bugun bir ATI hd6970 almayi dusunuyorum, vatan bilgisayar da kdv siz satis kampanyasi var,
http://www.vatanbilgisayar.com/search.aspx?text=hd6970 deki modellerden hangisini tavsiye ederseniz, Aralrinda pek fark yoksa en ucuzunu alip gideyim mi? Eger iyi oldugunu dusunudugunuz baska bir marka varsa Vatan bilgisayardan almam sart degil, sadece kmapanyadan faydalanamayi istiyorum.
Simdiden sagolun
Bana sorarsan 6970Lightning.Madem o kadar para yi gözden çıkardınız bunu alın.Birde tüm bileşenlerinizi belirtiniz.
6950 2gb bios mod= 6970
quote:
Orijinalden alıntı: suleymangonca
Bana sorarsan 6970Lightning.Madem o kadar para yi gözden çıkardınız bunu alın.Birde tüm bileşenlerinizi belirtiniz.
Diger bilesenler henuz yok , ama buyuk ihtimalle 2500k islemci (HT den nefret ediyorum sahsen), Gigabyte p67-u4 anakart, 60GBlik corsair ssd olacak,RAMler 1600 ve ustu birseyler olabilir. 6970Lightning'i biraz inceledim, daha kaliteli duruyor, daha sessiz ve az isiniyor olmasi %5 performans artisindan daha iyi bir kriter benim icin, oldschool birisi odugum icin yeni oyunlardan pek hazzetmiyorum zaten (hic crysis oynamadim ben :D). Lightning'i 750TLcivarinda bulursam alabilirim, satilan bir yer gosterebilirmisiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: TURK SITH
6950 2gb bios mod= 6970
E=mc2.
Sagolun ama ekran kartina bisiy olursa bu modlanmis denilip garanti kapsami disinda kalmasini istemem, oyle milletle kavga etmek isteiyorum....
quote:
Orijinalden alıntı: golgepapaz
quote:
Orijinalden alıntı: suleymangonca
Diger bilesenler henuz yok , ama buyuk ihtimalle 2500k islemci (HT den nefret ediyorum sahsen), Gigabyte p67-u4 anakart, 60GBlik corsair ssd olacak,RAMler 1600 ve ustu birseyler olabilir. 6970Lightning'i biraz inceledim, daha kaliteli duruyor, daha sessiz ve az isiniyor olmasi %5 performans artisindan daha iyi bir kriter benim icin, oldschool birisi odugum icin yeni oyunlardan pek hazzetmiyorum zaten (hic crysis oynamadim ben :D). Lightning'i 750TLcivarinda bulursam alabilirim, satilan bir yer gosterebilirmisiniz?
Türkiyeye daha gelmedi diye biliyorum.bu kart sadece %5 hızlı olması önemli değil.Kart yapılandırması malzeme kalitesi oc ye yatkın.Yani sen o karta %10-15daha gaz verebilirsin.bu kartı alan adam stok değerlerde kullanmaz zaten kartın amacı belli oc canavarı:)Umarım yardımcı olabilmişimdir.