Sizce Aşağıdaki avometrelerden hangisini almalıyım. veya 100 tl ye kadar. bobin, direnç, kondansatör, voltaj, dc/ac akım gerilim ölçebilen bir avometre
Eğer ilk defa alacaksan bu kadar çok para verme. Daha ucuz bişey al önce onu kullan daha sonra alırsın bu tarz birşeyler. O zaman ihtiyaçların doğrultusunda bir cihaz alırsın.
100tl fazla değil mi zaten? ortalama bi multimetreye 30tl versek yeterli olmaz mı
MY-68 multimetreler otomatik kademe özellikleri ile f/p ürünüdür.
Fluke 177
bi siteye girip fiyata göre sıralama filan mı yaptın 300 dolar alet , saçmalamayalım
Verdiğiniz linklere baktım tamamı uzakdoğu ürünü cıhazlar,
bu ürünlerdi kullanıp denemeden şu iyidir denemiyor . bazıları satın aldığınız anda zaten çöp değerinde olabiliyor . mesela VC-6243 görüntüde bile iyi intiba bırakmıyor. UNI-T UT-50D Dijital Multimetre (LCR Metre) alt kısmı dar olduğu için masada dik durmayıp devrilip duracaktır , sonradan sinir yapacağına almasanız daha iyi . MASTECH MS 8222H Dijital Multimetre Autorange değil kullanması zor , size tavsiye edebileceğim yöntem ; biraz kalitelisinden bir Autorange multimetre satın alın üzerinde otomatik C kapasite ölçmesi mutlaka olsun , 4nF ile 40000 Mikrofarad arasını ölçebilsin . mesela FLUKE 179 parasını verebilene çok iyi bir cihaz . bobin ölçmek mutlaka gerekirse ilaveten ucuz bir LCR metre alıp bobin ölçersiniz .
arkadaşlar daha önce birkaç ovometre değiştirdim. bu inşallah 5 incisi olacak. almışken zırtbırt değiştirmeyeyim diyorum. Gitarcılar için tonepad veya pedal devreleri yapıyorum bu tür ses devreleri için hassaslık çok önemlidir bildiğiniz üzere.
yani bobin ve kondansatör ölçerken %1 veya %2 hassasiyeti olan bir avometre almak istiyorum...
önerileriniz için teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme