Bu sene YGS-LYS'ye hazırlanıyorum.Meslek lisesi öğrencisiyim o yüzden YGS ağırlıklı çalışacağım.Toplu ulaşım araçları ile yolculuk etmek istemediğim için evime en yakın olan en iyi iki dershane Sınav ve Gelişim.Herkes Sınav'ı övdü ama oradaki meslek lisesi sınıfı serseri dolu, onların yüzünden ders işleneceğini bile sanmıyorum.Gelişim'in meslek lisesi sınıfında ise yabancılık çekeceğimi sanmıyorum.Sizce hangisini tercih etmeliyim ?
birincisi; meslek lisesi sınıfına gitmen hata olur. direk sayısal sınıfa git, temeli at. 1 sene daha çalış ve kazan. Eğer temelin ilkokuldan sağlamsa zaten 1. senende birşeyler yakalıyabilirsin.
Hocam ben meslek lisesiyim ve meslek sınıfındayım. Dezavantajı nedir ki?
şöyle söyliyeyim. ben sayısal sınıftayım. hafta içi etütlerde sadece 5 çeşit ders görüyorum(fizik,kimya,biyoloji,mat1,mat2) yani sözel içerikli hiçbir ders yok. hafta sonu ise müfredat gereği gösteriyorlar galiba türkçe sosyal gibi dersleri. onlarda kimsenin umrunda değil zaten. yani sana sınavda sayısal derslerin daha çok ihtiyaç olucağını düşünerek ben sayısala gittim. bende mesleğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme