Şimdi Ara

Hangi aracı almalıyım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şimdiden degerli yorumlarınız için teşekkür ederim

inşallah kısmet olursa OTOMATİK ŞANZIMANA SAHİP SIFIR bir araç alıcam ve benim kafam acayip karışık .

uzun incelemelerim sonucu bir kaç marka arasında kaldım umarım sızınde yorumlalrınızla bu markalardan bırını secerım

1 Civic HB 1.4 i-Shift .. sedan kasasıda olabılır

2 opel astra 1.4 cosmo

3 Seat Leon 1.6TDI 105hp‎

4 şimdiki kullandıgım seat ibiza 1,6 refarence dsg satıp...yineseat ibiza 1,2 tsı dsg copa plus modelini alım diyorum

sizinde anlıyacagınız gıbı kafam cok karısık lutfen bana yardımcı olun bu yazdıgım markalar yada baska onerecegınız marka avantajlarıyla belırtırsenız sevınırım

benım ıcın onemlı olan konfor, otomatik şanzıman, donanım, eh bırazda performans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatyeri -- 19 Mart 2012; 0:38:42 >

• sıfır mı almayı düşünüyorsunuz ? focus'u incelediniz mi ?
  • evet sıfır alıcam ve otomatık bıldıgım kadarıylada otomatık focuslar biraz pahalı ben en fazla 50 000 tl cıkabılırım
  • Vw golf tsı 122 hp dsg deneyin hocam. Gerçekten ön göğüs kalitesi çok iyi ve sessiz bi araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane ST EDC DCi. Tabi biraz daha çıkmanız gerekecek ama 58 gibi verirler diye düşünüyorum. O kadar çıkamam derseniz HB olanını biraz daha uyguna alabilirsiniz ama HB arkası çok çürkin.

http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=1142

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 19 Mart 2012; 9:58:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Megane ST EDC DCi. Tabi biraz daha çıkmanız gerekecek ama 58 gibi verirler diye düşünüyorum. O kadar çıkamam derseniz HB olanını biraz daha uyguna alabilirsiniz ama HB arkası çok çürkin.

bilgilendirme için teşekkür ederim dediginiz gibi HB arkalarını beğenmiyorum malasef 50 000 tl ustude cıkamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: metehh

Vw golf tsı 122 hp dsg deneyin hocam. Gerçekten ön göğüs kalitesi çok iyi ve sessiz bi araba

dediginiz bu aracı inceliycem golf konusunda içimin ısınmadıgı tek konu dış kasa tasarımı yoksa kalitesine diyecek laf yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi arabayı almalıyım
    9 ay önce açıldı
    OTOMATİK HANGİ MARKA ALMALIYIM
    geçen hafta açıldı
    Sizce hangi araç olmalı ?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Leon 1.6 TDI DSG derim.
  • buyuk ıhtımal leon olucak alıcagım arac
  • quote:

Megane ST EDC DCi. Tabi biraz daha çıkmanız gerekecek ama 58 gibi verirler diye düşünüyorum. O kadar çıkamam derseniz HB olanını biraz daha uyguna alabilirsiniz ama HB arkası çok çürkin.

chevrolet marka bir araca sahipken, bu kadar çok megane önermeniz beni şaşırttı.. 58 bin türk lirasını megane gibi bir araç için adama uzatmaktan utanırdım açıkçası..

• quote:

Orijinalden alıntı: Life Eternal

quote:

chevrolet marka bir araca sahipken, bu kadar çok megane önermeniz beni şaşırttı.. 58 bin türk lirasını megane gibi bir araç için adama uzatmaktan utanırdım açıkçası..

Otomobil genele artık yazı yazmayacağımı söylemiştim ama mesajınıza cevap vereyim. Ben küçükten beridir renault severim. Hatta fanatik diyebiliriz. Tüm arkadaşlarım aveo aldığımı duyunca şok oldular ve hala oluyorlar. 28-30 bin lira için alıancak başka araç yok. Mantığım kalbimin önüne geçti. C sınıfında ise megane kendini kanıtlamış ve sürekli çok satan kaliteli ve güvenli bir araç. Kapı açma kolu soyuldu diye tü kaka diyenleri anlayamıyorum. Onu da çözmek çok kolaydı. Şuan kronik sorun duymadım. Renault dünyaya uygun fiyatlı (orta sınıf) araçların güvenli yapılabileceğini göstermiş ve dünyada ilk 5 yıldızlı aracı üretmiş ve ürün gamını bu şekilde güvenli araçlarla donatmıştır. Motor sporları, ağır vasıta vb. biçok alanda çok köklü ve başarılı bir firmadır. Jettanın 2. eline 75bin lira verene laf yok ama en dolu megane st için bu fiyat çok değil. EDC şanzıman çok çok başarılı ve henüz bir sorununu duyan olmadı. Neden tavsiye etmeyimki. Türkiyeye bir çivi bile çakmayan bir markadansa bildiğim kadarıyla Türkiyenin en büyük otomobil fabrikasını kuran bir firmayı öneririm. DCi motor da ekonomi ve dayanıklılığıyla yine kendini kanıtlmaıştır. Cruze dizel 2.0 motor yakıtı biraz çok. C sınıfında benim tercihim en boşu olmayacaksa cruze olmaz. Ben chevrolet aldım diye tüm modellerini savunmuyorum. Ben bana en mantıklı gelen buydu ve araştırdım aldım. Şimdi de memnunum ve öneriyorum. İyi forumlar.

İlk arabam:
     Hangi aracı almalıyım...

Son arabam:
     Hangi aracı almalıyım...

Benzerlik te dikkatinizi çekmiştir sanırım. Lacivert renk ve yuvarlak 4 farlı araçları seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 21 Mart 2012; 8:37:16 >

• Seat Leon 1.6TDI 105hp‎ dsg alındı arac cuma gunu elıme gecıcek
  • Otomatiik corolla+Brc kit = Sorunsuz ikili
  • E ne diyelim hayırlı olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapzede34 -- 22 Mart 2012; 2:06:57 >
  • mazda 3 hb otomatik.
    Tourıng oto 51 085 tl
    ımpressive oto 54,620 tl

tourıng dolu bir versiyon ama biraz daha bütçeyi aşarsanız ımpresive de sunroof koltuk ısıtma kör nokta uyarı sistemi falan epey dolu bir versiyon.
  • 3 Seat Leon 1.6TDI 105hp‎
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatyeri

Seat Leon 1.6TDI 105hp‎ dsg alındı arac cuma gunu elıme gecıcek

Hayirli olsun iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle... Fiyat olarak ne kadara anlastiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmhzl

quote:

Orijinalden alıntı: chatyeri

Seat Leon 1.6TDI 105hp‎ dsg alındı arac cuma gunu elıme gecıcek

Hayirli olsun iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle... Fiyat olarak ne kadara anlastiniz?

55400 + 1600 sanruff olarak anlastık hedıye olarak motor koruma ıc dıs koruma trafık sıgortası park sensoru verdıler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapzede34

E ne diyelim hayırlı olsun :D

teşekkür ederim :))
  • vaybe arabalar 60 bin sınırına dayandı, şu vergiler olmasa bu araçlar 25-30 bin bandında olacaktı, bir dizel kullanıcısı olarak verdiğim paralara acıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 22 Mart 2012; 14:21:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.