Şimdi Ara

Hamster alacaklar için rehber. (Gonzales) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
747
Cevap
16
Favori
353.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir çift Suriye Hamsterımız var. Ayrı kafeslerdeler tabiiki.
    Sıkça doğuruyorlar. İlk doğumda 8 tane doğurdular, 6'sı yaşadı.
    İkinci doğumda 9 tane doğurdu kızımız, hepsi yaşadı yavruların.

Yavruları ücretsiz olarak dağıttık.
    Şubatta yine çiftleşecekler. Mart gibi isteyen olursa verebiliriz yavrulardan. Aklınızda bulunsun.
    Suriye hamsterlarıyla ilgili sormak istediğiniz birşeyler olursada sorabilirsiniz.

Bu arada, bunlarda ilk yavrularımızın armut ziyafeti! Şuan yeni sahiplerinde mutlu mesut yaşıyorlar..

http://www.youtube.com/watch?v=ZwZXZW7wjck

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayı Baba -- 13 Ocak 2011; 16:43:59 >

• quote:

Bir çift Suriye Hamsterımız var. Ayrı kafeslerdeler tabiiki.
    Sıkça doğuruyorlar. İlk doğumda 8 tane doğurdular, 6'sı yaşadı.
    İkinci doğumda 9 tane doğurdu kızımız, hepsi yaşadı yavruların.

Yavruları ücretsiz olarak dağıttık.
    Şubatta yine çiftleşecekler. Mart gibi isteyen olursa verebiliriz yavrulardan. Aklınızda bulunsun.
    Suriye hamsterlarıyla ilgili sormak istediğiniz birşeyler olursada sorabilirsiniz.

Bu arada, bunlarda ilk yavrularımızın armut ziyafeti! Şuan yeni sahiplerinde mutlu mesut yaşıyorlar..

http://www.youtube.com/watch?v=ZwZXZW7wjck

ben beslemek isterimde muıhabbet kusu besliyorm :)

• takipteyim
    Ben Hamster Almak istiyorum annem alır balıklar gibi olur beslemessen atarım eflan diyo blöf yapıyo bi japon balıgımız vardı 3.5 yıl yasayp ölmüştü annemde ağlamıstı ne dersiniz alıp eve getirsem severmmi hayvanı beyler bide ne kadara patlar bu bana yaklasık .

Tek kardeşim Evde Sıkılıyorum ps tv vs vs bazen fitnessa gidiyorum felan evde ugrasacagım birşy olsn istiyorum ne dersiniz

Annem Hamsteri Bi eline Alınca Felan Benimsermi Severmi

Paylaş:

Bi yardım edin
  • Hamster güzel hayvan ya ama alırım ölürse falan bir daha hiç bir hayvana dokunacağımı sanmam
  • heveslendirdiniz beni şimdi
    yarın kadıköye gidicektim bir bakınayım pet shoplara almayı düşünüyorum
    sorularım olabilir resimlerini da paylaşırım alırsam
  • arkadaşlar ben de bir hamster sahibiyim artık
    daha küçüğünü bulamadığım için 4 aylık bir gonzales aldım
    yalnız bu biraz hırçın babamın elini ısırdı yem verirken
    ele nasıl alıştırabilirz bunu
  • Bende dusunuyordum ama besleyen bir arkadas çok pis koktuklarini temizlenmelerinin pis olduğunu ve idrarlarında üre attıkları için çok pis koltuğunu söylediler hevesim kaçmıştı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

Bende dusunuyordum ama besleyen bir arkadas çok pis koktuklarini temizlenmelerinin pis olduğunu ve idrarlarında üre attıkları için çok pis koltuğunu söylediler hevesim kaçmıştı :(

kokulu talaş alırsan kesinlikle kötü koku olmuyor
    haftada 1 temizliyorum en ufak bir koku almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clayns_seco

Beyler bugün öğlen bulabilirsem bende alacağım. Gonzales mi, yoksa başka tür mü alayım. Ben 1 tane beslemekten yanayım, ve çok büyük olsun istemiyorum. Hareketli olsun, kafesinde çark fln olsun istiyorum. Neler tavsiye edersiniz? Ankara'da satan yer nereler var birde?

optimumda vardı pazar ordaydm yeni gelmişti . gonzalesler . ama kafesler 32. 5dan bvaslıyo hamser 10 tl
  • hmm netten 25e buldysan al derim ugrasma gezmeyle felan
  • 2 tane çifleştirmek için syrian yada çinçilya almayı düşünüyoruz arkadaşla .Hangisi önerirsiniz ve tek kafes mi kullanalım yoksa iki kafes mi ?
  • Arkadaslar meraba..öncelikle konu cok güzel ve yazıları okudukca bi hamster alasım geldi...suanda sıkıntıda oldugum icin yuva alamıyacagım..laptop aldıgım icin masaüstü pc mi yerinden cıkardım baska odaya tasıdım..kasanın eski yerine yuva yaptım...arkasını eski bi laptopum vardı onun lcd si ile kapadım soguk olmayan bir ortam,gündüz cok ısık almıyor,gece için ise elektronik ögrencisiyim basit bir aydınlatma yaptım..ileriki zamanlarda dahada aydınlatma aksesuar ekliyecem...örneğin carka led gibi döndükce yanıcak falan vs..neyse bu minik dostumuz burada yasayabilir mi ? eni 24 cm uzunlama boyu 53 cm yükseklikte 54 cm....SS alta ekliyecem...önünü reklamcılardaki seffaf kalın tabakalar var onlarla kapamayı düsünüyorum yada baska birsey bulacam artık..icine pet siseden bir tünel vb.bi aksesuar yapıcam....düsünceleriniz yorumlarınız neler...ilk defa besliycem...bana alısmasını istiyorum ufak alıcam....ileriki zamanlarda elimde rahatca seveceğim ve omzumda uyumasını vs cok istiyorum :D özellikle Counter Strike Source (Steam) player ı oldugum icin oyunda falan omzumda olsun bayılırım böyle seylere minik dostum burada yasayabilir mi ? talaş vs tüm seylerini yemlik suluk vs koyucam daha
    http://i1102.hizliresim.com/2011/2/27/8153.jpg

• birde arkadaslar tünelini pet şişeden değilde hani bu nalburlarda satılan seffaf gider boruları varya,onlardan yapsam nasıl olur ? hem ici basamaklı gibi oldugundan daha rahat ilerler ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: furi1923

Arkadaslar meraba..öncelikle konu cok güzel ve yazıları okudukca bi hamster alasım geldi...suanda sıkıntıda oldugum icin yuva alamıyacagım..laptop aldıgım icin masaüstü pc mi yerinden cıkardım baska odaya tasıdım..kasanın eski yerine yuva yaptım...arkasını eski bi laptopum vardı onun lcd si ile kapadım soguk olmayan bir ortam,gündüz cok ısık almıyor,gece için ise elektronik ögrencisiyim basit bir aydınlatma yaptım..ileriki zamanlarda dahada aydınlatma aksesuar ekliyecem...örneğin carka led gibi döndükce yanıcak falan vs..neyse bu minik dostumuz burada yasayabilir mi ? eni 24 cm uzunlama boyu 53 cm yükseklikte 54 cm....SS alta ekliyecem...önünü reklamcılardaki seffaf kalın tabakalar var onlarla kapamayı düsünüyorum yada baska birsey bulacam artık..icine pet siseden bir tünel vb.bi aksesuar yapıcam....düsünceleriniz yorumlarınız neler...ilk defa besliycem...bana alısmasını istiyorum ufak alıcam....ileriki zamanlarda elimde rahatca seveceğim ve omzumda uyumasını vs cok istiyorum :D özellikle Counter Strike Source (Steam) player ı oldugum icin oyunda falan omzumda olsun bayılırım böyle seylere minik dostum burada yasayabilir mi ? talaş vs tüm seylerini yemlik suluk vs koyucam daha
    http://i1102.hizliresim.com/2011/2/27/8153.jpg

Lcd ye yazık etme
    Lazım filan olur arkaya başka bişey koyabilirsin bence

quote:

birde arkadaslar tünelini pet şişeden değilde hani bu nalburlarda satılan seffaf gider boruları varya,onlardan yapsam nasıl olur ? hem ici basamaklı gibi oldugundan daha rahat ilerler ????

Pet şişe daha geniş olduğu için sıkışma yaşanmasın diye tercih ediliyor sanırım

• hocam lcd isime yaramıyor artık ama kemirir mi ? birde gider borusuna bi bakarım kalınlıgına falan ona göre alırım
  • quote:

hocam lcd isime yaramıyor artık ama kemirir mi ? birde gider borusuna bi bakarım kalınlıgına falan ona göre alırım

Kemireceğini sanmam..

Gider borusu için kesin bişey söyliyemeyeceğim çünkü hamsterim yok sığar mı sığmaz mı içine o konuda fikrim yok.
    Bende almayı planlıyordum ama bazı planlar ters gidince :)
    Olmadı

Ama bayağı bilgi toplamıştım :)
    Yani yardımcı olmaya çalışırım

• 2 tane suriyeli aldım.Tam ben yatarken uyanıyorlar uyku düzenlerini değiştirmenin bir yolu yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Matkap

2 tane suriyeli aldım.Tam ben yatarken uyanıyorlar uyku düzenlerini değiştirmenin bir yolu yok mu

daya neskafeyi değişir
  • bende alıcam biraz önce bbama dedm bn bilmem dedi ama . annem yok alma diyo severmi alıp gelsem ne kadara patlar kafes felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Matkap

2 tane suriyeli aldım.Tam ben yatarken uyanıyorlar uyku düzenlerini değiştirmenin bir yolu yok mu

2 suriye hamsterı kavga etmiyorlar mı? yavrularsa kavga olmazda büyükseler kavga çıkabilir dikkat et
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.