< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hamile karsını hortumla döverek öldüren suriyeli
-
-
Yarın terör örgütü de kuracaklar. Örgütte tam olarak bunlar olacak. Belki islamcı kardeşlerimiz de aralarına katılır.
-
of off.
-
Ülkeye sokulan tipe bak.
Bakta gör hümanik kardeş.
Daha siz ülkenizi eviniz gibi görmeyim bakalım.
Daha yarın hak iddia edecekler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu suç ile suriyeli olmanın alakası nedir ?
Daha beter şekillerde eşini katleden Türk, Amerikalı, Fransız vs. vatandaş yok mu ?
Suriyeli düşmanlığı yapacağım derken saçmalamanın gereği yok.
Bu suriyeli olmakla ilgili değil insan olamamakla ilgili bir şey.
-
SAVAŞTAN ÖLÜMDEN KAÇTIM DİYEREK BİR YERE GİDİP BELEŞ HAYAT YAŞAYIP O TOPRAKLARDA ADAM ÖLDÜRMEK NE DEMEK ???????
-
daha beter olucaklar ilerde
-
halbuki kendi doğup büyüdüğü topraklarda adam öldürse sorun yok?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün kendi içlerinde vahşiler, ama yarın...
Hamile kadının çektiği bütün eziyetin suçlusu umursamaz Türkiye devletidir. Yoksulluktan, eziyetten kaçanlara doğru düzgün bakmakla yükümlü olduğu halde 5 li çıkar örgütünün zenginliğinee uğraşıyor.
O gün bizim insanımız çok pişman olacak ancak iş işten gecmis olacak
Gelecekte çok büyük sorun olacaklar
quote:
Orijinalden alıntı: Kayser
halbuki kendi doğup büyüdüğü topraklarda adam öldürse sorun yok?bize ne kendi ülkesinde ne yaptığı?
Yeter ki bu pislikler burda yaşamasınlar
-
Fantezi de ayrı bir boyut hamile sevgili ile hortum fantezisi suriyeliye bak sen
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 4 Ağustos 2021; 15:32:36 >
Hamile karısına öz çocuğuna acımayanlar yarın öbür gün örgütlenince sana bana hiç acımaz.
-
Sıfata bak
Ölene kadar niye besleyecegiz ki bunu düşürün yuksek bir merdivenden gebersin namussuz
yerlisi bolken ithale mi yöneliyorsunuz.
Sizi gidi tek dünya devletçileri sizi.
Evet nasıl olur halbuki aylardır cinayet haberi gelmiyordu Türkiye’de. Halbuki Suriyeli hariç Türkler halbuki melek gibi insan. İnternetten bak bakalım 1 senede kaç kadın cinayeti işlenmiş hepsi Suriyeli mi ?
Yaptığı vahşet canı cehehenneme ama sanki ülken Güllik gülistanlıkmış suç oranı çok azmış gibi ırkçılık yapanlara gülüyorum.
O hortumu icerde ona sokacaklar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
SAVAŞTAN ÖLÜMDEN KAÇTIM DİYEREK BİR YERE GİDİP BELEŞ HAYAT YAŞAYIP O TOPRAKLARDA ADAM ÖLDÜRMEK NE DEMEK ??????? |
Yarın terör örgütü de kuracaklar. Örgütte tam olarak bunlar olacak. Belki islamcı kardeşlerimiz de aralarına katılır. |
Ülkeye sokulan tipe bak.
Bakta gör hümanik kardeş. Daha siz ülkenizi eviniz gibi görmeyim bakalım. Daha yarın hak iddia edecekler. |
daha beter olucaklar ilerde |
O gün bizim insanımız çok pişman olacak ancak iş işten gecmis olacak
Gelecekte çok büyük sorun olacaklar |
Ülkeye mülteci alma demiyoruz. Her önüne geleni alma diyoruz. Doktorunu al mühendisini al seçerek al. İtini kopugunu alma. Yarın kendi çolugunun cocugunun basına bu mikroplar yüzünden bişi gelirse o zamanda aynı konuşabilir misin acaba? |
Hamile karısına öz çocuğuna acımayanlar yarın öbür gün örgütlenince sana bana hiç acımaz. |
bize ne kendi ülkesinde ne yaptığı? Yeter ki bu pislikler burda yaşamasınlar |
Bir de ölene kadar buna mı bakacaz. Götürün Suriye sınırına sıkın kafasına yuvarlayın gitsin. |
Benzer içerikler
- adnan menderes uçak fabrikasını kapattı
- erlik gerçek adı
- fissler boykot mu
- en milliyetçi şehirler
- gss forum
- 112. kanal aktif etme iphone
- byd modelleri
- iphone zam gelecek mi
- adresten fay hattı sorgulama
- e devlet plaka kayıp başvurusu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X