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clementine

Oyunun çoklu oyuncu kurucusu olan matchmaking lobisinde oyun kurduğunuzda ya da mevcut bir oyuna girdiğinizde sistem otomatik olarak sizin seviyenize yakın oyuncuları aramaya başlıyor. Benzer skill level'lardaki oyuncular ile savaştığınız için maç adil bir hale geliyor.

Oyun sırasında kaydettiğiniz videolar da sadece birkaç MB kaplıyor ve Save'iniz içinde saklanıyor. Diğer oyuncular istedikleri zaman scorelist'inize girip kaydettiğiniz videoyu izleyebiliyor, oyuncular arasında video aktarımı yapılabilir.

güzelmiş bu özellikleri. oynayasım geldi.
  • Evet, benim gibi yeniler oyunun pro'larından şomarı yemeyecek en azından.

MS sağolsun oyunu online oynayamamam için hiçbir neden yok. :)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

quote:

Ben sıradan bir forumun sıradan bir okuyucusuyum!

Evet evet haklısın,sıradan bir okuyucu

Sıradan bir okuyucuyum dedim pervasız ukala ve küstah değilim tanıdık sıfatlar senin için ha moruk ondan sonra da bize yüklenirler böylelerini yolla EY FORUM YÖNETİCİSİ işi ve ilgisi olamayan şeylere BURNUNU SOKANLARI

Güle güle

Son 24 saatin. İyi değerlendir.

• Alptekin bugün ters tarafından kalkmış.

Günaydın hacı destur yahu.
  • lecturer kardeş.bu forumda kuralları koyan ve kurallara uyup veya uymayanları takip eden ve bu nedenden dolayı yönetici sıfatını alan kişilerden uyarı almana rağmen bu inadını anlayamıyorum.ilk uyarıda özür dilerim daha dikkatli olmaya çalışırım desen olay bitti senin lehine bir durum söz konusu olacak.bu kelimeyi bırak yanlış anlaşıldıysam özür dilerim desende keza öyle.geç kaldığına inanmıyorum sana tekrar bir şans daha vereceklerdir sen yeterki iste.beni dinlersen şimdi hemen yazmaya başla ama herşeyi unut yorum falan getirmeden kısa bir özür metni yaz inan bana küçülmessin saygılar kardeşim.
  • Arkadaşlar tum tartısmaları yazılanları falan okudum bende bı yorum getırmek ıstedım smdı halo1 zamanını dusunelım oyle bır oyun olduki ınsanlar sırf o oyun ıcın gıdıp xbox aldılar kımılerımız way be ne oyunmus dedık bılgısyara gelecegı zamanı bekledk aradan gecen 3 yılın ardından halo2 cıktı daha oyun resmı olarak pıyasaya cıkmadan bıle malum yerlere fransızcası dusmustude ben dahıl cogumz 2 gunde oyunun suyunu cıkarmıstık bıle..

Smdı o 2 oyunun resımlerını suraya koysak ve karsılastırsak cok buyuk farklar olmadıgını goruruz bu bızım oyuna karsı olan tutumzda ne bı farklılıga yol actı ne de daha farklı aksı bıse..sımdı tamam koyalım buraya killzone we halo3 resımlerını alt alta karsılastıralm diyelim arkadaşlar halodakı dınamık ısıklandırma golgeler cart curt guzel gozukmesıne ramen dogruya dogru smdi grafıksel olarak az da olsa onde gozuken killzone ama halo3 dedgmz oyun 3 ay sonra konsollarımzda olucak killzonesa 2008 yılında bır tarıh kı o bıle bellı degıl burda cıkıp aa halo soyle tokatlandı vb yakıstırmalar ck yanlıs bence..ozmana kadar geow2 mı gelir ne gelırse onunla yapılır karsılastırma..ki hangımız xbox zamanında haloyu acıp sadece aa su grafıklere bak be of super oyun dedı??haloyu halo yapan o ınsanı sarıp baglayan senaryosu catısmalarda aldgmz keyıf..liveda saatlerce oynarken kurulan arkadaşlıklar dakıkaların saatlerı saatlerın gunlerı ızlemesı..bunu xboxu olan liveı olan bılır sadece..yok masterchief az polıgonluymusta soleymıs boleymıs..su zamanda hangımız bı oyunu sadece single ıcın alırki devır degıstı artık arkadaslar

halo evrenı yapısa ıtıbarıylede sundugu grafıksel ozellkler vb daha farklı olan bı oyun..ki bence ızledgm hd vıdeoda yapımcılar cogu kucuk eksıklık ve hatalarıda gıdermısler ve alabldgne genıs alanlar..gunumuzde her gecen gun bırbırı ardına super manyak hayvan grafıklı oyunlar bırbırı ardına cıkıyo nasılsa derdı grafık olan acar bakar baska oyun oynar..ama burda bahsettgmz halo..konsollarda fps standardını tkrar belrleyen bı oyun efsanelesmıs tum zamanların en iyi 10 oyunu arasında gosterılen bı oyun..vaad edılen basından berı super manyak grafıklı bı oyun degldı..vaad edılen''finish the fight'' live da saatlerce gecıcek eglencelı dakıkalar yenı oyun ıcı replay wb modlar vs idi..killzone cıksın onuda alırım oynarım..ama aradaki farkı goz ardı etmemek lazım oyunlarda bırı sadece 2 buck dakıkalık vıdeolarını ızledgmz grafıkleryle goz dolduran bır oyun dıgeryse yukarıdada yazdım ''halo''..tum bu kawgaların gereksz oldugunu soyluyorum sadece acarım 2snide oynarım sonucta oyuncular kazanır ama xbox zamanından gelenle,serinin devamında olanların merakıyle ve multıplayerın mukemmel olacagndan suphe duymadgmdan 1nden 1ini alma hakkım olsa sececegım halo olurdu..

Saygılar...

• görüntüdeki sokağa bakan yer gerçekten gerçek gibi

grafik, fizik, atmosfer, gerçekçilik de killzone 3-5 gömlek daha üstün.
  • sordukmu ?

edit : Nasıl anladınmı hareketinin manasızlığını şimdi...

HALO nun yarısı kadar başarılı olursa öpte başına koy KZ2 yi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 17 Temmuz 2007; 1:28:59 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.