Şimdi Ara

Hamsterlar hakkında yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben hamster beslemek istiyorum fakat birkaç sorum olacak.Öncelikle bu hayvanların fiyatları ne kadardır? Ben kafesleri için 50 TL'yi gözden çıkardım ama benim isteğim böyle tünelleri olan güzel bir kafes. Bu fiyata bulabilir miyim? Bunların bakımı nasıldır? En tatlı cinsleri hangisidir? Neyler beslenir? Cinsiyeti nasıl anlaşılır? Hangi cinsiyettekiler daha evcildir? Sosyal mi Asosyal midir? Küçük çapta üretimi yapılabilir mi? Var mı bilen,cevaplayabilecek biri :)

• Hala cevap istiyomusun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet tabikide

• quote:

Orijinalden alıntı: snagito

Arkadaşlar ben hamster beslemek istiyorum fakat birkaç sorum olacak.Öncelikle bu hayvanların fiyatları ne kadardır? Ben kafesleri için 50 TL'yi gözden çıkardım ama benim isteğim böyle tünelleri olan güzel bir kafes. Bu fiyata bulabilir miyim? Bunların bakımı nasıldır? En tatlı cinsleri hangisidir? Neyler beslenir? Cinsiyeti nasıl anlaşılır? Hangi cinsiyettekiler daha evcildir? Sosyal mi Asosyal midir? Küçük çapta üretimi yapılabilir mi? Var mı bilen,cevaplayabilecek biri :)

Syrian hamsterlar 10 liradır. 50 liraya 2 katlı tekerlekli güzel bir kafes alabilirsin bulunduğun yere de bağlı olarak. Bakımları gayet rahattır. Bence evde beslenebilecek en doğru hayvan. Kafesi haftada bir temizlediğin sürece asla koku olmaz. Gonzales hamsterlar ufak ve hareketlidir ele zor gelirler. Syrian hamsterlar daha uysaldır. Tavsiyem hangi cins olursa olsun yavruyken al ki sana alışsın. Pet shoplarda bulunan hamster yemleriyle beslenirler. Bunlara ek olarak haftada 2-3 kez marul salatalık maydanoz kurumuş ekmek yumurta peynir verebilirsin. Tuzsuz kuruyemiş yiyebilirler. Özellikle kajuya bayılıyorlar ancak tuzsuz olacak. Asla şekerli bir şey vermeyeceksin bir de. Syrianların erkek olanları uysaldır. Çiftleştirme amacın yoksa asla dişi alma. 4 günde bir adet oluyorlar ve o günler aşırı sinirli oluyorlar. Hamsterlar asosyal hayvanlardır yalnızlığı severler ancak yavruluktan sana alışırsa seninle vakit geçirir. Konuşursun dinler hatta seninle oynar. Daha detaylı sorular olursa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gio_Ventisei -- 26 Mayıs 2015; 23:49:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.