Arkadaşlar 2004-2006 model arası dizel bir araç almayı düşünüyorum...sizde hangi aracı almalıyım
aklımda ki araçlar...
Citroen C3 1,4 HDI fiat punto 1,3 multijet Peugeout 206 1.4 HDI (4 kapı)
sizce bu araçların hangisi daha iyidir. Tavsiyelerinizi bekliyorum...modelin 2004 - 2006 arası kısıtlı olmasının sebebi bütçemden kaynaklıdır.
bende o civarlarda dizel arac arıyorum ve yaklasık 3 aydır temiz ve gönlüme göre bir arac bulamadım, eğer bütcenizi birazdaha zorlarsanız 17-18 e filan 2004-2006 corsa 1.3 cdti da alabilirsiniz sonucta alman arabası ;) yarın bi araç var ona bakacağım kısmetse alıcam, 2004 corsa 1.3 cdti 17000 tl 130 bin km
ilerde satarım diyorsan ve zarar etmek istemiyorum diyorsan punto olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: sekovizyon
ilerde satarım diyorsan ve zarar etmek istemiyorum diyorsan punto olabilir
aynen katılıyorum arkadaşa
punto fiat grubu 2. elde en çok zarar ettiren araçlardandır.. ford fiesta veya opel corsa olabilir. ama ben olsam küçük motor benzinli araç +lpg alırdım bakım masrafları azdır vergileri azdır genelde japonlar sorunsuzdur yaris colt swift vb..
quote:
Orijinalden alıntı: no7
punto fiat grubu 2. elde en çok zarar ettiren araçlardandır.. ford fiesta veya opel corsa olabilir. ama ben olsam küçük motor benzinli araç +lpg alırdım bakım masrafları azdır vergileri azdır genelde japonlar sorunsuzdur yaris colt swift vb..
daha yeni sattım 1,3 sıralı sistem ford ka aracımı...çok yakıyor usta...sıralı sistem lpg taktırdım yine gelemedim üstesinden...ben en çok citroen c 3 istiyorum açıkçası şöyle 13-14 bin TL lik birşey...uzun süre bineceğim bir araç olmalı kısa vadede satmayı düşünmüyorum...en az 3-4 yıl bineceğim...
quote:
Orijinalden alıntı: kiraccemal
quote:
Orijinalden alıntı: no7
daha yeni sattım 1,3 sıralı sistem ford ka aracımı...çok yakıyor usta...sıralı sistem lpg taktırdım yine gelemedim üstesinden...ben en çok citroen c 3 istiyorum açıkçası şöyle 13-14 bin TL lik birşey...uzun süre bineceğim bir araç olmalı kısa vadede satmayı düşünmüyorum...en az 3-4 yıl bineceğim...
o fiyata c3 bulma gibi bir imkanın yok dostum ha bulursun ama araba paket olmuştur :d
o fiyata c3 çok var. pert değildir ama km si çoktur veya boyanan değişen parçaları çoktur.
arkadaşlar bi tane araç buldum km si 237 bin pert kaydı yok ama 2005 yılına ait 21000 tl lik hasarı var fakat kaskodan para almak için parçalarını söküp takmışlar aracın fiyatı 12,500 TL ve araç çok diri tertemiz acayip hoşuma gitti...kısmet olursa bugün alacağım...
aracı citroen peogeout servisine götürüp baktırdım...ustanın söylediği tek şey şu -bu km de bir aracın motoru nasıl bu kadar sağlam olabilir. çok temiz kaçırma al dedi ve ben de aracı aldım...
hayırlı olsun alırken iyi fiyata aldıktan sonra hasar miktarı çok önemli değil fakat yüksek hasarlı araçlarla hız yaparken temkinli olun şasesinde bir kayma vs olmuş ise aracın dinamiği bozulmuş ,savrulma ivmesi artmış olabilir. yüksek hızlara çıkacaksanız size tavsiyem önce orta hızlarda virajlarda deneme yapın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme