Şimdi Ara

Hamza Hamzaoğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoca dönmeli çok açık Fatih hoca yaşlandıkça saçmalıyor hemde ne saçmalama. Trabzonspor maçı 4.0 Akhisar gibi ligin en dandik takımına karşı silik futbol 3.0 gibi rezalettten öte bir skorla mağlubiyet. Hamza hoca geldi 3 kupayı birden aldı yaranamadı. Tamam bende yerli sevdasından kicik alıyordum ama inanın şartlar öyleydi. Sanırım alınacak kupaların hepsini alıp kovulan ve yerden yere vurulan tek hocadır. Hocaya ver şu kadroyu açık ara şampiyon yapar genç ve yarım Kalan işleri var. Lig şampiyonluğu kupa şampiyonluğu süper kupa şampiyonluğu ama başarısız .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hatırlarım şampiyon olunan sezon o dandik Kadri basan pres yapan kendini yırtan oyuncularla doluydu. Adam yasin kazmasından dâhi ne verim almıştı. Takımda Sneijder Melo dışında 1 tane adam akıllı oyuncu yoktu. Adam bu kadroyla ne kadar kupa varsa aldı neymiş denge dengeoglu fener medyasının gazıyla adami linç ettiler. Görüyoruz şimdi Fatih terimin adam yiyen orta sahayı ne hale getirdiğini.

• İsmini andığın bu zat çok iyi hocaydı da neden kimse almıyor? neden gittiği hiç bir yerde tutunamadı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

İsmini andığın bu zat çok iyi hocaydı da neden kimse almıyor? neden gittiği hiç bir yerde tutunamadı?
    Ben muhteşem süper hoca demedim ama bizde gayet başarılı oldu adam alınacak bütün kupaları aldı o kötü kadroyla daha ne yapacaktı

• hamzayı gerçekten hala isteyen varmış. Şaka gibi bu türk milleti
  • quote:

Orijinalden alıntı: serserim06

Ben muhteşem süper hoca demedim ama bizde gayet başarılı oldu adam alınacak bütün kupaları aldı o kötü kadroyla daha ne yapacaktı

Alıntıları Göster
    ertesi sene ne yaptı? eğrisi doğrusu denk gelmiş, albayrak takımı toplamış şampiyon olunmuş keramet bu çapsızda zannedilmiş.. Çok kalişteli ve değerli bir hoca olsa merak etme boşta kalmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

hamzayı gerçekten hala isteyen varmış. Şaka gibi bu türk milleti
    FT gitsin Hamza gelsin güzel kafa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamza Hamzaoğlu Efsanemizdir
    9 yıl önce açıldı
    Hamza hocayı anlamak
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

İsmini andığın bu zat çok iyi hocaydı da neden kimse almıyor? neden gittiği hiç bir yerde tutunamadı?
    Kadro planlamasi 1/10.
    Kadrodan cikardigi performans 9/10.

Bu yüzden kimse Hamzaoglu ile sezona baslamak istemez. Hele hele yabanci siniri yokken kimse baslamaz. Ancak devre arasi kurtarici olarak gelip giden hocalardan biri olur. Oynattigi futbol dogru futbol. Futbol bilgisi cogu teknik direktörden iyi. Bizden sonraki Bursa perforansi da gayet iyiydi aslinda.

Ama kadro ve insan yönetimi yok. Medya yönetimi yok. Yöneticilerle iletisim kabiliyeti yok.

Bu karakterle Galatasaray gibi bir camiayi kaldirma yoktu. Bundan sonra da olamaz.
  • 3kupalı adam umut u koruyacağım diye kovulmuştu ya yine aklıma geldi gece gece iyi güldüm ulan
  • Bu ne oluum
  • Abi siz ne çekiyorsunuz ya ?

Ulan bizim bu Galatasaray taraftarı da ayrı bi değişik . Vallahi billahi ya ...
  • Ya arkadaş siz burda neyi tartışıyorsuniz 1 sezon 3 kupa el insaf denir ya. Diğer sezon kovuldu zaten umut olayında haksızdi zaten. Gereksiz takıntıları vardı ama hatırlayın onun dönemindeki dandik takım n3 kupa alırken deplaankarda nasıl basıyor nasıl mücadeleci Bir Yapı vardı. şimdi bakın çit kırıldım kız gibi oynuyorlar deyim yerindeyse.

• Sakın yanlış anlaşılmasın ben öyle çok iyi hoca demiyorum değil. Ama bizde başarılı oldu bu gerçek bunu kabul etmek lazım. Bu adam Bursa'da Antalya'da gerekli desteği görmedi bunuda unutmamak lazım.

• canım hocam :( elbet gelecek ama sımdı degıl fatı hocam bıraktıktan sonra gelecek. sabır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

canım hocam :( elbet gelecek ama sımdı degıl fatı hocam bıraktıktan sonra gelecek. sabır..
    Hocam sen ne diyosun burda Hamza hocanın yerden yere vurulmasına

• quote:

Orijinalden alıntı: serserim06

Hocam sen ne diyosun burda Hamza hocanın yerden yere vurulmasına

Alıntıları Göster
    dogru duzgun argumanla yerden yere vuran gormedım. hep aynı seyler vızyon umut hebele hubele. 3 kupa almanın ne kadar zor oldugunu da gecen sezon gorduler sanırım. fatıh terım bıle 2 tanesını alamadı. burada 3 kupa almayı basıtlestırdı bu adamlar. bu sene fatıh terıme yapılan transfersızlık 2015'de hocaya yapıldı onlıberosunu gonderıp yerıne adam almadılar. o gun kımse hocanın arkasında durmadı bugun fatıh terım'ın arkasında duruyorlar. ıkısı de aynı seyler. dunya ıftıra yedı adam yok bunu ıstemedı sunu ıstemedı. cıktıgı her yerde forvet ıstıyorum dedı. melo ıle sozlesme ımzaladı dursun capsızı neler yaptı. son 15 yılın en cok gol atan en yuksek puan ortalamasına sahıp takımını olusturmustu hamza hocam. hamza hocama kurban olsunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 25 Eylül 2018; 12:22:19 >

• Fatih Terimi gönderip Hamza Hocayı istemek kaçıncı seviye..

Blanc gibi Hocalar istenir birşey demezsin ama Hamza Hoca nedir.

Hamza Hocanın olmaması için bi ton sebep yazılır. Sadece şu kupa dediğiniz arguman bile gelmemesi icin nedendir. Nasıl şampiyon oldugumuzu çok iyi hatırlıyorum neredeyse ortasahayı geçmeden pozisyonsuz Musleranın devleştiği maçları hatırlamayanlar bir daha izlesin maçları fırsatları varsa. Bir Eskişehir maçı vardı unutamam 1 sagbek degişimi için 3 degisiklik yaptı 5-6 oyuncunun yerlerini allak bullak etti yarim saat takım ne oldugunu ne yapacaginı anlayamadı.

• İlgi arsızlığı yapan adama da gelip burada teknik taktik laf anlatmayın beyler, yıllardır forumda böyle arkadaşlar var hala ne diye adamların ekmeğine yağ sürüyorsunuz ?

Adam oturmuş kafa yormuş acaba nasıl saçmalayıp ilgi çeksem diye, sonra bunları yazmayı akıl etmiş. Salın bu arkadaşları takılsınlar kendi hallerinde...
  • Evet evet Hamza Hoca geri gelmeli. Hatta Milli Takım'ı da aynı anda çalıştırmalı.

Fatih Terim'i de yardımcısı yapacaksın bak bakalım kimse GS'yi yenebiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

İlgi arsızlığı yapan adama da gelip burada teknik taktik laf anlatmayın beyler, yıllardır forumda böyle arkadaşlar var hala ne diye adamların ekmeğine yağ sürüyorsunuz ?

Adam oturmuş kafa yormuş acaba nasıl saçmalayıp ilgi çeksem diye, sonra bunları yazmayı akıl etmiş. Salın bu arkadaşları takılsınlar kendi hallerinde...
    Bizim bölümde çok var bunlardan. Nasıl bir yokluk içerisinde bu adamlar anlamak mümkün değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.