Şimdi Ara

HAMZA GÜNALP KIŞLASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğitim Birliği : 1 İNCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL. / İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Esas Birliği:1. İNCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A.K.LIĞI GEN. HAMZA GÜNALP KIŞLASI EMN. VE MHF. TK. / İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Arkadaşlar Allah izin verirse 1 kasımda askerim . Burası hakkında bilgi sahini olan varsa yardımcı olabilir mi ? Tecrübelerinden faydalanmak isterim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birkaç sene önce bende buradan teskeremi aldım. Çoğu kışlaya göre olanakları çok iyidir. Göl manzaramız da var. :) Şimdiden hayırlı teskereler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEVERseeYOU

Birkaç sene önce bende buradan teskeremi aldım. Çoğu kışlaya göre olanakları çok iyidir. Göl manzaramız da var. :) Şimdiden hayırlı teskereler.

Teşekkür ederim. Bir kaç sorum olacak acemi birliği yaptığımda esas birliği nerede yapıyorum tam olarak birisi selimiye kışlası diyor başkası metris te yaparsın diyorlar konula ilgili bir bilginiz varmı. Kış ayında gideceğimiz için yanımızda neler götürmem gerek biraz örneğin içlik falan götürsem renkleri haki yeşilimi olması gerek biraz bilgi verirseniz sevinirim.
  • tutkurq T kullanıcısına yanıt
    Acemi ve usta birliğin açıklandığına göre kısa dönem olmalısın. Senin acemi birliğin ile usta birliğindeki adres aynı gözüküyor fakat ben uzun dönem olarak burada yaptım ve bu kışlaya acemi asker gelmiyordu. Tavsiyem birliğine saat 2 gibi teslim olman. Arkadaşlar eğitimde olacaklarından rahat rahat dolabını vs. hazırlarsın. Mutlaka içlik al. Haki renk olsun diğer renkler kesinlikle yasak sonra komutanlarla papaz olursun. Askeri malzeme satan yerleri ziyaret et. Sana yardımcı olacaklardır. Fakat kesinlikle çoraplarını dışarıdan askeri malzeme satan yerlerden temin etmeni tavsiye ederim. Kışlanın kantininde her şey mevcut fakat çorapları biraz ince ve kalitesiz yani nöbetlerde ayakların donar. Arkadaşlar kantinden aldıkları çorapların üzerine 3-4 kat daha giyiyorlardı. Botların için boya kesinlikle al çünkü her sabah botların boyanacak. Çorap, çamaşır 4-5 çift götür. Çamaşır torbasını da al eşyalarını torbanın içine yerleştirip ister kışlanın çamaşırhanesini kullanırsın istersen de dışarıda kuru temizlemecilerde çamaşırlarını temizleteceksin. Bu arada kışlanın adresini kimse yarımburgaz olarak tanımaz. Kışla ile bitişik nükleer araştırma merkezi var. Eğer dolmuş ile gideceksen halkalı nükleer araştırma dersen seni tam kışlanın önünde indireceklerdir. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERseeYOU -- 28 Ekim 2017; 11:8:14 >

• Teşekür ederim hocam sağolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.