Şimdi Ara

Halo 3 görüntüleri (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 kişi git msn'de mi konuşan telefonda mı konuşacan nerde konuşacaksan konuş..Üslubumda da bir sorun göremiyorum ama gerçekten sende bi heyecan olduğu gerçek.Aklınca laf falan sokmaya çalışıyon ama ben sadece gülüyorum bu çırpınışlarına..Nese hala neyi tartışıyon 2 ay sonra haloyu görür 1 sene sonra da kz2'yi görür birbirleriyle karşılaştırırz işte..Sony'e güvenmeyen arkadaşa da katılıyorum şu next-geni bir türlü başlatamadılar gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Alla allaaa demin oyunu yarım saat oynamadım kaldırdım diyosun, şimdi de oyun hoşuma gitmedi değil, başarısız bulundu diyosun.. anlamıorum ki reviewlara giöre mi oynuyosun oyunu? Hayır sitelere göre oyun alanı gördüm de elindeki oyunu sitelere göre oynayanını ilk defa görüyorum

Başarısız buldum, yapay zeka ve oynanış rezaletti bıraktım 1 saatte diyede açıklamıştım.Geneldede başarısız oldu zaten dedim sonra.İşine geldiği gibi çeviriyorsun lafları.Review lara göremi oynuyormuşum ?

quote:

Şaka bi yana, ben HAlo3'ü dikkat edersen kötü falan demedim, dediğim şey açık ve net. KZ2 2008'de geldiğinde şu anki halinden de daha iyi gelirse -ki yapımcılar, bu daha hiçbişey, şok olacaksınız diyolar- o zaman HAlo kalmaz. İsterse 1200 yıllık geçmişi olsun. Hayır, sen değil misin hep hocam oyunların devirleri vardır, mgs gelir geçer yerine başkası gelir, gt serileri iyiydi ama yerine başka araba yarışı gelir diyen? E aynsı. 6 yıllık geçmiş ne olaki??? Killzoneun da 3 yıllık o zaman.. yani arada duyan da 33 yıllık fark var sanar.. Yapımcı değil, oyundan bahsediyorum bu arada..

Devir KZ devridir dyiorum çünkü oyunun çıkmasına nerdeyse 1 yıl varken ( o kadar da olmazya, en geç ilk çeyreği çıkar 2008'in) damgasını vurdu. HAtta 2 yıldır milleti beton etti, merak eder oldu millet. HAlo'nun süksesine kesinlikle ortak oldu.. Bu bir gerçek. Çııknca kim bilir ne olur, görecez..

Şimdi kazı çevirelim tekrar Adventure peki...
    "Oyun 2008 de gelince çok daha gelişmiş olabilir, şu şu şu özellikleri daha iyi olabilir, HALO yu geçebilir" demek vardır
    "KZ2 grafikleri gördük, zaten üst seviye, diger özellikleride zaten üst seviye olur.HALOyu tokatladı geçti" demek vardır.

İlkine hiçbir itirazım olmaz.

Devir demeyelimde 2 yıllık sansasyonel reklamların sonucu dogal olarak gösterilen günlük ilgi diyelim.Nitekim devir dedinmi, oyunun çıkışına az var ve o bekleme sürecine girilmiş, sonrasında çıkmış 1-2 ayda onunla geçecekmiş gibi anlıyorum..Gears of War çıkışına 1 ay kala ve çıkıştan bi kaç ay sonrası gibi..

Killzone 2 2008 in xx ayında girer devrine..Şu aralar Mass Effect, Bioshock, HALO, sizde Lair, HS devirleri filan

• quote:

wolfgangg

Gerçekten eleştiri tarzlarında bile fark var,fark burada gerçekten

ardından..

quote:

Sana noluyo?Allah Allah adam bak ya hayatında ilk defa video gördün heralde sarhoş olmuş gibi bi halin var.

iyice sıkışınca da..

quote:

2 kişi git msn'de mi konuşan telefonda mı konuşacan nerde konuşacaksan konuş..Üslubumda da bir sorun göremiyorum ama gerçekten sende bi heyecan olduğu gerçek.Aklınca laf falan sokmaya çalışıyon ama ben sadece gülüyorum bu çırpınışlarına.

Yeterlidir sanırım..

• quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Başarısız buldum, yapay zeka ve oynanış rezaletti bıraktım 1 saatte diyede açıklamıştım.Geneldede başarısız oldu zaten dedim sonra.İşine geldiği gibi çeviriyorsun lafları.Review lara göremi oynuyormuşum ?

Şimdi başarısız bulunca oyunu kötü bulmuş olmuyor musun? Anlamadım bu noktayı.. Aksine, sen istediin gibi çeviriyosun. HEm de yani açık açık..

quote:

Orjinalden alıntı: korayg
    "Oyun 2008 de gelince çok daha gelişmiş olabilir, şu şu şu özellikleri daha iyi olabilir, HALO yu geçebilir" demek vardır
    "KZ2 grafikleri gördük, zaten üst seviye, diger özellikleride zaten üst seviye olur.HALOyu tokatladı geçti" demek vardır.

İlkine hiçbir itirazım olmaz.

Tamam da ben şu haliyle grafiklerde tokatladı diyorum (bu da senin 'tokatladı' tabirine bir göndermeydi aslında, bi kullanayım dedim).. Şimdi bu durumda grafikler üst seviye evet, diğer özellikler de üst seviye olur, oldum mu da tümden tokatlayabilir meela, hani mesela diyorum.. Böyle oldu demiyorum (grafikler hariç) ama olacaktır, olabilir diyorum.. Sen nasıl diyosan Halo için ben de bunun için diyorum. Ortada kaz maz yok hocam, beni başkalarıyla karıştırma istersen..

Sen izledin mi yeni KZ2 görüntüsünü?? İzlememişsin izlememişsin belli.. Bi izle, gör bak öyle bir savaş atmosferi gördün mü hiç bir oyunda.. Ama sen görmüşsündür

• ona bakarsan Adventure hocam.2005 tede çatır çatır kilzone2 oynuyordular. bu kadar yıl bekledin daha vazgeçmedin helal olsun sana kardeş.ne sabırdır sendeki ben burada dayanamayıp çatladım.sabrın gerçekten insan üstü bir sabır.halonun beni azda olsa hayalkırıklığına uğratmasını çekinmeden eleştirdim.bugüne kadar bir kez sadece hayalkırıklığı yaşattırdı microsoft bana.onun dışında ne dediyse hemen hemen fazlasıyla yaptılar.ne oyunlar geldi geçti diyeyim ve bu sayede güvenimi kazandılar.2 senedir somut birşeyler göremeyip,birde ilk kilzone 2 ile kandırıldık ve yıl oldu neredeyse 2008 bekleki kilzone2 gelsin.tabi bu bekleyiş ve bu bekleyiş esnasında kilzonun gerçek olacağına dair somut bir oyun göremedim.nasılmı mesela gears of warr bana xbox360tan daha nice güzel oyunlar çıkabileceğini ıspatladı ve bu yüzden halo3 ten beklentilerim arttı,hayalkırıklığımda bu yüzden.ama isterimki ilk kilzone 2 videosu gerçek olmadı,bari bu gerçek olsun.sonuçta 2 konsolada sahibim.iyi olması bana kaybettirmez kazandırır.derler ya insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.sony ilk gerçekleşmeyen kilzone 2 videosu ile güvenimi sarstı biraz uzak kalmam onlara soğuk kalmamda bu yüzden.neredeyse 2008e girecez daha kilzone2 gündemde yani ortada oynanabilir birşey yok bugün itibari ile ben kilzon 2 yi çoktan bitirmiş olmayı isterdim.ve bugün ondan daha iyi oyunların tanıtımı ile heyecanlanmalıydım.ama malesef bu heyecan 2005 ten bugüne kadar geçen süre içinde azala azala yerini güvensizliğe bıraktı.

• ya abi birde resident evil 5 hikayesine ne demeli????herkes birbirini bekliyor bundan artık emin olmaya başladım ne zaman halo3 piyasaya sürülecek o zaman karşı atak olarak killzone2 ve mgs4 felan gelecek....bunlar artık birbirlerini tartarak oyun çıkarmaya başladılar.bakın bir ay hiç oyun çıkmıyor bir ay sonra ise bir çok oyun peş peşe çıkıyor......
  • adventure hocam özür diliyorum.kilzone oynarken çekilmiş bir görüntü göremedim.mesela adamın biri demo kilzone2 oynuyor ve birileride oynarken çekim yapmış böyle bir görüntü varsa fikirlerimi deyiştirebilirim onu izledikten sonra varsa link verebilirmisin.
  • Sony'nin böyle birşey yapmaya lüksü yok kardeş..Keşke ellerinde oyun olsa oynanabilecek,yoksa affederler mi anında koyarlar.Güz aylarında da birbiri ardına oyun görmek normal bişe çünkü oyun mevsimi.
    Ama xbox360'ta her an bir oyun mevsimi oda ayrı bir konu
    quote:

Orjinalden alıntı: xbady

ya abi birde resident evil 5 hikayesine ne demeli????herkes birbirini bekliyor bundan artık emin olmaya başladım ne zaman halo3 piyasaya sürülecek o zaman karşı atak olarak killzone2 ve mgs4 felan gelecek....bunlar artık birbirlerini tartarak oyun çıkarmaya başladılar.bakın bir ay hiç oyun çıkmıyor bir ay sonra ise bir çok oyun peş peşe çıkıyor......

• quote:

Orjinalden alıntı: ugurmurat360x

ona bakarsan Adventure hocam.2005 tede çatır çatır kilzone2 oynuyordular.

???

İyi misin hocam? O trailerdı, kimse oynamıyordu onu, ne oynaması.. Yıl oldu 2007. 2 video yayınlandı, bir tanesi oyun içi, 2.si de oyun içi ama direk yapımcı oynuyor..

http://www.gametrailers.com/player/21584.html

Bak diyorumki, görüntüler oyun içi, dünya alem gördü hocam.. İzle ve dumur ol..

• Pembe silahımız mı var ?

Bozmasın

Neyse pek benim tarzım değil sanırım Halo, hangisini oynamıştım pc de bilmiyorum da evet tarzım değil galiba

Yalnız ilk resimler direk çarpıyor göze foto mak. çekilmiş fotolardan fazla bir kalite beklenmemeli
  • izledim hocam gerçekten etkileyici.ama ilk kilzone 2 de oyun içi gibiydi gözlerime inanamasamda çoğu yerde sanki bir oyuncu tarafından idare ediliyormuş gibiydi adeta.ama bu bariz ortada oyun içi olduğunu haykırmış. tabi eskisi kadar etkileyici olmasada hakkı yenemeyecek kadar iyi bir savaş atmosferi var oyunda.patlamalar duvarların parçalanabilir olmasıda ayrı bir lezzet katmış oyuna e oyunda kilzone 2 adamlar bunlarıda yapmassa zaten bu oyunu kimse bu kadar beklemezdi herhalde.inan hocam bana ps3 ü hiç düşünmeden aldıran oyun bu oyun.izlemem iyi oldu sağol hocam.bundan evvelki izlediyim video az çok o 2005 teki meşhur videoyu hatırlatıyordu bende kendi kendime ikinci kez tongaya düşme oğlum dedim.kedi her zaman pilav yemez kışt dedim sonye ama şimdi birde bu video çıktı 2008e de neredeyse girdik bekleyelim bakalım.beklşemekten başka çaremizde yok zaten hocam.ama en azından sırtımı dönmüş bekliyordum şimdi ise yanladım kendimi.bu video biraz daha yaklaştırdı bugüne kadar uzak durduğum ps3 üme.sayende hocam teşekkürler.

• Bak bir de o pre-pre alpha diyo herifler. Daha hiçbişey görmediniz, şok olacaksınız dediler. Düşün yani Trailer olduğunu zannetmen bile ne kadar başarılı olduğunu gösteriyo hocam, olay bu.. Çok sağlam geliyor, sen tam yüzünü çevir öyle bekle. Şu halde bile oynanır, damgasını vurur, bittiğinde kim bilir ne olacak.
  •  Halo 3 görüntüleri

HD videoyu falan bilmiyorum ama eger oyundada bu kadın böyle ceviriyorsa boynunu dicek söz kalmııyor ama korayg nin koydugu resimlerde cok güzel duruyor ya yapsınlar adam gibi oyunlarda xbox ps farketmez bi yığın para bayılıoz adamlara oynayalım agız tadıyla...
  • ya Koray sen demiyormuydun Geow daki insanların yüzlerinin hani yaklaşıp süper grafikli falan filan göründüğü sahnelere, oyun içi renderlanıyor o, şudur budur, prerender değil, böylesi kolay olmaz falan....

şimdi gelmişsin diyorsun ki KZ2 deki scripted videolar yanıltıcı oluyor... ya kendinle çelişmekten başka bişey değil bu. işine nasıl geliyorsa o açıdan alıyorsun. yani bildiğimiz pazar esnafı kafası ile gidiyorsun, Ağaç diyorsun lazer efekti diyorsun , halodaki grafikleri uçuyor kaçırtıyorsun , orada artık bi ara lütfedip kadının yüzündeki, berbat ötesi görüntüye ufak bi değiniyorsun(onuda bi kelime ile yani) aĞaç diyorsun çevre diyorsun ama işine gelmiyor ki o ağaç dallarının kağıt gibi olmasına değinmiyorsun, çimlerin DX8 ayarında olmasına bişey demiyorsun, varsa yoksa HDR... biraz objektif ol ki övdüğün şeyler biraz inandırıcı olsun..

clemente nin verdiği gifte tekrar tekrar görünüyor, HD videoda daha bi açık görünüyor, iyi bak ama at gözlüklerini çıkartarak lütfen, yansıma parlama oydu buydu diyorsan oradaki kan a bir bak...

• Neden birlik olup korayı ikna etmeye çalışıyorsunuz ki arkadaşlar.Gerçek görüntüde sunsanız o beğenmeyecek.Bence uğraşmamak en mantıklısı.
  • Bu arada videoları izledim de Halo 3 videosu beni çok etkiledi,ben çok beğendim ve hiç ummadığım anda sabırsızlıkla beklediğim oyunlar kategorisine girdi.Başlık olmamış ama.Halo 3 gerçekten süper oyun olacak.
  • Halo 3 Fos çıkınca millet ne yapacağını şaşırdı yoksa KZ2 beklenenden daha bomba gelince mi desek
  • Başlık gerçekten değişmeli,konuyu açan arkadaşın dikkatineHalo3 e yakışmayan ve gerçekle alakası olmayan bir başlık bu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Halo 3 Fos çıkınca millet ne yapacağını şaşırdı yoksa KZ2 beklenenden daha bomba gelince mi desek

Halo3'ün fos çıktığı falan yok,karıştırma ortalığı yine bilip bilmeden.
  • Fonylere göre fos, oyun alemine göre Top 10 oyun...Hangisi daha ciddiye alınır hüküm oyuncuların...

Neyse, Gamespot ne demiş bi bakalım..Arkadaş cevirmiş hepsini...

"A number of things just stuck out to us as the battle unfolded. First, the combat looks to be as wild and dynamic as in other Halo games. The artificial intelligence of both the enemies and your allies pretty much guarantees that each battle can unfold differently. Second, the amount of intelligent chatter going on does a lot to add atmosphere and humor to the game. You hear the alien grunts cry, "What a world!" before a grenade explodes next to them, or another remark "I'll revenge my brother!" as he throws a plasma grenade at you. The chatter is constant and with the cacophony of gunfire and explosions, it makes for a symphony of battle.

So how it looks is a question that's undoubtedly a question on millions of Halo fans' minds. Bungie stressed that what was seen did not represent the final look of the game. Well, what we saw wasn't quite final, but the graphics were undeniably better and more advanced than those seen in the beta. The game pops out right at you. The visuals are clear and crisp, as well as bright and colorful. There's a lush quality to the forest gully, with lots of ground clutter and towering trees. Most noticeable is the almost lifelike sunlight poring through the forest canopy. Halo 3 makes considerable use of high-dynamic range lighting so that shadows look dark, but at the same time, sunlight looks almost saturated. The animations and character models are also well done. The Master Chief encountered alien brutes in green camouflage armor that looks really cool and plausible, and it's possible to strip a brute of his armor with gunfire or explosions. "

Kısaca.

"Öncelikle çarpışmalar eski Halo oyunlarındaki gibi çılgın ve oldukça dinamik. Hem düşmanların hem de müttefiklerin AI'sı her çarpışmanın bir diğerinden farklı olacağını garantiliyor.İkincisi bazı zekice konuşmalar oyunun hem atmosferini zenginleştiriyor hem de oyuna mizah katıyor. Düşmanların yanlarında bir el bombası patlamadan önce "Zalim dünya!" diye bğırdıklarını işitiyorsunuz ardından bir başkası size el bombasını atarken "kardeşimin öcünü alacağım" diye bağırıyor. Bu devamlı süren gevezelikler bir de oyunun patlama ve silah seslerinin kakafonisi ile karışınca tam anlamıyla bir çarpışma senfonisi oluyor.

Peki, oyunun nasıl göründüğü hiç kuşkusuz milyonlarca Halo fanının aklındaki soru. Bungie gördüklerimizin oyunun final versiyonu olmadığı söyledi. Yani gördüğümüz son versiyon değildi ama grafikler inkar edilemez şekilde betaya göre çok daha iyi ve daha ileri. Görüntüler parlak ve rengarenk oldukları kadar temiz ve canlılar. Ağaçların gölgelediği topraklar otlarla kaplı sık ağaçlarla örülür vadiler var. En dikkate değer olan ise neredeyse gerçek denilebilecek güneş ışınlarının ormanın içine sızması. Halo 3 önemli ölçüde high-dynamic ışıklandırma kullanıyor ve bu gölgeleri karanlık, fakat aynı zamanda güneş ışınlarını doygun gösteriyor. Animasyonlar ve karakter modelleri de ayrıca iyi yapılmış. Master Chief oldukça gerçek ve inandırıcı gözüken yeşil kamufulaj zırhı ile brute larla karşılaşıyor ve brute un açtığı ateş ve patlamalar sonucunda zırhın üstünün soyulması mümkün"

Kısaca dedim ama hepsini çevirdim.

KAYNAK:http://www.gamespot.com/xbox360/action/halo3/news.html?sid=6174324&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 12 Temmuz 2007; 12:56:22 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.