Şimdi Ara

Hancock 2 (202?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/hancock-2008--19836674

İlk filmin konu linki⬆️

kayıp rıhtım
    Will Smith Açıkladı: Hancock 2 Filmi Yolda, Zendaya Kadroya Katılabilir – Kayıp Rıhtım
    https://kayiprihtim.com/haber/hancock-2-filmi-zendaya-kadro/

Hasan Yalçın'dan duydum. İlk filmini severim. Konusu olsun, bilgi geldikçe güncellerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hey süper!

• Haberde Will Smith'in eski filmlerde (devam filmleri) oynamaya ilgisinin arttığından bahsetmiş. Abi Hancock ilk film çıkalı 17 sene olmuş. I am Legend ise 18 yıl olmuş. Aradan bunca yıl geçtikten sonra mı devam filmi çekmeye karar veriyorsunuz gerçekten? İnanılmaz. Abi bir şey sevildiyse devamı isteniyorsa yardır işte devam filmlerinden. Buradaki kilit olay yönetmen ve senaristler. İkisi de iyiyse bu iş tamamdır. Rüzgarı arkana aldın mı devam et. Aynı rolü oynayacaksın, role bile girmek için kendini kasmana gerek kalmayabilir. 18-20 sene sonra devam filmi çekince ne seyircide o eski hisler kalıyor ne oyuncuda o eski hava o eski imaj kalıyor. Etkisi aynı olmuyor. Hayır oyuncu da birkaç filmde oynayıp kenara çekilmiş değil, farklı projelerde de yer almış.

Diğer bir eleştirim ise Zendaya. Ulan koskoca Hollywood'da kadın oyunculara kıran mı girdi de ota boka Zendaya dayıyorsunuz? Zendaya daya daya nereye kadar? Hay seveyim Zendaya'nızı. Oldu olacak Tom Holland da koyun. 2-3 de gay, lez, Asyalı, Zenci de atın tam olsun. Zaten muhtemelen bu boku da yiyecekler. Hiç etmedikleri efsane kalmayacak belli ki.

Bu arada bu xQc adlı yayıncı da ne kudretli ne kitlesi büyük bir yayıncıymış vay arkadaş. Koskoca Hollywood yıldızı bir streamer'ın, bir oyuncunun yayınına katılıp röportaj yapıyor. İlginç. Hiç takip etmiyorum sadece adını ve yüzünü biliyorum elemanın ama bayağı billurlu bir yayıncı demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 24 Şubat 2025; 14:56:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk film farklı bir süper kahraman uyarlamasıydı. Yönetmenini de çok severim. Umarım devam filmini o yapar. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hangover 1 ve 2
    14 yıl önce açıldı
    White Collar (2009) | IMDB:8.7/10
    15 yıl önce açıldı
    Spider-man 2 Pc
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.