Şimdi Ara

Hamsterımı kaybettim.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de ördeğim ölmüştü çok acı bir durum bir de o hayvanı sen aldığın için vicdan azabı çekiyorsun benim yüzümden öldü diye kötü bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pecoaven -- 6 Mayıs 2012; 17:46:32 >
  • Çok zeki hayvanlar. Kuş kafesinde besliyorsanız. Yukarı kaldırmalı kapıları açabiliyorlar.
  • Ben bile üzüldüm
  • geçmiş olsun.Suya çok alışmış belliki.Tekrar gitmiş suya
  • Başın sağolsun kardeşim
  • Ne kadar bunları fiyatları? Bir tanede ben almak istiyorum.
  • Geçmiş olsun kardeş sevimliymis kereta
  • benimde 2 ay önce muhabbet kuşum kaçmıştı,evin ne tadı ne tuzu kaldı evde ses eksildi
  • Geçmiş olsun

Bende tekrar beslemek istiyorumda , kafesi nasıl yaptın , neyden yaptın anlatırsan güzel olur
  • geçmiş olsun dostum, kafes gerçekten ilgimi çok çekti böyle birşeyi ne zamandır yapmayı düşünüyorum ne kadar sürede yaptın acaba?
  • Hamster kafeslerinin kapaklarını telle bağlamak gerekiyor, çünkü alt dişleriyle sürgülü kapıyı çok rahat açıp kaçabiliyorlar. Bizim rahmetlide kaçmıştı bir gece, sonra bulaşık makinesinin içinden zorla çıkardık peynirle. İçinden derken kerata direk makinanın içine girmiş, devrelerin olduğu yere, kabloları kemirmiş makinada bozuldu :D
  • Başınız sağolsun, hayvanda olsa çok üzücü..
  • Başın sağolsun bende hamster besliyorum. Karın bölgesinde kist oluştu. Gördükçe içim içimi yiyor. Kötü son yakın değildir umarım :/
  • Bugün mavişimin ölüm yıl günü.

Vefat edeli 1 sene oldu ama onu çok özledim.Şimdi ağlıyorum.

Çok uysal bir dosttu.13 yaşındaydı kendisi.Canım benim.

Ölümüne 1 hafta kala ayağı felç oldu.Her saat başı onun yanındaydım.Acıktığında yem yedirdim.Meyve ve su verdim.

İştahı kesildi.Yiyemiyordu.Çekirdek yediğimde deliren hayvanın konuşmaya bile hali kalmamıştı.Daha fazla yazamayacağım.Çok fena ağlıyorum şu an.
  • dostum seni anlıyorum ALLAH rahmet eylesin ,yardımcın olsun.
    benimde 11 senelik muhabbet kuşum ölmüştü.son zamanlarında ayagı şişti merhem felan sürdüm bi kaç gün düzeliyor gibiydi.kafesten ses gelmiş kedide sesi duyunca kafese koşmuş babamda kedinin arkasından.babamın elinde vermiş son nefesini.indim tek başıma bahçeye gömmeye annem dayananam diye babamı göndermiş arkamdan.11 sene boyunca hergün yemeni suyunu sadece ben verdim ve sonundada mezarına ben koydum.inanın cok zor oluyor arkadaşını mezara koymak.
  • hamster bakmak kolay oluyor mu? en önemlisi koku problemi nasıl oluyor?

ben 2 tane sultan papağanı bakıyorum , çok özel hayvanlar , bakmayan ne olduğunu bilemez.

geçenlerde ilk papağanım öldü , evde 1 ay yas ilan edildi , annem 1 hafta durmadan ağladı , vay anasını ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur3014

dostum seni anlıyorum ALLAH rahmet eylesin ,yardımcın olsun.
    benimde 11 senelik muhabbet kuşum ölmüştü.son zamanlarında ayagı şişti merhem felan sürdüm bi kaç gün düzeliyor gibiydi.kafesten ses gelmiş kedide sesi duyunca kafese koşmuş babamda kedinin arkasından.babamın elinde vermiş son nefesini.indim tek başıma bahçeye gömmeye annem dayananam diye babamı göndermiş arkamdan.11 sene boyunca hergün yemeni suyunu sadece ben verdim ve sonundada mezarına ben koydum.inanın cok zor oluyor arkadaşını mezara koymak.

Mezara koyup gömdükten sonra kendimi tutamadım.Kafesi yanıma koyup sabahlara kadar ağladım.

13 beraber geçirip gidince çok kötü oluyor insan.

Edit:Resmini eklemek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Face Of Melinda -- 7 Mayıs 2012; 0:46:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: can_11

quote:

Mezara koyup gömdükten sonra kendimi tutamadım.Kafesi yanıma koyup sabahlara kadar ağladım.

ALLAH rahmet eylesin dostum. kafes olayı insanı bitiyor.bilmiyorum neden atmadım hala kafesini ama kafese her baktıkça içim acıyor.sanki 5 dakika önce içinde oynuyormuş gibi geliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can_11

quote:

ALLAH rahmet eylesin dostum. kafes olayı insanı bitiyor.bilmiyorum neden atmadım hala kafesini ama kafese her baktıkça içim acıyor.sanki 5 dakika önce içinde oynuyormuş gibi geliyor.

Hocam kafesi atmak istedim ama olmadı.Kafese baktıkça onun oynadığını,şımardığını görüyorum hep.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.