Şimdi Ara

Hangi bölüme gitmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boğazımda yumru hissi var yutkunurken, yemek yerken, nefes alırken herhangi bir takılma yok, dişlerimi istemsiz yere sıkıyorum farkına varınca sol kulağımın arkasından boğazımın sol tarafına kadar bir basınç hissediyorum.
    Boynumda yanma hissi vardı bugün geçti fakat google'da belirtileri araştırınca lenfomadan ve baş boyun kanserinden şüphelendim hangi bölüme gidip görünmeliyim ?

2 ay önce dış kulak iltihabı geçirdim, kulaklarım temizlendi ve 2 hafta antibiyotik kullandım.

• Özel bir hastaneye git kbb uzmanına görün öncelikle.Onlarda kamera sistemi var boğazının içine bakıyolar,devlette böyle bir imkan yok diye söyledim özele git diye.O seni daha sonra yönlendirir zaten.İnternette her yazan da sende olacak diye bir şey yok,doktora görünmeden düşünme öyle şeyler.Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknes1905

Özel bir hastaneye git kbb uzmanına görün öncelikle.Onlarda kamera sistemi var boğazının içine bakıyolar,devlette böyle bir imkan yok diye söyledim özele git diye.O seni daha sonra yönlendirir zaten.İnternette her yazan da sende olacak diye bir şey yok,doktora görünmeden düşünme öyle şeyler.Geçmiş olsun.
    Teşekkürler hocam, gidip görüneyim.
  • Boyun dedigine gore norolojiye görün bikere
    dis sıkma stres kaynaklı ve dişeti cekilmesine sebeb o alişkanlıgı bırak. tedbiren kbbye gorun
    ozetle noroloji-kbb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.