Şimdi Ara

hangi anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam. merhaba arkadaşlar bana daha çnceleri güzel yardımlarınız olmuştu şimdi sizlerden bir ricam var.

ben amd 6400 işlemci ile birlikte ecs black ana kart aldım sanki anakart yeteri gelmiyor sürekli donmalar yapıyor iki program çalıştıramıyorum sanki makina zorlanıyor 2 gb 1066 mghz ram var ama vista kurulu.

şimdi benim sizlerden öğrenmek istediğim 2 anakart var bunlaın hangisini alayım.

1) Asustek M3A32MVP DLX AMD790FX DDR2 GLAN+SATA2 16X Anakart

2) Sapphire AMD790FX DDR2 GLAN+SATA2+VOIP 16X Anakart

yardımcı olursanız sevinirim.

not: birde 128 wat mevzusunu öğrenebilirmiyim gerçekte böyle bir sorun varmı.

SAYGILAR.

• quote:

Orjinalden alıntı: ykostek

selam. merhaba arkadaşlar bana daha çnceleri güzel yardımlarınız olmuştu şimdi sizlerden bir ricam var.

ben amd 6400 işlemci ile birlikte ecs black ana kart aldım sanki anakart yeteri gelmiyor sürekli donmalar yapıyor iki program çalıştıramıyorum sanki makina zorlanıyor 2 gb 1066 mghz ram var ama vista kurulu.

şimdi benim sizlerden öğrenmek istediğim 2 anakart var bunlaın hangisini alayım.

tabiki1) Asustek M3A32MVP DLX AMD790FX DDR2 GLAN+SATA2 16X Anakart

2) Sapphire AMD790FX DDR2 GLAN+SATA2+VOIP 16X Anakart

yardımcı olursanız sevinirim.

not: birde 128 wat mevzusunu öğrenebilirmiyim gerçekte böyle bir sorun varmı.

SAYGILAR.

ama en azından buna vericen para ile g35 veya p35 cipsetlilerden alablirsin aslında

• yaa beyler ben sapphire amd 790fx chipset aldm ama bios a giremiorm bilen arkadaşlar varsa yazsınlar çok önemli...!!!!!!!!
  • Senin seçeneklerinden bence 2.si
  • Asus' tan şaşma derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HANGİ MONİTÖR
    19 yıl önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.