Beyler geçen ay sahip olduğum hamsterım dün akşam kafesinden firar ettiğini anladım aradım bulamadım ,bugün banyoda su içinde cansız bedenini buldum , gerçekten üzüldüm köpek , kedi beslemiştim ama bu tüy yumağı bambaşkaydı...
Buda kaybolduğu günden önce yıkadıktan sonra çektiğim resim
Buda kendisi için hazırladığım proje eğer yaşasaydı bugün yeni yuvasına koyacaktım...
Şuan gerçekten üzüntülüyüm keşke daha temkinli olsaydım diye kendime kızıyorum diğer taraftan vicdan azabı duyuyorum huzur içinde yatsın.
Benim de bir keresinde kedim ölmüştü. Halini az çok anlayabiliyorum.
yeni bi dene al
Yuvasını hangi malzemeden yaptın? nasıl yaptın açıklayabilirmisin? yakın zamanda hamster alıcam plastik basit kafeslerde dolasmasın
Hocam aşık olmusun sen bu hayvana resmen :) ben de alacagim. nur icinde yatsin senin eleman :) yaptigin proje mukemmel almayi dusundum bi an ama hamster kemirir oralari?
Başın sağ olsun hocam. Benim de hamsterim vardı ve bir sabah kafesinde ölü bulmuştuk. Daha sonra annemler kafesini de atmıştı. Kafesi atılmamış olsa yeni bir tane daha alcaktım. Hocam senin kafesin duruyo ve çok güzel bir proje yapmışsın. Yeni bir tane hamster al ve diğer hamsterin anısına onun adını koy.
Bende 26 Mart'da kaybettim Hamsterımı. Bu 2. hamsterımdı ancak bu çok farklıydı, çok insancıldı. Çok cana yakındı. Normalde 3 senelik ömürleri oluyor bu hayvanların, biz daha uzun süre yaşattık. 26 Mart sabahı da sabah bir baktım öyle masumca kıvrılmış ve ölmüş... Ölümü bile çok huzurluydu... Hamster deyip geçmeyin insan bağ kuruyor, arkadaş gibi oluyor...
quote:
Orijinalden alıntı: bekozim123
Bende 26 Mart'da kaybettim Hamsterımı. Bu 2. hamsterımdı ancak bu çok farklıydı, çok insancıldı. Çok cana yakındı. Normalde 3 senelik ömürleri oluyor bu hayvanların, biz daha uzun süre yaşattık. 26 Mart sabahı da sabah bir baktım öyle masumca kıvrılmış ve ölmüş... Ölümü bile çok huzurluydu... Hamster deyip geçmeyin insan bağ kuruyor, arkadaş gibi oluyor...
o kafesden bide bana ayarla hamster alıyım sayende :)
kötü olmuş o kafesi nerden ve ne kadara alabiliriz
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
xhemztır
Çok kötü bir durum gerçekten. Hamster bakmak çok zahmetli bir iş..
Meftayı gömün de kokmasın. Harbi çok tatlıymış.
quote:
Orijinalden alıntı: 1Winston
quote:
Orijinalden alıntı: bekozim123
o kafesden bide bana ayarla hamster alıyım sayende :)
Hocam maalesef annem kafesi attı...
Gecmis olsun acini anlayabiliyorum benimde kopegim olmustu:/
Nasıl kaçtı acaba hocam açık mı bırakıyorsun kafesin ağzını anlamadım
benimde ördeklerim ölmüştü. hemde saçma sapan bir neden yüzünden onu gömsen iyi olur.
Benimde kuşum kaçtı cuma günü evde salık halde dururdu tüneği vardı duvarda hiç çıkmazdı cam pencere açık olsa bile ama cuma günü ne olduysa gözüme baka baka kaçtı gitti.
Eksikliği adama çok koyuyor şimdi olsaydı masanın üstünden beni izliyor olurdu