Şimdi Ara

HAMA PS3 STEERİNG WHEEL 99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    DUN MEDİA MARKTA BU CIHAZI GORDUM FİYATI BAYA UYGUN GELDİ.
    GOREVLI ARKADASA TESHIR URUNUNUZ VAR MI DIYE SORDUM AYARLAMAMIZ LAZIM DEDI HAFTA SONU BI DAHA BAKMAYI DUSUNUYORUM. TABI DIREKSIYONU KULLANMAM SARTI ILE .
    BU URUNU ARANIZDA KULLANMIS ARKADAS VAR MI ACABA TAVSIYELERINI BEKLIYORUM.
    NOT URUNU ANKARA OPTIMUM AVM DEKI MEDİA MARKTA GORDUM. DIGERLERINDE VAR MI BILMIYORUM.

urunn bu olması gerekıyor !!!

http://www.hama.de/portal/articleId*160207/picType*abb/action*2599;jsessionid=A93FF946FA40AD17C3B1F87D4F564B17.tomcat_de_lin33?picURL=%2Fbilder%2F00051%2Fabb%2F00051845abb.jpg#picture

HAMA PS3 STEERİNG WHEEL 99 TL

• Gayet kaliteli ürün arkadaşımda vardı kullanmadım fakat oynarken hassaslığı gözüme çarptı onun için hala aklımdadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnesium

Gayet kaliteli ürün arkadaşımda vardı kullanmadım fakat oynarken hassaslığı gözüme çarptı onun için hala aklımdadır
    logitech driving force gt gini olsa direk bunu alırım.ve hangi mediamarkt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

logitech driving force gt gini olsa direk bunu alırım.ve hangi mediamarkt.

Alıntıları Göster
    Dönüş açısı ve force feedback özelliği varsa fiyat inanılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Dönüş açısı ve force feedback özelliği varsa fiyat inanılmaz.

Alıntıları Göster
    http://www.hama.de/portal/articleId*160207/action*2563/searchMode*1/bySearch*PS3

İngilizce sitesi burada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 23 Nisan 2009; 12:20:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

http://www.hama.de/portal/articleId*160207/action*2563/searchMode*1/bySearch*PS3

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cryptdlg

http://www.hama.de/portal/searchSelectedProduct*NO/articleId*160207/action*2563/searchMode*1/bySearch*racing

Almanca Hocam Bu

• quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

http://www.hama.de/portal/searchSelectedProduct*NO/articleId*160207/action*2563/searchMode*1/bySearch*racing

Almanca Hocam Bu

Alıntıları Göster
    Highlights
    - 2in1 racing wheel for Sony PS3 and PC
    - Fully rubberized steering wheel for an agreeable feeling during the drive
    - Strutting in high-quality chrome look
    - High precision and comfort for more pleasure during the game
    - Colour: black/dark-red

- Equipment:
    - Large suction cups for more stability
    - Additional clamp system for improved stability
    - LED connection status display (PS3 mode)
    - Built-in motors for vibration effects (PS3: Firmware 2.0 and higher)
    - PS3 home button
    - 12 action buttons
    - Analogue accelerator and brake pedal with large contact surface
    - Shifters for quick gearshift
    - Digital direction pad with 8 movement directions
    - Long connecting cable (steering wheel - pedal) for more freedom
    - Connection: USB (with software for PC)

Technical Specs
    Console
    USB
    Game Buttons
    13 Keys
    Console for Sony PS3
    Console Manufacturer Sony
    Link Cable

• quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

Almanca Hocam Bu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kucuk

quote:

Almanca Hocam Bu

Allah allah. 2-3 kere girdim ingilizceydi. Yalniz soyle bir durum var.www.hama.com dan girip arattigim zaman hama.de yonlendiriyor ama ingilizce cikiyor. Bulamayanlar birde oyle denesin ama yukarda arkadasta vermis ozelliklerini zaten.

Alan deneyen biri olursa yorumlarini bekleriz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kucuk

quote:

Almanca Hocam Bu

Allah allah. 2-3 kere girdim ingilizceydi. Yalniz soyle bir durum var.www.hama.com dan girip arattigim zaman hama.de yonlendiriyor ama ingilizce cikiyor. Bulamayanlar birde oyle denesin ama yukarda arkadasta vermis ozelliklerini zaten.

Alan deneyen biri olursa yorumlarini bekleriz.

Alıntıları Göster
    Süper bu titreşim özelliğide var tamda direksiyon arıyodum para denkleştirdiğimde hemen alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk_1881

Süper bu titreşim özelliğide var tamda direksiyon arıyodum para denkleştirdiğimde hemen alıcam

Alıntıları Göster
    Ben bi konuda uyarmak istiyorum seni. Genelde bu fiyatlardaki ürünler hassaslık konusunda yeterli değiller. Ölü bölgeleri fazla geniş olabiliyor ve bazıları sanki sixaxisin dijital bölümünden oynuyormussun hissi veriyor. Denemeden alma derim. Hele ki Logitech Driving Force GT bu fiyatayken:

126$+KDV GOLD COMPUTER
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=81369&ad=LOGiTECH-DRiViNG-FORCE-GT-PS3-DiREKSiYON-Oyun-Kollari

• quote:

Orijinalden alıntı: psychomantis

Ben bi konuda uyarmak istiyorum seni. Genelde bu fiyatlardaki ürünler hassaslık konusunda yeterli değiller. Ölü bölgeleri fazla geniş olabiliyor ve bazıları sanki sixaxisin dijital bölümünden oynuyormussun hissi veriyor. Denemeden alma derim. Hele ki Logitech Driving Force GT bu fiyatayken:

126$+KDV GOLD COMPUTER
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=81369&ad=LOGiTECH-DRiViNG-FORCE-GT-PS3-DiREKSiYON-Oyun-Kollari

Alıntıları Göster
    urun ankara optımum alısverısmerkezındekı media markta hassaslık konusunda sıze katılyorum mecburen deneyıp almayı dusunuyorum.

bır de musterı memnunıyetı var urunde ve kutusunda sorun olmadıkca 14 gun ıcınde kosulsuz iade edebiliyormussun onu da konusmustum

• quote:

Orijinalden alıntı: selvijr

urun ankara optımum alısverısmerkezındekı media markta hassaslık konusunda sıze katılyorum mecburen deneyıp almayı dusunuyorum.

bır de musterı memnunıyetı var urunde ve kutusunda sorun olmadıkca 14 gun ıcınde kosulsuz iade edebiliyormussun onu da konusmustum

Alıntıları Göster
    Yaw Logitech Driving Force GT varken bunlara ne gerek var.Alın bir tane daha hiç bir şeyden şüpheniz olmasın...Mükemmel bir direksiyon...Referansı benim...

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Yaw Logitech Driving Force GT varken bunlara ne gerek var.Alın bir tane daha hiç bir şeyden şüpheniz olmasın...Mükemmel bir direksiyon...Referansı benim...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bilgim olmadığı için soruyorum ama bu logitech pc uyumlu mu ? Sadece ps3 gibi anladım ben siteden. Ama hama pc + ps3 uyumlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Arkadaşlar bilgim olmadığı için soruyorum ama bu logitech pc uyumlu mu ? Sadece ps3 gibi anladım ben siteden. Ama hama pc + ps3 uyumlu.

Alıntıları Göster
    Logitech drivinng force gt pc içinde uyumludur.Youtube da videoları var pcde kullanırken açıp bakabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Logitech drivinng force gt pc içinde uyumludur.Youtube da videoları var pcde kullanırken açıp bakabilirsiniz...

Alıntıları Göster
    Hangi Mediamarkt'taymis bu direksiyon ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: no_fear

Hangi Mediamarkt'taymis bu direksiyon ????

Alıntıları Göster
    KDV indirimi felan diyoralar bu ürünlere gelmedimi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: helaxes

KDV indirimi felan diyoralar bu ürünlere gelmedimi :S

Alıntıları Göster
    Şuna azıcık daha koyun Logitech 900 dereceli birtane alın.Oyunlar daha zevkli oluyor.Ha oyunlar desteklemiyor(PC için) derseniz internetten "Logitech Gaming Software" indirerek bütün oyunlarda direksiyon hassaslığı,derece vs. ayarlanabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [F][u][r][k][a][n]

Şuna azıcık daha koyun Logitech 900 dereceli birtane alın.Oyunlar daha zevkli oluyor.Ha oyunlar desteklemiyor(PC için) derseniz internetten "Logitech Gaming Software" indirerek bütün oyunlarda direksiyon hassaslığı,derece vs. ayarlanabiliyor.

Alıntıları Göster
    sağolun arkadaslar vaz caydım
    para biriktirip Logitech Driving Force GT alacagım artık. cunku sorun yasamak ıstemıyorum.

az para versek de cok versek de sonucta urunden memnun olmama ıhtımalı var herkese tesekkur ederım

• quote:

Orijinalden alıntı: [F][u][r][k][a][n]

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: furkito

İyide hocam senin logitech fiyatina bundan 3 tane aliyosun nerdeyse... Yani aradaki azicik ekleme olayini abartmisiz sanki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 25 Nisan 2009; 0:28:19 >

• quote:

quote:

İyide hocam senin logitech fiyatina bundan 3 tane aliyosun nerdeyse... Yani aradaki azicik ekleme olayini abartmisiz sanki ?

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

fiyat araştırması yapınca anladım sağol arkadaşım.Demek istediğim "azıcık" değil "biraz fazla" olucak
    Gold diğerlerine göre daha ucuz(mağazalar içinde). 242 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 25 Nisan 2009; 9:11:16 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.