Şimdi Ara

Hamster alacaklar için rehber. (Gonzales) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
16
Favori
352.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim vardı hamsterlerimiz. Bunlar çiftleşti 12 tane felan oldu neyse 15 gün sonra bi daha doğurdu bu Bu böyle olmıycak dedik 30 tane felan oldular. Kardeş olanları bi araya koymuştuk. Kardeş kardeşe yapmışlar yine doğurmuştu bi tanesi :S O günden bu yana sevmiyorum bu hayvanları. Tamam sevimliler felan ama tek alacaksın başka almayacaksın öyle yanlız takılacak o
  • Koskoca forumda Gaziantep'te hamsteri olan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Ya arkadaşlar bişey sorabilr miyim?

ben bundan 1 hafta önce beyaz gonzales aldım.Bugün de kahverengi biraz daha büyük gonzales aldım.Ancak bugün aldığım çok farklı davranıyor.Hem çok yavaş hareket ediyo hem de beyaz olan yanına yaklaşınca HİÇ ANLAMADIĞIM BİR SES ÇIKARIYOR.Önceki çıt çıkarmazdı,bu sanki çığlık atıyor.beni biraz bilgilendirirseniz çok iyi olur kafayı yemek üzereyim ya :S :S :S

senin durumunla benim durumum aynı... beyaz geliyor kahverengi çığlık atıyor... yalnız ben erkek dişi ayırımı yapamadım...
  • Biraz büyük derken suriye almadığınızdan eminmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 29 Ocak 2010; 16:08:34 >
  • ya arkadaşlar dişi hamsterım erkeği öldürmüş demin eve geldim ne yapıyorlar diye bi bakayım dedim bi tanesi kartonun altında(oynasınlar diye kağıt havlu rulosu koymuştum) bi şey yiyor heralde zulasını yiyor dedim öteki ortalıkta yok evin içine baktım yok karton boş ortalıkta yok kafesten kaça bileceği yerde yok ruloyu bi kaldırdım dişi olan erkeği yiyor

niye böyle bişey yaptı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaW331 -- 29 Ocak 2010; 17:27:36 >
  • Dişi hamsterlar agresif olur ve çoğunlukla erkek hamsterları öldürür. Dişi, hamile olunca da bu durum oluyor.
  • diyelim ki hamile ozmn yavrularınıda yeme ihtimali var yememesi için ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaW331

diyelim ki hamile ozmn yavrularınıda yeme ihtimali var yememesi için ne yapmalıyım

Kesinlikle uğraşmıyacaksın. Böyle sessiz, sakin bir yere koyacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaW331

diyelim ki hamile ozmn yavrularınıda yeme ihtimali var yememesi için ne yapmalıyım

Hamile ise besin takviyesi yapmalısın doğurduktan sonra.Yoğurt veya yumurtayı kaynatıp sarısını verebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz
    Biraz büyük derken suriye almadığınızdan eminmisiniz ?

Suriye ??
  • quote:

quote:

Suriye ??

Suriye hamsterı yani,syrian mı demek lazımdı
  • quote:

quote:

quote:

Suriye ??

Suriye hamsterı yani,syrian mı demek lazımdı

İlk defa senden duydum xD. Gonzales diye biliyorum...
    Bak şüphelendim şimdi.Kulaklari ve kendisi çok az daha büyük,rengide kahverengi :O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserdar93 -- 30 Ocak 2010; 16:10:38 >
  • quote:

Bak şüphelendim şimdi.Kulaklari ve kendisi çok az daha büyük,rengide kahverengi :O

Satanlara kalsa hepsi gonzales,banada satarken gonzales demişti tabi suriye hamsterıydı.Boyutundan anlaşılır zaten
  • quote:

quote:

Satanlara kalsa hepsi gonzales,banada satarken gonzales demişti tabi suriye hamsterıydı.Boyutundan anlaşılır zaten

Bunların gonzalese göre farkı ne ki?
  • quote:

Bunların gonzalese göre farkı ne ki?

Bir kere cinsleri farklı biri cüce rus hamsterı diğeride adından anlaşıldığı gibi suriye hamsterı.Suriyeler daha büyük ve uysal gonzalesler boyut olarak küçük ama hırçın ve hareketlidir.Bunun gibi farklar var
  • O zaman benmki kesn suriye. Gonzalesm butun gun çark ta, kahverengi olan hep uyuyo xD
  • quote:

O zaman benmki kesn suriye. Gonzalesm butun gun çark ta, kahverengi olan hep uyuyo xD

Eğer biri suriye biri gonzales olsaydı gonzales çoktan ölmüş olurdu,yada yaşlı olduğu için bütün gün uyuyo
  • xD arada kaldım ya ne ki bunun cinsi xD
  • en iyisi resim ekle artık belli olsun
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.