Bildirim
Hangi 17' monitörler parlak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Parlaklık ve kontrat oranları yüksek modellere bakmalısın. Parlaklık için 17"de 250 cd/m², kontrast içinse 500:1 gayet parlaktır. Yine de tatmin etmiyorsa monitörlere güneş ışığı vururken baktığında en az etkilenen en iyisidir diyebilirim. -
teşekkürler
birde ekranın yüzeyinde parlak bi kaplama var bunun nedir bu özellikte olan modelleri biliyormusunuz. -
Samsung un 19" lerde 960 BG diye bi modeli var bu gerçektende hoşuma gitti gayet net ve temiz bi görüntü vardı satıcıya göre ekran kaplamasındanmış bu şekilde ekran kaplaması parlak olan modeller varmı. -
BenQ da bir model var Vatanda ama fiyatını açıkca unuttum geçen hafta ilanını görmüştüm. Bir bakın isterseniz model 92V idi. 19" düz multimedia parlak ekran. -
bi bakıyım ama samsung daha mı kaliteli olur acaba benq da iyi bi firma ama karar veremedim. -
açıkcası 2 side çok iyi firma ve ürünleri çok kaliteli. Bu durum da tavsiyem "eğer fiyat açısından ciddi bir fark yoksa" gözünüze en hoş geleni almanızdır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X