Şimdi Ara

Hangi 125 mbps hızında USB Wi/fi ürününü tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki markalardan hangisinin 125 mbps USB Wi/fi adaptörü daha performanslıdır?
    Özellikle kullananlardan tavsiye rica ediyorum.
    Çekim gücünün yüksek olması benim için öncelikli kriter. Eğer 54 mbps modellerden süper çekim gücü var dediğiniz modeller varsa onları da belirtirseniz sevinirim.

Zyxel G260
    Airties WUS-300
    US Robotics

Özellikle Zyxel modeli benim gözümde ağır basıyor. Böyle düşünmemin sebebi; modemlerinin çok kaliteli olması

Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi good person -- 8 Mart 2007; 11:36:34 >

• Airties WUS-300

Ben kullanıyorum çok memnunum.
  • bence de wus 300 fakat usb den bağlanıcaksan unutmaki belli bir hız elde edersin usb nin izin veridği sürece ama sinyal kalite ve çekim gücü açısından airties wus-300
  • yahu zaten net'e 125mbit ile baglanmiyosun ki :) 54mbit bile yeter .. bi problem olmaz yani problem diyorsan (usb2.0 400mbps ztn)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soulfly

yahu zaten net'e 125mbit ile baglanmiyosun ki :) 54mbit bile yeter .. bi problem olmaz yani problem diyorsan (usb2.0 400mbps ztn)

Amaç 125 mbit bağlanmak değil ki
    hani 125 mbps bağlanan ürünler daha fazla kapsam alanı sunduklarını iddia ediyorlar ya konu o.

Satıcının tavsiyesi üzerine USR'nin ürününü aldım ancak performansı çok yetersiz kaldı.
    Aynı noktalarda notebook bilgisayarımın onboard wireless'i çok daha iyi çekiyor.
    O nedenle ürünü iade edeceğim.
    Sadece aynı daire içindeki kullanımda işe yarayabilir, uzak bağlantılarda bu ürünün performansı çok kötü.

• laptop için kullanıcaksan usr nin pcmıa dan bağlanan bi modeli var gayet te ii usb bağlantı yerine
  • quote:

Orjinalden alıntı: aston

laptop için kullanıcaksan usr nin pcmıa dan bağlanan bi modeli var gayet te ii usb bağlantı yerine

Bu bahsettiğin model USB modelden daha mı iyi ben de almayı düşünüyorum da?Yoksa ucuz bi Access Point mi almak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki arkadaşlar masaüstü bilgisayar için kablosuz ağa bağlanmak için (40 m ) mesafe için en ideal olan aparat nedir?
  • Ben zyxel G-260 kullanıcısı olarak söyleyebilirimki çok güzel çekiyor. Ben bunu alalı 2 hafta oldu, almadan önce satıcılarla anlaşıp deneyeceğimi düzgün çekmesse geri iyade edeceğimi söyledim. Bu şekilde 3 tane usb adaptör denedim. Bağlanmak istediğim modem benim çapraz üst komşumdu. bundan önce aldığım 2 adaptörde çekim konusunda başarısız oldular,sürekli bağlantı kopuyordu. En sonunda pahalı olasına karşın zyxel i deniyim dedim. Eve gelip taktığımda sonuş mükemmeldi. Bağlanmak istediğim ağa çok kuvvetli bi şekilde bağlanıyordu. Ayrıca diğerlerinde raslamadığım 8-10 tane daha ağ buldum.
    Ayrıca bi arkadaşın evine götürdüm aleti onun evde varmı diye test edecektik. Baktık 15 e yakın ağ buldu. Arkadaşta şaştı kaldı. Çünkü benden bi kaçgün önce acer notebook la denemiş varmı diye sadece bi tane bulabilmiş oda çok zayıf balkonun köşesinde çekiyomuş ancak.
    Zyxel in kötü bi özelliği var yalnız çok akım çektiğinden(yaklaşık 500mA) usb uzatma kablosun fazla uzun tutamıyorum. 2mt yi aşınca alet çalışmaz oluyo. yani daha fazla çeksin diye masaüstünden uzaklaştıramıyorum.Onun dışında gayet kaliteli gerçekten.
    Bişey daha eklemek istiyorum G-260 125mbps yi destekliyor yalnız modeminde zyxel olması gerekiyormuş yoksa 54mbpsde bağlanıyo. Bu hız interneti çok rahat karşılıyor hatta 2mbps de bağlansam bile hıza hiçbir farklılık göremiyorum. Yerel ağda dosya paylaşımı için kullanmıyacaksanız hızın pekde önemi yok aslında..

• hocam dikkatli ol yalnız bunlar için G+ destekleyen bi modemin olması lasım... airties rt-205 ve ya rt-211 gibi... eger bu modmler warsa hiç düşünme wus-300 ü al ve 125 mbps e ulaş;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocaturk84

quote:

Orjinalden alıntı: aston

laptop için kullanıcaksan usr nin pcmıa dan bağlanan bi modeli var gayet te ii usb bağlantı yerine

Bu bahsettiğin model USB modelden daha mı iyi ben de almayı düşünüyorum da?Yoksa ucuz bi Access Point mi almak lazım.

sadece ewde kullanıcaksan acces point daa mantıklı fakat modem in 125mbps yi g+ yı destekliyorsa pcmia dan bağlanan bi 125 lik bi aparat alman hız açısından daha iyi
  • arkadaşlar şimdi benim masaüstü bilgisayarım var ve 40 metre ötede kablosuz airties rt 205 var ben buna en iyi şekilde hangi aparatla bağlanabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: haydene

arkadaşlar şimdi benim masaüstü bilgisayarım var ve 40 metre ötede kablosuz airties rt 205 var ben buna en iyi şekilde hangi aparatla bağlanabilirim?

usb girişine bunu takıp yükleyecen o kadar

http://www.airties.com/product_d.php?cid=4&id=70
    http://www.estore.com.tr/estore/product.asp?sku=EL39444&dept_id=51002001&bid=&mscssid=ed

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=322002001
    http://www.teketek.com/default.asp?git=11&urunID=74484
    http://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=55676

ben memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remus -- 12 Mart 2007; 3:20:22 >

• Tabiki ZYXEL
    Henüz daha üstünü yok. Adamlar 256 MBps yi duyurdular haberiniz ola
    www.zyxel.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemiwebci

Tabiki ZYXEL
    Henüz daha üstünü yok. Adamlar 256 MBps yi duyurdular haberiniz ola
    www.zyxel.com

teorik olarak 600mbps linksys destekliyormuş ama deneme şansı olmuyor bide ağ kartı almak lazım ...
    bugun alınacak bi laptopta n desteği bulmak çok zor ...ama 300 mbps diye sunuluyormuş piyasaya fakat n standartı tam kabul edilmemişti bildiğim kadarıyla -belki herşey hallolmuştur cahil kalmışızdır--
    aşağıda verdiğim ürünü kullanıyoruz yada kullanmak üzereyiz yanyana alt ve üst 2 daire gibi -toplamda 6 daire belki üst alt köşeler hariç-bir alanda çekeceğini düşünüyorum az biraz yaptığımız denemelerde..ama ap kadar pc-laptoptaki wiresless de cok farkediyor modelden modele...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.