Şimdi Ara

Hamster hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki tane hamster aldım. Yaklaşık 2 haftadır besliyorum. Ama türlerini anlayamadım ve size sormak istiyorum. Birinin adı paşa rengi böyle ten rengi-beyaz karışımı gözleri siyah ve çok tüylü ayrıca ele de çok kolay geliyor ve fazla kaçmıyor.Diğerinin ise rengi beyaz gözleri kırmızı paşa kadar tüylü değil az tüylü ve çok hareketli çok hızlı kaçıyor ve elime de kolay kolay alamıyorum bazen ısırıyor. Türleri nedir ikisinin yardımcı olursanız sevinirim.

• Merhaba ben de hamster besliyorum türü suriye benimkinin ilk olarak paşa suriyedir büyük ihtimalle diğeri ise gonzalestir ele gelmez ısırır ve çok hareketlidir . İlk olarak hemen kafeslerini ayırmanız lazım yoksa birbirlerini öldürebilirler eğer resim koyarsanız daha ayrıntılı bi şey söyleyebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende birşey sorabılırmıyım aksam hamstrm ustune kafeesın ustune bez koymus ve hamstrm parçalamıs acaba yemısmıdır ölmesınden korkuorm yardım edebılırmısınız ne yapmam gerkıyor :(
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN HAMSTER ALCAMAMA HANGİ CİNS ALCA BİLMİOMMMM YARDIMMMM

1 ele gelsin
    2 sevilebilsin
    3 küçük olmasın
    4 büyükte olmasın hangisi sizce bamna uygun

lütfen yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_hann

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN HAMSTER ALCAMAMA HANGİ CİNS ALCA BİLMİOMMMM YARDIMMMM

1 ele gelsin
    2 sevilebilsin
    3 küçük olmasın
    4 büyükte olmasın hangisi sizce bamna uygun

lütfen yardım edin

Kesinlikle suriye alın derim çok tatlı olurlar ele gelir kendini sevdirir çokta büyük olmuyo avcundan büyük olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ya benimde suriye hamsteri var. gözü şişti yardımcı olabilir misiniz.
    ayrıca ilçede oturuyorum veterinerlerin pek bilgisi yok ?? :(((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JOPCAVE AP HAKKINDA YARDIM LÜTFEN
    14 yıl önce açıldı
    hemoroid hakkında yardım
    9 yıl önce açıldı
    Kardeşlik hakkında yardım.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.