Şimdi Ara

Hamsterımı kaybettim.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: can_11

quote:

Orijinalden alıntı: onur3014

quote:

quote:

dostum seni anlıyorum ALLAH rahmet eylesin ,yardımcın olsun.
    benimde 11 senelik muhabbet kuşum ölmüştü.son zamanlarında ayagı şişti merhem felan sürdüm bi kaç gün düzeliyor gibiydi.kafesten ses gelmiş kedide sesi duyunca kafese koşmuş babamda kedinin arkasından.babamın elinde vermiş son nefesini.indim tek başıma bahçeye gömmeye annem dayananam diye babamı göndermiş arkamdan.11 sene boyunca hergün yemeni suyunu sadece ben verdim ve sonundada mezarına ben koydum.inanın cok zor oluyor arkadaşını mezara koymak.

Mezara koyup gömdükten sonra kendimi tutamadım.Kafesi yanıma koyup sabahlara kadar ağladım.

13 beraber geçirip gidince çok kötü oluyor insan.

Edit:Resmini eklemek istedim.

Hamsterımı kaybettim..

ALLAH rahmet eylesin dostum. kafes olayı insanı bitiyor.bilmiyorum neden atmadım hala kafesini ama kafese her baktıkça içim acıyor.sanki 5 dakika önce içinde oynuyormuş gibi geliyor.

Hocam kafesi atmak istedim ama olmadı.Kafese baktıkça onun oynadığını,şımardığını görüyorum hep.

• süper zeki hayvanlar bizde de vardı bi tane.bi kere serbest bıraktınmı evin içinde tekrar yakalamak için saatlerce uğraştırırdı.koltuğun arkasından tutunup kayarak yere iner kaçardı namıssız
  • benim tavuklarımı çakal kaptı

kardeşim acını paylaşıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladerunner4153 -- 7 Mayıs 2012; 2:07:24 >
  • Olay baya gizemli. Cinayet olabilir.Şakası bir yana cidden çok sevimliymiş.Benimde 3-4 ay önce Samet isimli kedim öldü.İnsan uzunca süre alışamıyor.
  • quote:

quote:

quote:

benimde 11 senelik muhabbet kuşum ölmüştü.son zamanlarında ayagı şişti merhem felan sürdüm bi kaç gün düzeliyor gibiydi.kafesten ses gelmiş kedide sesi duyunca kafese koşmuş babamda kedinin arkasından.babamın elinde vermiş son nefesini.indim tek başıma bahçeye gömmeye annem dayananam diye babamı göndermiş arkamdan.11 sene boyunca hergün yemeni suyunu sadece ben verdim ve sonundada mezarına ben koydum.inanın cok zor oluyor arkadaşını mezara koymak.

Mezara koyup gömdükten sonra kendimi tutamadım.Kafesi yanıma koyup sabahlara kadar ağladım.

Hamsterımı kaybettim..

ALLAH rahmet eylesin dostum. kafes olayı insanı bitiyor.bilmiyorum neden atmadım hala kafesini ama kafese her baktıkça içim acıyor.sanki 5 dakika önce içinde oynuyormuş gibi geliyor.

üstad ALLAH rahmet eylesin ne ya güldürdün vallahi. Rahmet günah sevap meselesi olup ahirette hesaba çekilecek için lazımdır. Hayvanların böyle bir sorunu yokki günahıda olmaz onların sevabıda. Neyse üzüldüğün için böyle dein herhalde.

• gülmemek için kendimi zor tuttuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

quote:

quote:

Hamsterımı kaybettim..

üstad ALLAH rahmet eylesin ne ya güldürdün vallahi. Rahmet günah sevap meselesi olup ahirette hesaba çekilecek için lazımdır. Hayvanların böyle bir sorunu yokki günahıda olmaz onların sevabıda. Neyse üzüldüğün için böyle dein herhalde.

rahmet her varlık için lazımdır.bir canlının yaşaması ALLAH'ın verdigi "yaşam" rahmetinden dolayıdır.yediği yemek içtiği suda rahmettir.ALLAH sadece rahmetini insan üzerine vermemiştir yani.ALLAH'ın rahmetinin değmediği birşey gösterebilirmisin bana ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerZamankinden -- 7 Mayıs 2012; 7:26:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sempatık çocuk

gülmemek için kendimi zor tuttuyorum

aynen gerçekten çok komik lan adamın faresi ölmüş haha

Geçmiş olsun kardeş benimde kedimi yıkadıktan sonra şoka girip olmustu gerçekten yas tutmuştuk gerçekten zor bi durum
  • Hocam cok uzuldum gercekte. Bende hamster beslemistim bilirim o duyguyu. Ufak birsey ekleyecegim ;

Arkadaslar hamster besleyenlere ufak bir bilgi. Hamsterlar cok firar eden hayvanlardir. Sen istedigin kadar kapat firsatini buldumu kacar arkasina bakmaz babasini bile satar şerro

Eger kacarsa evin belli basli koselerine bir avuc yem birakin. Biraz bekleyin bazen 1-2 gunu bulabilir. Mutlaka yemege cikacaktir. Eger karni toksa 1 hafta cikmadigi olur cunku onlarin yanaklarinda keseler vardir yiyecekleri oraya stoklar.
  • Geçmiş olsun hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

quote:

quote:

Hamsterımı kaybettim..

rahmet her varlık için lazımdır.bir canlının yaşaması ALLAH'ın verdigi "yaşam" rahmetinden dolayıdır.yediği yemek içtiği suda rahmettir.ALLAH sadece rahmetini insan üzerine vermemiştir yani.ALLAH'ın rahmetinin değmediği birşey gösterebilirmisin bana ?

arkadaşım zorlama sinekten yağ çıkarmaya benzemiş bu, türkiyede yoldan birini çevirip sorqalım ölmüş birine ALLAH rahmet eylesin denmesinin nedeni nedir?

cevap aynen şu olcaktır öldüğü için diğer tarfta sorgu var onun için ALLAH yardım etsin diye rahmet eylesin denir der. Seninki zorlama olmuş ya hamstera yada başka hayvana ALLAH rahmet eylesin denirmi. Bilgisizilikten yada o anki aklına o gelmesinde denir diyer türlü denmez. O hayvan öldüğünde onun için ahiret filan yok vazifesini tamamladı bitti. Sana bir örnek daha kurban bayramında hemde ALLAH yolunda binlerce hayvan kesiyoruz sen hiç o kadar ölen hayvandan birine ALLAH rahmet eylsein dendiğini duydunmu. Yanlış bi cümle kurmuşsun yani bunun suçu günahı yok yanlış kurmuş olabilirm dersin geçersin meselede kapanır.

• Hamsterımı kaybettim.. Hükümsüzdür.
  • Hocam kusura bakma da çok büyük bir hata yapmışsın hamsterin bu yüzden ölmüş olabilir. Hamsterle kesinlikle yıkanmaz.

http://www.uzmantv.com/hamsterimizi-yikayabilir-miyiz

Ayrıca şunu da söyleyeyim hamsterin yaptığın kafesi 1-2 gün içinde kemirerek bitirirdi muhtemelen
  • 2 Yaşında bir muhabbet kuşum var şuan sağlığı yerinde ama çalıştığım için evde yalnız kalıyor,sağlığı yerinde yavrucağın ama ölürse çok üzülürüm.
  • Bu kerataların varlığına hemen alışıyor insan ama yokluğuna alışamıyor. Benim gonzalesim vardı. Kerata iplerde filan sallanırdı. Sonra annem yeşillik vermiş artık ne dokunduysa ölmüş zavallı. Yıllar geçti hala özlerim.
  • Bünye Meselesi.Kendini toplaman lazım Yarın birgün En yakınındaki kişiler vefat etse Allah Korusun ama Birgün olucak onun için hazırlıklı ve dayanıklı olmalısın.Hayatın Neler Getirdiği Belli değil ama Neleri Götürdüğü belli.Bende Kuş ve köpek besliyorum köpeğim 6 yaşında kuşum 3.Ölseler Biraz Üzülürüm ama 1-2 sonra toparlarım.
  • Allah rahmet eylesin kardeş üzülme ölenle ölünmez.
  • Geçmiş olsun.
    Bence yeni bi tane daha al eskisinin acısını unutturur en azından.
  • valla üzüldüm bende ya.. çok tatlı SS lerde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeizerSoze

Hocam kusura bakma da çok büyük bir hata yapmışsın hamsterin bu yüzden ölmüş olabilir. Hamsterle kesinlikle yıkanmaz.

http://www.uzmantv.com/hamsterimizi-yikayabilir-miyiz

Ayrıca şunu da söyleyeyim hamsterin yaptığın kafesi 1-2 gün içinde kemirerek bitirirdi muhtemelen

+1 bunları yazacaktım, ben bizim hayvanın telleri kemire kemire koparacağından şüpheleniyorum ayrıca hamsterler temiz hayvandırlar, kendilerini ağızlarıyla temizlerler yıkamaya gerek yok hasta olabilirler, benimde kafes projem var aklımda pleksiglas'dan, hayvan sığmıyor artık kafesine

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.