Şimdi Ara

Hangi araba???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler selamlar öncelikle... Benim cepte 65-70 bin tl kadar para var konforlu sıfır bi araç düşünüyorum önce skoda superb deneyim dedim ama bilgisine güvendiğim bi büyüğüm sakın skodaya yanaşma dedi şimdi kararsızım c5 mi volvo s40 mı yoksa yeni jetta mı (klasmana göre sıralamadım) ve ya önerebileceğiniz başka arabalar var mı

• s40 derim ama latudutede bir bak istersen...
  • Ford mondeo 1.6 ecoboost ya da 1.6 tdci , opel insignia 2.0 cdti ya da 1.6t , passat 1.4 tsi ya da 1.6 tdi bunları tavsiye ederim.

Dizel alıcaksan bence vergiyi sende benim gibi dert ediyorsan mondeo ile passata bak derim....
    Yoksa düşünmeden insignia alabilirsin seni fazlasıyla tatmin eder.....
  • jettanın TDİ motoruNDA arza veriyor diye duydum passatta da aynı sorun yaşanır mı??
  • o fiyata kesinlikle 2004-2005 BMW 520 almalısın.. şu aralar ben de alacam o fiyatlara bi araba. BMW 520i almak üzereyim. sonuçta adı yeter BMW.. bakma bile diğer arabalara. (tabi benim görüşüm)
  • Sadece fiyat ve 2 tane araç yazmışsın ne istiyosun dizel mi otomatik mi 2.el mi sıfır mı ?
    Ayrıca o büyüğünün bilgisi 80lerde kalmış heralde çok da güvenmemeni tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laguna?
    14 yıl önce açıldı
    Hangi Araç Daha İyi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • büyüğümün şu an izmir de lüks araba kiralama firması var.güvenilir bir arkadaştır. aradığım araba aslında tam olarak skoda superb idi 1.6 105hp manuel dizel elegance 68.000tl.Bunun klasında bi şey arıyorum bu arada böyle klasik bi konu hakkında sayfa açtığım için kusura bakmayın ama satıcının bilgisine güvenerek araba almak yerine sizlerin daha iyi yardımcı olacağına inandım.
  • volvo varken lafı bile olmaz ama renault latutut ede bakabilirsiniz yolda cok heybetli duruyor
  • citroen c5 dizel manuel nasıl?
  • VOLKSWAGEN açısından değerlendiricek olursak :

Yeni Passat 1.6 TDI 105 PS Comfortline = 68.400,00 TL (Ben PASSAT'ın arka tasarımını beğenmiyorum)

Yeni Jetta 1.6 TDI 105 PS Comfortline = 56.400,00 TL (C sınıfı bir otomobile bu kadar para verilmez bence ama ...)

RENAULT açısından değerlendiricek olursak :

Latitude Privilege 1.5 dCi 110 bg Euro5 = 60.350 TL (RENAULT'un pazarlık payı yüksek.)

VOLVO açısından değerlendiricek olursak :

S40 DRIVe Start/Stop 115 hp dizel = 56.730 TL

Bu araçlar arasında en mantıklısı bence VOLVO S40 (Bildiğim kadarıyla D sınıf.)
  • Latitude Privilege bi bakmayı düşünüyorum araba görüntü olarak iyi gözüküyor ama kötüyü de düşünmek gerekiyor bir arızasını bi kötülüğüne duyan var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican83 -- 23 Haziran 2011; 13:06:56 >
  • Mondeo Titanium 1.6 Tdci 66.470 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.