Şimdi Ara

Hangi AÖF yardımcı kitaplarını önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu sene AÖF İşletme bölümüne başlıyacağım tamamen yardımcı kitaplardan çalışmayı düşünüyorum ama eskiden cıkmış ve gelebilecek soru kitapı araştırdım ama bulamadım
    Uzman kariyer yardımcı kitabının yanında geçmiş ve gelebilecek soru kitapı bulamadım sizden tavsiye bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecmis sorulari kirtasiyelerden bulabilirsin.istanbuldaysan beyazit-sahaflar carsisi-ozbek carsisi,cağaloğlu-fatih taraflarina bak.uzman kariyer iyidir.Dogru secim

Buraya bi goz at>>>http://kolayaof.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 12 Haziran 2015; 19:59:40 >
  • Bide kredili sistemin çıkmış sorularından mı sadece çalışiyim yoksa eski sistem sorularınada mı çalışiyim bide kitap istememin sebebi Askerde AÖF okumaya devam edicem kitap daha düzenli olur diye istemiştim

• Son 2 yilin cikmis sorulari yeterli bu da zaten kredili sisteme denk geliyor.yardimci kaynak al kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 12 Haziran 2015; 20:19:10 >
  • Peki sizin tavsiye ettiğiniz sitedeki ders özetleri nasıl acaba Aöf kendi kitaplarının sonundaki özetler ve sorular +Uzman kariyer yardımcı kitapı+Sizin belirtiğiniz sitedeki ders özetleri (konuya farklı bir bakış açısından 2 çeşit ders özeti almayı düşünüyorum) ve çıkmış soruları komple satın almayı düşünüyorum sizce yeterli çalışma sağlabilir mi sağlanırsa günde kaç saat ders çalışılmalı herhangi bir tavsiyeniz varsa paylaşabilirsiniz Not:AÖF kendi kitaplarından sadece içindeki özet ve sorularına çalışılacak O yüzden 2 değişik özet ve kitap kullanıcağım

• Gunde 1-2 saat yeterli olur herhalde.calisma sistemin gayet yeterli

Sitede ozetleri inceleyebiliyorsun.incelemeden alma

'En güvenilir AÖF sitesi. Tüm özetleri almadan önce inceleyebiliyorsunuz. İnternet tarihinde bir ilk!' Diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 12 Haziran 2015; 21:19:52 >
  • Yardımınız için teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce hangi üniversite?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne demek...

• Sizce hangi yabancı dili seçmeliyim Fransızca diye düşünüyorum değişik bir dil olmasından kaynaklı ve Türkçe yüksek lisans yapmayı düşünüyorum Fransızca dili yüksek lisans yapmamda engel olur mu

• Forumda arkadasin biri ya nasilsa ingilizcem iyi bi degisiklik yapayim diye almanca secmis ve okulu bi turlu bitirememis ve uzatmisti cok pisman olmustu.fransizcan iyi ise sec ama iyi degilse ingilizce sec ki forumda sadece ingilizce dersini veremeyip okulu uzatan cok arkadasimiz var.

Diger sorun icin aof arayabilirsin.veya sosyal medyadan soru sorabilirsin.

https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim (sayfanin en altina bak)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.