Şimdi Ara

Hangi android telefon? ÖNERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana yardımcı olur musunuz? Şarjı iyi giden, kamerası ve sesi iyi olan ve hafızası çok az olmayan donmayan, kasmayan bir telefon istiyorum.

Daha önce iphone 5s, sony xperia, lg g3 kullandım. lg ve iphone istemiyorum. Samsung da istemiyorum. SONY olabilir.

venus z10, via a1 plus, xiaomi5splus, zenfone 3, huawei9 aklımdan geçenler ama sizin öneriniz varsa o da olur. Fiyat 1500 tl düşündüm ama iyi bir cihaz için çıkabilirim. aslında xiaomi 5splus alayım dedim ama kamerası çok iyi değil diye duydum rom mom işlerinden anlamam bu arada öyle de bir sorunu varmış sanırım. teşekkürler.

• ???
  • Xioami almayın o zaman.Kamerası iyi oldugu icin p9'a bakmanizi tavsiye ederim.Asus plastik kasa yapıyor ve bu benim için bir eksi acıkcası.Olmadı bir z5'e bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim Apple iPhone kullanıyorum ama androidlerden merak ettiğim z5 telefon var. Z5'in tasarımına bayılıyorum. Performansının iyi olduğunu söylüyorlar. İkinci telefon olarak almayı düşünüyorum.

Bunun dışında, birkaç ay önce ABD'den Nextbit marka Robin model cihaz sipariş ettim. Cihazın gelmesini dört gözle bekliyorum. Bu cihaz da fena değil. Saf android.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumunuz için teşekkür ederim. Xiaomi alınca rom falan uğraşmak zorunlu mu aslında bu telefonu düşünüyordum ben? Ben de plastik kasa istemem. p9 sanırım şu an uygun telefon benim için. sony'nin telefonları da olabilir önerdiğiniz varsa.

Tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eksantrik12

Yorumunuz için teşekkür ederim. Xiaomi alınca rom falan uğraşmak zorunlu mu aslında bu telefonu düşünüyordum ben? Ben de plastik kasa istemem. p9 sanırım şu an uygun telefon benim için. sony'nin telefonları da olabilir önerdiğiniz varsa.

Tekrar teşekkür ederim.

Elbet ugrasman gerekebilir.Telefoncular 60 70e yapiyor diye hatirliyorum.Bildigin kazikliyor.

Bir z5'e bakın yada 100 200 cikabilirseniz Z5 premium da bakilabilir.

Ama illa da cikmam derseniz p9 tek secenek duruyor.

Dusunmenizin sebebide:Ucuza ve Bol özellik(Ve 2000 veya 2500tl lik telefonlarin ozeliklerini barindirmasi)olması.(Ne yalan soyleyeyim bende oyle dusunmuyor degilim. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 12 Ağustos 2017; 23:2:32 >

• Telefon genel özellikler(kamera,şarj, hız-donma) bakımından üzmesin de çıkarım. samsung, lg ve iphone hariç fiyatı abartılı olmayan herhangi bir telefon düşünüyorum. z5 premium ve p9'u karşılaştırayım hemen. Teşekkürler. ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Telefon genel özellikler(kamera,şarj, hız-donma) bakımından üzmesin de çıkarım. samsung, lg ve iphone hariç fiyatı abartılı olmayan herhangi bir telefon düşünüyorum. z5 premium ve p9'u karşılaştırayım hemen. Teşekkürler. ;)

Kararinizi verdiginiz zaman konuyu guncellerseniz sevinirim :)

• Elbette. Ama benim gördüğüm z5 ile z5 premium arasında 200 değil 600 tl fark var. :)
  • quote:

Elbette. Ama benim gördüğüm z5 ile z5 premium arasında 200 değil 600 tl fark var. :)

Acik konusmak gerekirse.En son fiyatlara 2-3ay önce baktım.Belki dusmustur diye umit edip soyledim.Ama belli ki dusmemis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 12 Ağustos 2017; 23:20:40 >
  • xperia x diye bir model de var. ön kamera pikseli de oldukça yüksek görünüyor. z5 veya p9 ağır basıyor ama yarına anca karar verir alırım sanırım. :)
  • bu p 9 huawei p9 mu arkadaşlar? Telefon nasıl? Öneriyormusunuz?
  • jeociga J kullanıcısına yanıt
    Evet huawei. Ben de onu merak ediyorum nereden alabiliriz pek kalmamış piyasada nereye baksam yok eva modeli.
  • P9, Xperia X'den kamera ve işlemci olarak daha iyi. Z5'in de bildiğim kadarıyla kulladığı işlemci (Snapdragon 810) yüzünden ısınıyor. Güncellemelerle sanırım işlemci frekansını düşürmüşlerdi, ancak sorun devam ediyor mu etmiyor mu bu modeli tercih edecekseniz konu hakkında Z5 kullanıcıları kulübüne soru yöneltebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyye -- 13 Ağustos 2017; 10:13:17 >
  • Heyye H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler p9'da karar kıldım. Belki p10 da olabilir. Yalnız iki soru var aklımda.
    1- Neden p9'da çift hatlı telefon tek hatlı p9'dan daha ucuz arada ne fark var acaba?
    2- Bu p9'lar neden diğer telefonlara göre 4-5 kat sar değeri yüksek?
  • quote:

Teşekkürler p9'da karar kıldım. Belki p10 da olabilir. Yalnız iki soru var aklımda.
    1- Neden p9'da çift hatlı telefon tek hatlı p9'dan daha ucuz arada ne fark var acaba?
    2- Bu p9'lar neden diğer telefonlara göre 4-5 kat sar değeri yüksek?

Çünkü çift hat sadece ithalatçı garantili var, tek hatlar huawei türkiye garantili.
  • Terrible Certainty kullanıcısına yanıt
    Evet ben de araştırdım fark ettim. Teşekkürler.
    Daha da fazla araştırmayacağım başım ağrıdı, yeter. Şimdi ya p9 alacağım ya da htc u11. Duruma göre alacağım artık Kararım budur. Sağ olun. ;)
  • eksantrik12 E kullanıcısına yanıt
    Mate9

Sony xz

Htc10

Samsung s7

P9 Plus

P10

Fiyatını düşmesini beklerseniz s8 ve u11

Uygun fiyata sony x , c5 Pro, c7 pro, c7, c9 pro.

http://www.epey.com/akilli-telefonlar/e/YToyOntpOjA7YTo0OntpOjA7czoxOiIxIjtpOjE7czoxOiI4IjtpOjI7czoxOiIzIjtpOjM7czoyOiIxMCI7fWk6MTQ7YToyOntpOjA7czo0OiIzMDcyIjtpOjE7czo0OiI2MTQ0Ijt9fV9iOjA7=/

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Mate9

Sony xz

Htc10

Samsung s7

P9 Plus

P10

Fiyatını düşmesini beklerseniz s8 ve u11

Uygun fiyata sony x , c5 Pro, c7 pro, c7, c9 pro.

http://www.epey.com/akilli-telefonlar/e/YToyOntpOjA7YTo0OntpOjA7czoxOiIxIjtpOjE7czoxOiI4IjtpOjI7czoxOiIzIjtpOjM7czoyOiIxMCI7fWk6MTQ7YToyOntpOjA7czo0OiIzMDcyIjtpOjE7czo0OiI2MTQ0Ijt9fV9iOjA7=/

4000bin tl lik telefon nasil 1500tlye dusucek?Merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 13 Ağustos 2017; 19:59:13 >

• yukarıda bahsi geçen hiç bir telefon 1500 tl değil. p10, z5, z5 premium, hatta p9.

kendisi son karar olarak p9 veya htc u11 demiş.
    ona istinaden. 3000 liranın altına düşünce u11 alınmalı demek istedim.

gerçi mevcut stoklar bitince, vergi %6 dan %10 a çıktığı için, ithal edilen yeni partilerde fiyatlar artacaktır.

2000 liraya da p9 almaktansa diğer seçenekler daha mantıklı:
    http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/48372-50570-63685-73008-83355/huawei-p9_huawei-p9-plus_huawei-mate-9_huawei-p10_huawei-p10-dual-sim/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.