Şimdi Ara

Hangi arabayı almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 22 yaşındayım 2009 jetta 1.6 sahibiyim.

yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum arabayı bundan önce 2003 model 330Ci sahibiydim araba şu anda hurdalıkta :)

Hız yapmayı severim fakat çok hızlı sürmem arabayı şehir içinde 70 in üstüne çıkmam ama konya yolu ve incek yolunda radar yoksa affetmem :)

Motordan ses gelmesi lazım gelen senin dışarıdanda duyulması lazım.Fakat jettada dışardan pek duyulmuyor usul usul gidiyor araba :))

Şu aralar Scirocco lar ve 2005 model 5 serisi bmw ler hoşuma gidiyor 80000 tl bir bütçem var.

Scirocco hoş bir araba spor tarzı olduğu için zaten tavım fakat arkadaşımda 1.4 TSI 160 ps modeli bulunuyor baya bi seyehat ettik arabayla şehir içi olsun şehir dışı olsun.Fakat araba çok yakıyor.40 krş dan fazla yakan bir araba.İç donanımı gayet iyi arkadaşımın tabiri ile ''biz boşunu aldık olum'' bi araba fakat baya bir donanım mevcut.

BMW 2005 bmw ler de Ağır bir hava var nasıl söylesem hem sportif hem premium bir hava yansıtabiliyor.

Yanlız 520i modelinin kaç yaktığını bilmiyorum ama baya bir gördüm bu arabanın lpg ye uyumu var.Şahsen prins marka lpg kullanıyorum.Sorduğumda araç sahipleride prins taktırdık demişlerdi.

Baya bi kararsız kaldım.2005-2007 mercedes e seriside düşünüyorum sizce hangisi iyi bir tercih olur??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.