Şimdi Ara

Hangi bankamatik kartını kullanmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1) Paramı hesapta tutmak
    2) Faturalarımı internetten üzerinden ödeyebilmek
    3) Başka hesaplara para gönderip alabilmek
    4) İnternetten alışveriş yapabilmek
    5) Pos cihazıyla ödeme yapabilmek

Amacıyla kart kullanmak istiyorum. Bunları herhangi bi' bankanın kapısından girip ben banka kartı istiyorum desem yapabilir miyim? yapılan işlemlerde kesinti yapmayan, aidat almayan bir kart olursa daha iyi olur.

Bunun yanında;

1) Kredi kartı şeklinde değil ama aldığım ürünlere taksitlendirme yapabileceğim
    2) Şu an değil ama daha sonra borsa, kripto işlerine beni kolaylıkla yönlendirebilecek

Özellikleri olabilir. Aşırı uzağım bu kart olaylarına o yüzden kapsamlı örneklere açığım. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hiç bir Banka kartında aidat yok banka kartına taksit istiyorsan Garanti yapıyor bildiğim kadarıyla

Hangi bankamatik kartını kullanmalıyım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hiçbir banka kartında taksit özelliği yok ama ek hesap açtırırsanız 12 aya kadar taksitli olarak kullanabilirsiniz. Diğer saydınız tüm özellikleri zaten banka kartlarının hepsi sunuyor siz sık sık atm ile işlem yapacaksanız konumunuza yakın atm bulunan herhangi bir bankadan hesap açabilirsiniz

• Ek hesap açtırana kadar kredi kartı alsanız daha avantajlı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkün olduğunca güvenlik açısından bankamatik kartıyla alışveriş yapmamak gerek. Zira sahte pos ile kopyalanırsa kredi kartında en fazla limit kadar harcayabilir, bankamatik kartında ise hesapta 100.000 liran olsa dahi banka uyanık değilse ve farkına varmazsan hepsini kaybedersin.

Kredi kartının avantajı var zararı yok, aidatsız al bi kenarda dursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Kredi Kartını Kullanmalı?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.