Bildirim
Hangi Dergiyi Alayım ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
bilgisayar dergilerine gerek yok donanımhaber.com'a girmen yeterlidir dostum... -
dostum gerçekten zor bi işe soyunmuşsun tavsiyem tek dergi oda CHIP -
Arkadaşım boşuna alma verdiğin paraya yazık en son PCNET aldım verdiğim para çok değil (5YTL) ama derginin içeriğine baktıktan sonra üstüne bi bardak soğuk su içtim. Benden tavsiye dergi alma. Bu siteler sana fazlasıyla yardımcı olur.
forum.donanimhaber.com
www.hardwaremania.com
www.darkhardware.com
www.pclabs.gen.tr
www.tomshardware.com.tr
-
internet varken .. burasi varken aslinda dergiye pek gerek yok ama illada alcam diyorsan PC NET -
TEK BİR SEÇİM
PC NET -
chip de alabilirsin. -
abi ne yaptın öle 2 dergi fln :) arada pcnet takıl yeter. Netten takip et geri kalanı -
Chip alabilirsin.Gerisine güvenmem yazmıstım bi kere daha yazıyım.Adamın teki soru sormuş PSU alıcam ne tavsiye edersiniz adam yazdıgını direk yazıyorum
"www.dijitalcenter.com da bulunan her PSU alabilirsin çok kaliteli" ahaha koptum bunu okuyunca...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andys -- 30 Mart 2005, 23:21:45 > -
Eğer yalnız bu ay için almayı düşünüyosan; Sana, genel haberler için; PC world yada Byte, Oyun için GameWorld u tavsiye ederim.
Ama devamlı almayı düşünüyosan, ihtiyacına, içeriğine göre, kapaktaki haberleri inceleyip al ve aynı dergiye bağımlı kalma... Böylece çok taraflı da bakabilmiş olursun.
Dergilere çoğu kişi güvenmese de ben, rahat koltuğumda dergimi okumayı seviyorum, ayrıca gelecekle ilgili birçok haber de alıyorsun. Tabii bu bilgilere internetten de ulaşabilirsin, ama dergiler senin internette birarada bulamayacağın pek çok alandaki ( oyun, yazılım, donanım, programcılık, güncel, grafik vb. ) bilgiyi tek kaynaktan görme imkanı sunuyor. Ayrıca bağımsız üye tabanlı forumlar haricinde, pek çok site, reklamla ayakta durduğu için, sitelerin de tam olarak tarafsız kalmalarından söz edemeyiz. Demek ki dergiler de, siteler de aynı çatıda değerlendirilebilir.
İnternet'in olağanüstü genişliği ve derinliği, dergilerinse birçok konuyu tek kaynakta ve bilgisayara bağımlı kalmadan gösterebilme ( ki ben seyahat ederken okuyorum genelde ) inkanı var. Tercih senin... Her derginin sıkıcı yanları olduğu gibi güzel yanları da var...
-
Doğru söylemiş, DC'de kalitesiz PSU var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Andys
Chip alabilirsin.Gerisine güvenmem yazmıstım bi kere daha yazıyım.Adamın teki soru sormuş PSU alıcam ne tavsiye edersiniz adam yazdıgını direk yazıyorum
"www.dijitalcenter.com da bulunan her PSU alabilirsin çok kaliteli" ahaha koptum bunu okuyunca...
-
ben her ay LEVEL alıyorum çokta memnunum dergimden eğer bir oyun birde program dergisi almayı düşünüyorsan oyun dergisi tercihini kesinlikle LEVEL'den yana kullan -
hocam icerik olarak ve test sonuclari olarak pcNet daha iyi derginin verdigi test sonuclariyla arkadaslarin buradaki onerileri hemen hemen ayni
Chip herzaman herkezin soyledigi birsey var ilk zamanlarinda cok iyi idi ama simdi cok bozduki dergi yurdisinda cikanla hemen hemen ayni fark yok
cevirip suruyorlar piyasaya bir iki yazida kendileri ekliyor alsana dergi adamlar turkiye piyasasina gore degil avrupa piyasasina gore yaziyor pardon dogruya (bu dergi kopya dergi idi ) neyse
Yapman gereken PCnet +
www.hardwaremania.com
www.darkhardware.com
www.pclabs.gen.tr
www.tomshardware.com.tr
gibi siteleri takip etmen dergilerden cok sey ogrenirsin
-
Bencede İnternetin varsa pek gerek yook derim Dergiye.... Hoca zaten PASO reklam var dergilerde artık
Yok kardeşim ben illa alıcam diyorsan tavsiyem
1:CHIP
2:Windows net magazine -
Sen sadece bi oyunlar için Level al. Donanım için internet i kullan. Eğer illa da dergi alcam diyosan, Pcnet ve Level al. -
quote:
Orjinalden alıntı: chaos76
Sen sadece bi oyunlar için Level al. Donanım için internet i kullan. Eğer illa da dergi alcam diyosan, Pcnet ve Level al.
+1 -
PCNET -
quote:
Orjinalden alıntı: chaos76
Sen sadece bi oyunlar için Level al. Donanım için internet i kullan. Eğer illa da dergi alcam diyosan, Pcnet ve Level al.
+1 -
aslında donanımhaber yeterli ama param batıyo diyosan chip
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X