Şimdi Ara

Hamachi'den kuruyorum ama Lan'da gözükmüyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
14.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CS 1.6 kuruyorum. Hamachi ağıma arkadaşım bağlanıyor fakat oyuna girip New Game'den oyunu kurudğumda, arkadaşım LAN tabından bakıyor benim kurduğum oyun gözükmüyor.

Bunun için belki çözer diye Aliases diye birşey buldum o da fayda etmedi. Aynı ağda bulunduğumuz halde neden gözükmüyor olabilir ?

Not: Ben kurdum , arkadaşım göremedi. O kurdu bende de gözükmedi..

• Arkadaşım ilk önce ikinizde Hamachi`nin 1.0.1.1 sürümünü indirin ve kurun.Kurduktan sonra aynı anda açın.Burası önemli aynı anda açınca Hamachi.cc sunucusundan ilk 4 tanesi aynı IP`ler almış olacaksınız mesela 5.200.XXX.XXX böylece her oyunda sorunsuzca LAN sekmesinden görüp girerek oynayabilirsiniz.Diğer bir önemli husus ise Hamachi`nin ağ seçeneklerinde üstte olması.Hamachi`yi üste almak için 'Ağ ve Paylaşım Merkezi'nden 'Ağ Bağlantılarını Yönet'e tıklayıp açılan yerde yukardan Gelişmiş -> Gelişmiş Ayarlar(Gelişmiş seçeneği Menü Çubuğu Sekmesinde Bulunmaktadır.Eğer Windows Vista yada 7 kullanıyorsanız Düzenle->Yerleşim'den Menü Çubuğu`nu etkin hale getirin.İşinizi hallettikten sonra isterseniz Menü Çubuğu`nu kapatabilirsiniz.) sekmesine gelip en üste alın.Eğer en üstteyse sorun yok TAMAM`a tıklayıp pencereyi kapatın.Hamachi`nin ayarı aşağıdaki resimdeki gibi olmalı.Bunuda hallettikten sonra işlem tamam sorunsuz oynamanız gerekiyor.Ben bu yöntemle Counter-Strike 1.6,Half-Life 1.6,Crashday,SA:MP,VC-MP,Will Rock,Painkiller,Warcraft,Need For Speed Shift,Need For Speed Underground 2 ve Age Of Empires sorunsuzca oynadım.İyi Oyunlar.

http://img816.imageshack.us/img816/7607/hamachi.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: FATAL1TY`

Arkadaşım ilk önce ikinizde Hamachi`nin 1.0.1.1 sürümünü indirin ve kurun.Kurduktan sonra aynı anda açın.Burası önemli aynı anda açınca Hamachi.cc sunucusundan ilk 4 tanesi aynı IP`ler almış olacaksınız mesela 5.200.XXX.XXX böylece her oyunda sorunsuzca LAN sekmesinden görüp girerek oynayabilirsiniz.Diğer bir önemli husus ise Hamachi`nin ağ seçeneklerinde üstte olması.Hamachi`yi üste almak için 'Ağ ve Paylaşım Merkezi'nden 'Ağ Bağlantılarını Yönet'e tıklayıp açılan yerde yukardan Gelişmiş -> Gelişmiş Ayarlar(Gelişmiş seçeneği Menü Çubuğu Sekmesinde Bulunmaktadır.Eğer Windows Vista yada 7 kullanıyorsanız Düzenle->Yerleşim'den Menü Çubuğu`nu etkin hale getirin.İşinizi hallettikten sonra isterseniz Menü Çubuğu`nu kapatabilirsiniz.) sekmesine gelip en üste alın.Eğer en üstteyse sorun yok TAMAM`a tıklayıp pencereyi kapatın.Hamachi`nin ayarı aşağıdaki resimdeki gibi olmalı.Bunuda hallettikten sonra işlem tamam sorunsuz oynamanız gerekiyor.Ben bu yöntemle Counter-Strike 1.6,Half-Life 1.6,Crashday,SA:MP,VC-MP,Will Rock,Painkiller,Warcraft,Need For Speed Shift,Need For Speed Underground 2 ve Age Of Empires sorunsuzca oynadım.İyi Oyunlar.

hocam gelişmiş e giriyoruz orda hamachi diye bi seçenek yok ne yapmalıyız acaba

• şey sadece üye? kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: şey sadece üye?

quote:

Arkadaşım ilk önce ikinizde Hamachi`nin 1.0.1.1 sürümünü indirin ve kurun.Kurduktan sonra aynı anda açın.Burası önemli aynı anda açınca Hamachi.cc sunucusundan ilk 4 tanesi aynı IP`ler almış olacaksınız mesela 5.200.XXX.XXX böylece her oyunda sorunsuzca LAN sekmesinden görüp girerek oynayabilirsiniz.Diğer bir önemli husus ise Hamachi`nin ağ seçeneklerinde üstte olması.Hamachi`yi üste almak için 'Ağ ve Paylaşım Merkezi'nden 'Ağ Bağlantılarını Yönet'e tıklayıp açılan yerde yukardan Gelişmiş -> Gelişmiş Ayarlar(Gelişmiş seçeneği Menü Çubuğu Sekmesinde Bulunmaktadır.Eğer Windows Vista yada 7 kullanıyorsanız Düzenle->Yerleşim'den Menü Çubuğu`nu etkin hale getirin.İşinizi hallettikten sonra isterseniz Menü Çubuğu`nu kapatabilirsiniz.) sekmesine gelip en üste alın.Eğer en üstteyse sorun yok TAMAM`a tıklayıp pencereyi kapatın.Hamachi`nin ayarı aşağıdaki resimdeki gibi olmalı.Bunuda hallettikten sonra işlem tamam sorunsuz oynamanız gerekiyor.Ben bu yöntemle Counter-Strike 1.6,Half-Life 1.6,Crashday,SA:MP,VC-MP,Will Rock,Painkiller,Warcraft,Need For Speed Shift,Need For Speed Underground 2 ve Age Of Empires sorunsuzca oynadım.İyi Oyunlar.

@şey sadece üye? Windows 10 kullanıyorsanız bir bilgim yok maalesef. 8 ya da 8.1`de de Hamachi kullanmadım gerçi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

@şey sadece üye? Windows 10 kullanıyorsanız bir bilgim yok maalesef. 8 ya da 8.1`de de Hamachi kullanmadım gerçi...

yok hocam xp ama gerek kalmadı yine de teşekkür ederim.bu sorunu çok falza yaşayan var bilginiz varsa paylaşırsanız bi gün biri kullanabilir.ben kullanmıyorum hamachi

• quote:

yok hocam xp ama gerek kalmadı yine de teşekkür ederim.bu sorunu çok falza yaşayan var bilginiz varsa paylaşırsanız bi gün biri kullanabilir.ben kullanmıyorum hamachi

@şey sadece üye? Hamachi hâlâ düzgün çalışıyor mu inanın bilmiyorum. Oldu bitti sorunlu bir program zaten. @BeyogluLions`un anlattığı olay benim de başıma gelmişti araştırdım denedim işe yaradığını görünce buraya yazmıştım. Bahsettiğiniz gözükmeme olayı antivirüs kaynaklıdır belki de. Hamachi`yi kullandığınız antivirüs tamamen kapalıyken yüklemekte fayda var. Bu arada 6 yıl olmuş vay be konuyu görünce bir tuhaf oldum gerçekten...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.