Şimdi Ara

Handlockmu Zoo Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna başlayalı 5-6 ay oldu bayağı kart birikti fakat hepsi kötü kartlar onları dustlayıp adam akıllı bir handlock veya zoo deck oluşturmayı düşünüyorum sizce hangisi rankta iyi bir yere gelmem için bana daha çok yardımcı olur ?

• Zaten zoo için kart craftlamaniza çok gerek yok ama handlock pahalı bir deste o kadar karti yapabilecek dustunuz var mi elinizde neler var handlockta bulunan kartlardan giantlar jaraxxus slyvanas black knight v.s ? Yanliz hocam bu tip sorular için ana konu+warlock deck stratejileri bolumu var konu acmaniza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 13 Ekim 2014; 22:14:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam jaraxxus slyvanas black knight gibi kartlarım yok fakathttp://i.imgur.com/g00say0.jpg şu decki forumdaki warlock strateji bölümünde görmüştüm yserada yok bende fakat geri kalan giantlar dahil tüm kartları dustlayacak kadar arcane dust var 3000 kadar fakat ne yapsam bilemiyorum cidden rastgele deck yapmaktan sıkıldım 10 maçtan 7 sinde yeniliyorum çünkü kartlarımda sekronize yok ve ille warlock olmak zorunda değil diğer classlarla 3000 dusta daha iyi bir deckte kurulabilinir ama malesef benim bu konuda pek bir bilgim yok
  • Hocam şimdi o deck çok eski naxx kartlariniz mevcutmu ? Bende oynuuorum handlock Alex veya jaraxxus yoksa çok zor olmuyor bbende Alex var yaptim sonra.hocam hearthpwn ye falan bakin daha iyi fikriniz olur hangi decki yapicaginiz konuda daha güncel decklere bakin.

• Naxx çıkmadan önce neredeyse oyuncuların yarısı zoo oynuyordu. O yüzden millet ona göre zoo antisi deckler yapmaya başlamıştı. Naxx gelince zoo biraz azaldı zira naxx kartları, zoodan daha iyi deste oluşturuyor. Zaten zoo ucuz bir deste olduğu için naxx kartlarına karşıda pek şansı kalmadı, ama naxx kartlarıyla karışık zoo destesi hâlâ ucuz bir deste oluşturuyor.

Handlock a gelince, ne ucuzdur, ne kolay antisi yapılır ne de naxx kartlarına göre zayıftır. Dolayısıyla zoo dan daha iyi bir deste. Aynı zamanda miracle rogue gibi zayıflama durumuda olmadı, büyük ihtimalle miracle a olduğu kadar olmazda.
  • hem ucuz hem etkili hem de başarılı olmak için fazla tecrübe istemeyen decklerden biri de hunter bana göre, onlara bir bak istersen.
  • Bana sorarsan 3k dustla bi shaman destesi yap derim. Pahali olabilecek ve kesin lazim olan alakir ve doomhammer var onlar da 2k zaten. Loatheb falan varsa isin tuzu biberi sadece zamanla gelistirirsin hocam. Ama tabi ki sylvanas, cairne falan her desteye gidiyor neredeyse o yuzden legend falan olmayi bekleme derim ama 10 mactan en az 5 ini kazanirsin dusuk ranklerde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Binance mı? Gate io mu?
    3 ay önce açıldı
    Forgotten Temple Coin Nedir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim ucuz yollu handlockum bence böyle birşey dene gayet zevkli bir deck

Handlockmu Zoo Mu ?
  • Yapabiliyorsan handlock. Yapamıyorsan naxx kartlarıyla karısık zoo. Ancak o kadar dustı sırf handlocka harcamaktansa baska destelerde de kullanıslı olan kartlar craftlamak gibi bi seceneginde var. Düsün tasın karar seni

• Selam,

benim kullandıgım 2 desteyi de ekte bulabilirsin.

Zoo deste yapılması çok daha kolay ve oynaması kolay ama ustalasması zor bir deste.
    eğer elinde butun kartlar yoksa handlock oynama derim. (kesinlikle giantların olması gerekiyor. fark ettiysen bu linkeldiğim handlock destesinde fazla legendary bulunmuyor)
    jaraxxus elinde yoksa, yerine koyabilceğin alternatif pek yok (alextraza aynı isi yapıyor diyecekler vardır, alextraza koyabilirsin, veya slyvanas veya 1 faceless manipulator daha)

sorunların olursa yardımcı olmaya calısırım.

http://www.hearthpwn.com/#

bu siteden de kendine uygun desteler bulabilirsin

desteler;
    http://imgur.com/rIE5VP9,JJRZORP#0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltekbas -- 24 Ekim 2014; 11:29:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.