Şimdi Ara

Hangi dershaneye gitmeliyim yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ehlika

Otur sıfır...

@metallcii fen bilimleri değil o fem dershanesi dünyadan bi haber yaşıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallcii

peki fen bilimleri özel ankarada var mı , özel olduğundan ne gibi avantajlar oluyor, ben birde dinine pek bağlı bir insan değilim, namaz falan kılmam, bir arkadaşımın anlattığı, hocasının buna attığı mesaj aynen şu, "gelde akşama beraber gidelim" akşam namazına davet etmiş, böyle bir şey olamazya, bu dershaneye gidilmez.

izmirde var ankarada kesin vardır sitesinden bakabilirsin.Sınıflar 5-6 kşilik oluyor ve sınırsız etüd var.
  • Kesinlikle FEM derim.Bu güncel olaylarla ilgili olarak demiyorum gerçekten çok kaliteli.
  • fen bilimleri normal olanı varmış ankarada, özeli yok, arayıp sordum, fem cemaat tabanlı olduğundan gitmeyi düşünmüyorum, pek dine bağlı bir insan değilim, özele gideceğim gidersem zaten. araştırmalarım devam ediyor, sembol dershanesiyle konuşacağım birazdan, servis falan varsea orayı tercih edeceğim, baya güzele benziyor, onu dışında yapacağınız tavsiyeler benim için çok önemli, sürekli takip ediyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • maltepeye git şifre veriyorlar
  • araştırmalarım sonucunda, ankarada fen bilimleri özel ve fem dershanesi yok.

ne yapacağımı bilmiyorum, sembol dershanesi çok uzak, evim ayrancıda, ankarada oturanlar yardımcı olabilirler mi, fiyatı hiç önemli değil, eğitim kalitesi ve sınırsız etüt olması gerekiyor sadece.
  • Maltepe Dersanelerine gidiyorum hiç memnun değilim kesinlikle gitmeni tavsiye etmem.
    Önerebileceğim dersane ise Açı.
  • @ifataltürki ben şuan zafer dershanesine gidiyorum zaten, hiç memnun değilim, 3000 tl veriyoruz, ve paranın karşılığını alabiliyormuyuz bilmiyorum açıkcası, alan var, alamayan var, eğer derece sınıfındaysan alıyorsunda, değilsen rehberlik hocasına bir şey sorduğunda off pofff diye cevaplar veriyor, kesinlikle zafere gitmenizi önermem.

tavsiye bekliyorum, fiyatı 15.000 tl ye kadar çıkabilir, sınırsız etüt, kaliteli eğitim, max 6 kişilik sınıfı olması gerekli, butik dershane falan bilen varsa söylerse çok sevinirim, günlerdir internette araştırmalar yapıyorum fakat ankarada iyi bir dershane bulamadım, kavaklı dershanesi hakkında bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallcii -- 10 Nisan 2011; 19:33:52 >
  • Ankarada fem yok bu bir
    açı olabilir bu 2
    Ankara Butik Dershanesi diye biryer varmış araştır derim.
    Nesibe Aydın Kızılay final ve Kızılay sınav önerilerim etüt sistemlerini bilmiyorum.
  • Birey varsa bi görüş derim şubeden şubeye değişiyor ama öğretmeye bireyden başlayıp sınıflara yöneliyorlar amaçları birebir eğitimi sağlamlaştırmak. Ben bu sene oradaydım kaynakları, eğitimi, etütleri yeterli geldi bana. Tabi iş birazda sende bitiyor, kararını verdiysen inan bana evde otursan yine yaparsın.
  • maltepe,açı,gelişim,pi
    bunlara kesinlikle gitme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erhan
    kararını verdiysen inan bana evde otursan yine yaparsın.

Eğer cok iyi durumda bir ogrenci isen seviyen yüksekse yani. Dershaneye sadece soru cozmek-cozdurmek için gidiceksin.
  • ankaradaysanız ilk işlem dershanesini öneririm ben gittim ve çok memnun kaldım... karanfil 2 de
  • dostum "ortadoğu dershanesi"

güvenparkın karşısında (atatürk bulvarı üzerinde)

sisteme gelecek olursak... Sınırsız etüt var ama sınır şurda... yılda 3 kez ceza sınavı yapılır. Sınavdaki netlerine göre her dersten belli bir miktar soru çözülmesi istenir. Bu soruların içinden 3-5 tanesi anlattırılır.Senin yaptığına hoca inanırsa cezan silinir ve bu durumda etütün kesilmez. Ama bunu vedikleri süreiçinde çözmezsen çözene kadar etüt verilmez. Öğretmen kadrosu iyidir. Çalışan için iyi bir dershane ama çalışmayana önermem. Telefon vs dershanede kesinlikle yasak. (çalışma programı yapılır ve o saatlerde de telefonlar bazen kontrol edilir.) Telefonlar açık yakalanırsa yönetim telefonuna el koyar ve telefon cezası verir. (sınav cezası gibi süresi olur ve yapmazsan hem telefonunu hemde etütleri unut.)

Şimdi diyebilirsin ki bu ceza ceza neymiş böyle. Burdaki amaç çeşitli nedenlerle daha fazla soru çözmeni sağlamak.... Ayrıca her dersten haftalık ödevlerin olur... Bir de dershanenin verdiği kitaplar kesinlikle çözülmelidir. (onlarda şubat gibi kontrol edilir...)

Tekrar söylüyorum çalışacaksan git... Fiyatı 4-6 arasında değişiyor. (hangi ay gittiğine bağlı mart ayında 4e kadar yazıyorlar ama şimdi 5ten aşağı yazacaklarını pek düşünmüyorum.)

git konuş anlattıklarımdan başka birsey anlatacaklarını düşünmüyorum.

• eklemeyi unuttum sınıflar 8-16 arası değişiyor. En kötü sınıflar biraz kalabalık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: william thomsen

eklemeyi unuttum sınıflar 8-16 arası değişiyor. En kötü sınıflar biraz kalabalık olur.

Acaba konunun acilis tarihine bakiyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 25 Temmuz 2013; 16:40:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

quote:

Orijinalden alıntı: william thomsen

eklemeyi unuttum sınıflar 8-16 arası değişiyor. En kötü sınıflar biraz kalabalık olur.

Acaba konunun acilis tarihine bakiyor musunuz?

:) görmemiştim
  • Birçok farklı dersaneye gitmiş biri olarak FEM'den şaşma derim.
  • kesinlikle BİREY bireyin eğitim sistemi mükemmel
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.