Bildirim
Hangi 2080 super fiyat farkına değer mi ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kesinlikle değer. FTW3 Ultra en üst serilerden birisi. -
Hepsi tırt. MSI RTX 2080SUPER Trio varken. www.vatanbilgisayar.com
MSI GeForce RTX2080 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx2080-super-gaming-x-trio-8gb-gddr6-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html
-
yazık ya şunlar hala 9bin üstelik ti modeli bile değil -
Msi Trio falan alma 85 dereceden assagi calismaz , fan sesinde az degildir . Ftw daha iyi. Ama bana sorarsan cok uygun fiyat olmadikca rtx 2080 super hic alinmaz su an o ayri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evgadan şaşmayınız. -
bilmeden fikir sahibi olanların laflarına itibar etme. EVGA rtx 2080 super FTW3 ultra gayet iyi bir kart. hatta aynı kartı ben kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rylai2113 -- 24 Eylül 2020; 23:46:8 > -
20 Serisi alınma zamanı geçti, üstelik bu fiyatlarla... -
illa 2000 serisi kart alacaksan ikinci el bi kart al yarı fiyatına alırsın paranı çöpe atma yazık. -
La bir dur 3080 alırsın o paraya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X