Şimdi Ara

Hamster alacaklar için rehber. (Gonzales) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
16
Favori
352.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: riaz
    en iyisi resim ekle artık belli olsun

Ya valla kaç gundur eklicem aklımda da, bilgsayarm çöktü,cepten gryorm,tel de foto koyamyo :(
  • kafes yapmayı düşünüyorumda şu buzdolaplarının katlarını ayırmak için kullanılan telledren alıp kafama göre kafesimin büyüklüğünü ayarlasam katlarını ayarlasam nasıl olur?

dediğim teller şunlardan:
     Hamster alacaklar için rehber. (Gonzales)

tabanına da şunların derin olmayanlarından koyarsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaW331 -- 6 Şubat 2010; 17:59:26 >

• Güzel olur.
    Köşelerine dikkat ama!Ufacık yer buluyolar, çaktrmıyolarda bulduklarını xD . nasıl yapıyolarsa genişletiyolar bi de sonra bi gün bakıyosun o da ne!! Fare yok al başına belayı xD (benim bi arkadaşıma öyle oldu,1 hafta aradık ancak bulduk :S)
  • Sonunda aldım 1 adet ama cinsini bilemiyorum ki zaten satan pesthopda bihaber. Bulduğum yerden aldım resmi aşağıda ama şimdilik ahşap bir kafes yaptırdım tanıdık marangoz vardı. Evi için 60 tl istediler vermek istemedim. Yeme içme sıkıntısı yok ama kafesi kemiriyor ha bire Tıkır tıkır tıkır ... Çıkartıyorum oynuyoruz biraz geziyor ama hiç kafeste durmak istemiyor. Ne arıyor bilmiyorum ki :)

Ahşap kafeste durmayacak anlaşılan tel kafes şart oldu. Birde bunun cinsi ne arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 6 Şubat 2010; 21:49:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Sonunda aldım 1 adet ama cinsini bilemiyorum ki zaten satan pesthopda bihaber. Bulduğum yerden aldım resmi aşağıda ama şimdilik ahşap bir kafes yaptırdım tanıdık marangoz vardı. Evi için 60 tl istediler vermek istemedim. Yeme içme sıkıntısı yok ama kafesi kemiriyor ha bire Tıkır tıkır tıkır ... Çıkartıyorum oynuyoruz biraz geziyor ama hiç kafeste durmak istemiyor. Ne arıyor bilmiyorum ki :)

Ahşap kafeste durmayacak anlaşılan tel kafes şart oldu. Birde bunun cinsi ne arkadaşlar ?

Hamster-lar kemirgen olduğu için ahşap kafeste sürekli tahtaları kemirirler. Dediğin gibi Kumandan yatay telli kafes gerekli bu hayvanlar için. Bu hamster deli dolu hareketli birine benziyor Tahminimce gonzales bu.

• Benimki de böyle.kendi beyaz gözleri kırmızı,çok hareketli.Alırken adam bana gonzales demişti,muhtemelen seninki de gonzales..
  • selam, bendede gonzales var daha 2 hafta oldu eve geleli ama alıştık birbirimize elime geliyo kafesn yanına gidince kokumu alıp çıkıyo, ama parmak uzatırsam ısırıyo ,bi kere derin ısırdı kan aktı baya bende ısırttrrm yani:D

benm sorum şu: 70x40 cm bi çekmecem var
    yüksekliği 20 cm ve ahşap, bunun içine talaş vs koysam oyuncak tırmanıcak merdiven falan daha iyi olmazmı simdi 20x30 cm lik kafeste ama tırmanıyo bazen yukarılara, bide ayna koydum kuş aynası arkadası var sansın diye yalnız hissetmesin,
  • Hamster kafesimi cuzi bir fiyata satıyorum...=
    http://forum.donanimhaber.com/m_40564059/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40564059
  • Benim sevimli bir kedim var hemster alsam kedim yermi??
  • Kediler çok zeki ve çakal diyebileceğimiz hayvanlar.Hamster kafesinin kilidi açık bile olsa kapağı kaldırır hamsteri ya yaralar ya öldürür...
    Hamster almak istiyorum ama acaba koku yapar mı?çünkü çalışma masamda bakarım heralde...Birde eli ısırdığında hastalık falan geçirir mi bana?
    bende bir tanesi 1.5 metre olmak üzere 3 tane akvaryum var ama alırsam 3 katlı plastik evlerde beslerim.
  • bende aldımbugün 2 tane gonzales yakınlarda petshop yok bunlar ne kadar gider

1 Tane 14 Lt Talaş

2 Tane 500 Gr. Yem

Ayrıca ;

70 Tl e Kafes

10 ar Tl Ye Hamster

1 Tane Ekstra Çark

Not Kafese Takılan 2 tane Çark Var Onlar gezdirme Topu Olarak Kullanılabiliyor Ayrıca Kafeste Sayaç Var Kaç tur Döndüğünü Yazıyo Biri Öteki Çarkta Takılıyo Onun ne Kadar döndüğünü Bilmiyorum Ama Öteki 6736 Tur Atmış
  • Arkadaşlar hamster koku yapıyor mu?Nette biraz araştırma yaptın,hamster talaşa mıçınca orası koku yapmıyomuş ama üstüne başına bulaştığı için tüylerine falan bizzat kendisi koku yapıyormuş.Birde oyuncaklarına bulaştığı için onlar.Hamster besleyenler siz ne diyorsunuz?
  • Ben de çok istiyorum da kafesleri pahalı geldi. Ucuza bulamazmıyım idarelik bir kafes. Şöyle 20 çok çok 30 liraya? Toplam herşeyiyle 50 liralık bir bütçe ayırabilirim. Şu anda elim sıkışık biraz da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infectus

Ben de çok istiyorum da kafesleri pahalı geldi. Ucuza bulamazmıyım idarelik bir kafes. Şöyle 20 çok çok 30 liraya? Toplam herşeyiyle 50 liralık bir bütçe ayırabilirim. Şu anda elim sıkışık biraz da.

Evetya bencede kafeslerin fiyatı hayvanın 3katı nerdeyse çok komikya.
  • Hamster 10 lira en dandik kafes 30 lira.
  • Onunla eğlenmek pahabiçilemez.
  • Bende de Cüce Rus Hamster dedikleri aynı zamanda Campbell ve Gonzales dedikleri şu ana kadar okuduklarıma bakılırsa bu terimlerin hepsi aynı tür. Hamsterlardan var :) 2 tane. Genelde uyuyolar geceleri aktif oluyolar onuda biz göremiyoruz. 4 gündür henüz çarka çıktığını görmedim bu hayvanın :)
  • Benim de hamster im var .) Gonzales cinsi. adı da Dingil.
    Acil şehir dışına çıkmamız lazım.Uçakta da taşınabilmesi için tekrar aşılarını yaptırmalıyım. Sizin bi bilginiz varsa aşı fiyatları ne kadar oluyo acaba?
  • hamsterin aşısıda mı varmış
  • hocam gerçekten çok teşekkür ederim hiç hamster almayı düşünmüyordum ama bu rehberden sonra yarın gidiyorum almaya çok güzel olmuş ellerinize sağlık gerçektennnn
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.