Şimdi Ara

Hama Lcd Temizleme jeli kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce denemek için Teknosadan almıştım, kullanma klavuzu ingilizce, nasıl kullanıldığını bilen varmı? Bezin üzerine sıkıp Tv yi sildiğimde Tv üzerinde sıvı lekeleri kalıyor. farklı bir yöntemmi var yoksa ?

• bende gömüştüm ama almadım kullanamam diye, şimdi burdan öğrenirsem gidip alıcam:)
  • yanında gelen bezin üzerine bez nemli bir hale gelene kadar sıkacaksın ve o bezle sileceksin, doğrudan ekrana sıkmana gerek yok
  • Doğrudan ekrana sıkarak kullanmak gerekiyor ancak sanırım siz miktarını ayarlayamadınız . Ekrana çok fazla sıkmanıza gerek yok eğer fazla sıkarsanız tam temizleyemezsiniz ve bu leke kalmasına sebep olur.
  • Neden jel kıvamında olduğunu merak etmiştim, sanırım direk tv ye sıktığmızda, sıvının cam yüzeyden akıp panelin içerisine girmesin diye olabilir. Ekrana sıkıp temizlemek gerekiyor.
  • Kutuda aynen " the gel liquid consistency prevents the liquid running down the screen surface" yazıyor . Yani anlamı " jel kıvamındaki yoğunluk sıvının ekran yüzeyinde kaymasını engeller" diyor :)
  • teşekkürler, barracude_9911
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rice ettim , televizyonun da güzel. İyi seyirler.
  • bende electroworldden hama yerine philipsin temizleme jelini almayı tercih ettim ... hamadan da hesaplıydı ... içinden çıkan bezi de oldukça kaliteli ... direkt ekrana püskürtüp plazma veya lcdnin bir kenarından diğer kenarına doğru silin diye yazıyordu ... ve gerçketn çok güzel temizliyor ... ekran sıcakken püskürtmemeye özen gösterin ... bence en iyisi sabah soğukken çalıştırmadan önce temizleme işleminin yapılması ...
  • Selamlar.

Ben hama nın temizleme jelini kullanıyorum jel olması akmasını önlemek amaçlı ve tv nin camına sıkmanız daha akılcı eger beze sıkarsanız emdiği için yüzeye yayamazsınız zaten parça parça tüm ekrana yetecek ölçüde sıkıp bezi ile yayarak bez tarafından emilim sağlanıncaya kadar silerek temizlemeniz gerek bez tarafından emilme ile zaten kiride ekrandan beze aktararak temizleme gerçekleşmiş olacak.Tv kapalı iken yapmalısınız ve başta ekranda kalan dalgalanmalar kuruduğunda yok olacaktır.Saygılarımla.Hep***mntık***lı kalın.

Not.bu iş için önerilenlerin dışında başkaca şeyler denemeyiniz.Ekranda kalıcı hasar oluşabilir.
    (Alkol,kolanya,deterjan ve benzerleri gibi)

• Selamlar,

Bu jel projeksiyon cihazlarının lenslerini temizlemek için de kullanılabilir mi?
    Ya da projeksiyon lensi temizlemek için ne kullanmalıyım?

Sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.