Şimdi Ara

Hamster alacaklar için rehber. (Gonzales) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
16
Favori
353.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bir arkadasın yazdığı video linkinde anne doğurunca babayı ayırın yoksa anne sinirli oldugundan oldurebilir ve yavrularla ilgilenmeyin anne kıskanıp onlarida öldürür yazıyor. Gercekten öyle mi siz öyle mi yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barso

Arkadaslar bir arkadasın yazdığı video linkinde anne doğurunca babayı ayırın yoksa anne sinirli oldugundan oldurebilir ve yavrularla ilgilenmeyin anne kıskanıp onlarida öldürür yazıyor. Gercekten öyle mi siz öyle mi yaptınız?

Evet dostum kesinlikle bunu yapman lazım yoksa ölür yavrular ayrıca sakın yavrulara dokunayım falanda deme senin kokunu yavrularında hissederse hiç durmadan öldürür çok dikkatli olunması lazım
  • Yavrularida doğduktan dört hafta sonra ayırmam gerekiyormuş. Peki erkek olanı ne zaman tekrar geri koyacağım?
  • Beyler çok mutluyum.Hamsterımla can ciğer kusu sarmasıyız.O beni seviyor ben onu seviyorum : < bide cinslerimiz aynı olsaydı
  • yavru hamster isteyen varsa mesaj atsın ücretsiz vericem diğer hamsterla anlaşamıyorlar kan çıktı
  • Nerede oturuyorsun. Hamsterlarin cinsi ne?
  • Küçükçekmecede oturuyorum cinisini bilmiyorum resimdekinin aynısı

Hamster alacaklar için rehber. (Gonzales)
  • Arkadaslar merhaba bir sorum daha olacak anne dogum yaptıktan sonra sadece erkek yada erkeklerimi ayıralım yoksa disileride ayıralım mi? Yani anne kafeste yalnız mi kalsın?
  • Resimdeki hamster syrian hamster çift olarak beslenemez ama yavru iken bi dönemen bir arada kalabilirler.bunun nedeni daha bölgelerini sahiplenmemiş olmalarıdır.kardeş olsalar bile büyüdüklerinde ölümcül kavgalar edebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreX~

quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

işde bu olmadı vallaha sopayla annem kovalar beni...

quote:

Orijinalden alıntı: mfaydin

Hamsterların kötü tarafı sıcak havada kafesleri pis kokuyor maalesef...

temizledikten sonra kokacağını sanmıyorum

Gündüzleri filan balkona koyulursa,
    Geceleri içeri alınırsa kafesi temiz olursa birşey olacağını sanmıyorum.
    Kuşların kafeside aynı temizledikten sonra büyük sorun olmaz ya.

Aynen iyi temizlemen gerekiyor ayrıca ben hamster ımıda yıkıyordum

Hamsterı yıkamak hamster sağlığı için çok zararlıdır vücudunda onu koruyan yağ tabakası gidince hamsterınız hastalanıp ölebilir.Veya üşütüp zatüre olma ihtimali var

• syrian hamsterlar çok büyükmüş baktım da bildiğin fare ya.
    bu gonzalesler çok sevimli gözüküyo ama onlar da uysal değilmiş
    uysal gonzales bulsam ben de alacam birden bu konuyu görünce heveslendim be
  • Ya Çok şirinlerde ölürlermi diye korkuyorum pekin ördeği almıştım 2tane 1 ablama 1 bana XD ikiside maşşallah baya büyüdüler halada büyüyorlar (ablamınkini köpek ısırdı ve öldü ) bunun gibi hayvanlarım ölünce vicdan azabı çekiyorum of XD almasaydım daha mutlu olurdu annesinden ayrıldı ona iyibakamıyorum die örnek kendi ördeğimi (yavru iken) suya girip soğuk havada hasta olcak diye suya sokmadığım günleri hatırlayıp kendime gülüyorum sonra ablam sayesinde telaşım gitti bu hamsterin ömürü 1-2 yıl arasımış 2 tane yavruyu aynıanda alırsam birşey yaparlarmı bide hemen ölürlermi (bu konularda baya paniğimdir de XD )

• dişi mi erkek mi nasıl anlaşılır yeni aldım şeker bi şey hafif sütlü kahve gibi rengi var.kadıköyden aldım evde yanımda yatıyo şuan acaba hastamı oldu soğuktan çokta iyi sarmıştım.sizce nedendir.bide hızlı nefes alıp veriyo talaşın altında yatıyo talaş hafiften oynuyo gibi
  • Guineapig alin en güzeli. Hamsterlar gibi ısırma huyu yok.
  • Arkadaslar merhaba okudum da bir çok kisi gonzalesleri ısırdığı için tercih etmiyor ancak öyle düşünüldüğü kadar da saldırgan değiller. :D en azından beimkiler öyle. Bu arada bir sorum olacak uç adet gonzalesim var ikisi erkek biri dısı ben bunlara ne kadar yem vermeliyim günlük olarak ideal olan ne kadardır? Şimdiden teşekkürler. :)
  • Hamster alırken nelere dikkat etmek gerekli? Ayrıca yuva,yem... toplamda ne kadara mal olur?
  • benim nenem farelere sıcak su döküp öldürüyordu eskiden şimdi hamster almaya kalksam nenem benide haşlar onuda
  • selam lütfen bu konuda yardımcı olun bize gonzales aldık daha yeni aldık bizim arkadas ayagını incitti kırıldı diye çok korkuyoruz kırılmıs olabilirmi benim bildigim bunlarda kemik yok kıkırdak var..?? Cevabı mail adresimide gönderebilirmisiniz lütfen yardımınızı bekliyorum...
    t.gogus@hotmail.com
  • Bunlarda benimkiler Haydar & Kamil

http://www.youtube.com/watch?v=RO5vz5SG-W8
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.