Bildirim
Hangi Adaptör Kullanmalıyım
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Telefonunuzu şarj ettiğiniz adaptörü kullanabilirsiniz .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba
bu kullandığımız akıllı tlf şarj aletleri micro usb girişli, muhtemelen içinde birden fazla kablo var, bağlantıyı pillerin + - alanlarına nasıl yapabilirim. tşk ler -
quote:
Orijinalden alıntı: skull67
merhaba
bu kullandığımız akıllı tlf şarj aletleri micro usb girişli, muhtemelen içinde birden fazla kablo var, bağlantıyı pillerin + - alanlarına nasıl yapabilirim. tşk ler
Eğer elinizde kullanmadığınız mouse,klavye gibi usb kablolu cihaz varsa kablosunu kesip kullanabilirsiniz.
içinden muhtemelen
kırmızı +5v
siyah -5v
yesil data
beyaz data
kablolar cıkacaktir
çok teşekkür ederim, PC ye usb ile bağlanan bir masa başı fanım vardı, onu söktüm sadece kırmızı ve siyah kablo çıktı kırmızı + ya siyahı da - ye bağlayarak deneyeceğim. bir ucu da usb olduğu için çok kolay olacak sadece tlf şarına bağlayacağım.
şarj aleti çıkışı 5V 2A olarak geçiyor, umarım olur, -
quote:
çok teşekkür ederim, PC ye usb ile bağlanan bir masa başı fanım vardı, onu söktüm sadece kırmızı ve siyah kablo çıktı kırmızı + ya siyahı da - ye bağlayarak deneyeceğim. bir ucu da usb olduğu için çok kolay olacak sadece tlf şarına bağlayacağım.
şarj aleti çıkışı 5V 2A olarak geçiyor, umarım olur,
Heh :D tam bulmuşsunuz işte aradığımız şeyi :)
artık pil sorunu YOK sizin için :)
kolay gelsin.
oldu çok tşk ederim hocam :) -
quote:
oldu çok tşk ederim hocam :)
Rica ederim Ne demek.
birilerine yardım edebilmek insanı mutlu ediyor :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X