Şimdi Ara

Hangi 2080 super fiyat farkına değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, seçenekler Gigabyte Rtx 2080 super Windforce oc ve evga rtx 2080 super ftw3 ultra. Evga 200 lira daha pahalı aradaki fiyat farkına değer mi ? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glaedrs -- 23 Eylül 2020; 17:51:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle değer. FTW3 Ultra en üst serilerden birisi.
  • Hepsi tırt. MSI RTX 2080SUPER Trio varken.
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce RTX2080 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx2080-super-gaming-x-trio-8gb-gddr6-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

• bukibuks kullanıcısına yanıt
    yazık ya şunlar hala 9bin üstelik ti modeli bile değil
  • Msi Trio falan alma 85 dereceden assagi calismaz , fan sesinde az degildir . Ftw daha iyi. Ama bana sorarsan cok uygun fiyat olmadikca rtx 2080 super hic alinmaz su an o ayri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evgadan şaşmayınız.
  • bilmeden fikir sahibi olanların laflarına itibar etme. EVGA rtx 2080 super FTW3 ultra gayet iyi bir kart. hatta aynı kartı ben kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rylai2113 -- 24 Eylül 2020; 23:46:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20 Serisi alınma zamanı geçti, üstelik bu fiyatlarla...
  • illa 2000 serisi kart alacaksan ikinci el bi kart al yarı fiyatına alırsın paranı çöpe atma yazık.
  • La bir dur 3080 alırsın o paraya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.