Arkadaşlar hamster almak istiyorum ama fiyatı konusunda bir bilginiz var mı? büyüklüğü en fazla ne kadar olur?
Bence alma ben heves ettim aldım pişman oldum verdim. Temizliği falan çok zor iğreniyor insan, kafes boktan geçilmiyor. Ama illede alacam diyorsan 50-60'a patlar ortalama bir set.
Biliyorum hepsini insan boku gibi koktuğunuda Kendisi ne kadar yapar onu merak ediyorum.
benım war valla insan bokunu geç at boku boyle kokmuyor kardes yazın balkona koyuyoz ahır gibi aynı kışındında bodruma sallıyoruz kalerifer dairesine beslenılecek gibi degil bikere gelen komsulara gazmaskesi verdigimiz oluo
Bizim kapıcının çocuğu satıyordu eskişehirdeysen satıyım 30 ytl
Hamster ortalama 20 ytl civarı,kafesiyle beraber 50 ye falan bulursun.Ama büyüyünce o kafese sığmayabilir alıcaksan büyük bir kafes al.Ya da boş bir akvaryum falan varsa ona koyabilirsin
ben sadece küçük yavru hayvanın kendisinin fiyatını sordum. 0 alcam 2. el değil
quote:
Orjinalden alıntı: Karos N.
ben sadece küçük yavru hayvanın kendisinin fiyatını sordum. 0 alcam 2. el değil
2 sene önce migrosda 8$ dı, sadece hamster... avcunun içi kadar büyüklüğündeydi
quote:
Orjinalden alıntı: OSadam_92
2 sene önce migrosda 8$ dı, sadece hamster... avcunun içi kadar büyüklüğündeydi
Sağolasın fiyat sordum fiyat dışında bokunun kokusuna kadar herşeyini öğrendim
10 ytlye almıştım
zehir ya walla bence alma durulmuyo hiç en fazla 3 metre yaklaşıyoz babam degiştiriyo kafesi felan
Ben 5 YTL'ye almistim. Kafesini temizlersen kokmaz. Ama her gün temizlemen lazim.
Bir kız bir erkek mi alayım yoksa sadece dişi mi alayım
quote:
kardeş ne diyosun ya bi erkek bi dişi alınır mı.3-5 ay sonra koloni sahibi olursun .sonrada hamsterları postalayacak insan ararsın.bence hiç bulaşma.çok pis kokuyolar.en fazla 2 hafta seversin sonrada bıkıp balkona sallarsın.eskişehirdeysen hamster+kafes i bedavadan verebilirim sana.
quote:
Orjinalden alıntı: dartanyan14
quote:
kardeş ne diyosun ya bi erkek bi dişi alınır mı.3-5 ay sonra koloni sahibi olursun .sonrada hamsterları postalayacak insan ararsın.bence hiç bulaşma.çok pis kokuyolar.en fazla 2 hafta seversin sonrada bıkıp balkona sallarsın.eskişehirdeysen hamster+kafes i bedavadan verebilirim sana.
Koloni mi tamamdır dişi ve erkek alıyorum okula salarım fazlasını
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme