Şimdi Ara

Hangi dershaneye gitmeliyim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 11. sınıfım, bu yıl özel derse 5000 tl ye yakın para harcadım, erken kayıt yaptırıp, seneye sağlam bir dershaneye gitmek istiyoum, özel ders falan almadan, sınırsız bire bir etüte giderek halletmeliyim bu işi, şuan gittiğim dershaneye 3000 tl veriyorum, pahalı olsun ama, özel ders gibi bire bir etütü sınırsız olsun, istedigim zaman anında girebiliyim.sınıflarıda kalabalık olmasın istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.

şehir ankara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallcii -- 9 Nisan 2011; 1:08:56 >

• konu güncel, cevaplayana teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallcii

konu güncel, cevaplayana teşekkürler.
    hangi şehirdesin dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

hangi şehirdesin dostum?

Alıntıları Göster
    Ankaradayım, eklemeyi unutmuşum pardon.
  • quote:

Ankaradayım, eklemeyi unutmuşum pardon.

Alıntıları Göster
    konu güncel, cevaplayanlara rep falan ne gerekiyorsa veririm.
  • quote:

konu güncel, cevaplayanlara rep falan ne gerekiyorsa veririm.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar, benim için çok önemli lütfen bilgi verin.
  • quote:

arkadaşlar, benim için çok önemli lütfen bilgi verin.

Alıntıları Göster
    hadi arkadaşlr, cevap verin.
  • quote:

hadi arkadaşlr, cevap verin.

Alıntıları Göster
    hadi arkadaşlar lütfen, cevaplayın lütfen.
  • quote:

hadi arkadaşlar lütfen, cevaplayın lütfen.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar lütfen beni bilgilendirin,
  • quote:

arkadaşlar lütfen beni bilgilendirin,

Alıntıları Göster
    Yazık be o paralara.Alt tarafı bir üniversiteye gireceksin diye bu kadar masraf yapmaya değmez.Dershanelere o kadar para kaçıracağına barajı geç iyi bir özel üniversiteye git.Adam gibi yabancı dil öğren zaten üniversiteden sonra tek işine yarayacak olan o.
    Devlette okuyanlar pek öğrenemiyor özelde okuyanlar mecburen şakır şakır konuşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Yazık be o paralara.Alt tarafı bir üniversiteye gireceksin diye bu kadar masraf yapmaya değmez.Dershanelere o kadar para kaçıracağına barajı geç iyi bir özel üniversiteye git.Adam gibi yabancı dil öğren zaten üniversiteden sonra tek işine yarayacak olan o.
    Devlette okuyanlar pek öğrenemiyor özelde okuyanlar mecburen şakır şakır konuşuyor.

Alıntıları Göster
    ben odtü elektrik ve elektronik mühendisliği istiyorum, puanları çok yüksek olduğundan dolayı, para harcamadan kazanılmasının imkaansız olduğuda bir gerçek, eğer sistemli ve düzgün çalışılırsa, özel üniversiteye 70.000 tl harcamaktansa, 20.000 tl dershane ve özel derslere harcanarak 2 yılda kazanılabilir. tabiiki bunu sadece 2000 tl lik bir dershaneye giderek yapanlarda var, temel bilgi eksikliğimden kaynaklanıyor bütün bunlar, geçmişte derslerime günü gününe çalışarak geçirmiş olsaydım şuan bu sorunları yaşıyor olmayacaktım, neyse ki vaktim var ve erken müdahale ederek işleri yoluna sokacağım .

• quote:

ben odtü elektrik ve elektronik mühendisliği istiyorum, puanları çok yüksek olduğundan dolayı, para harcamadan kazanılmasının imkaansız olduğuda bir gerçek, eğer sistemli ve düzgün çalışılırsa, özel üniversiteye 70.000 tl harcamaktansa, 20.000 tl dershane ve özel derslere harcanarak 2 yılda kazanılabilir. tabiiki bunu sadece 2000 tl lik bir dershaneye giderek yapanlarda var, temel bilgi eksikliğimden kaynaklanıyor bütün bunlar, geçmişte derslerime günü gününe çalışarak geçirmiş olsaydım şuan bu sorunları yaşıyor olmayacaktım, neyse ki vaktim var ve erken müdahale ederek işleri yoluna sokacağım .

Alıntıları Göster
    hadi arkadaşlar, tavsiye lütfen. sağlam güzel dersi dinleyen öğrenciye, gerçekten çalışan öğrenciye değer verilen, parası mühim değil, sınırsız etütü olsun, öneri verin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: mateacher

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    askbektas konuyu saptirmayalim.
  • 10. sınıfta kültüre gitmiştim
    mezun olunca fem e gittim
    fem i tavsiye ederim 2 si arasından
    diğerlerini bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oki91

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    eğer paraya kıyarım maddi durumumda iyi diyorsan ; sembolün hocaları iyidir bide öğrencileri çok güzel yarış ortamına sokarlar. Çankaya da yıldız kolejliler dershanesi var hocaları mükemmeldir ama pek yarış ortamı yoktur .
  • Dostum ankarada yer bilmiyorum ama butik dershanelere bakabilirsin oralarda tek basina yada 3 lu 5 li gruplar halimde calisabilirsin sana cok guzel bir program cikarirlar.
    Butik dershane tavsiye etmemin sebebi sen sinirsiz etut istiyosun ve benim bildigim hic bi dershanede boyle bir olay yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sembol dershanesini araştırdım baya güzele benziyor, yalnız bu dershanenin kızılaydaki şubeside iyimidir, eskişehir yolundakini inceledim çok güzel ama, kızılaydaki hakkında bilgi vermemiş, eskişehir yolu bana uzak olduğundan oraya gitmem zor olur, evime yakın kavaklı dershanesi var, sizce bu dershane nasıl ? iyimidir, tavsiyelerinizi bekliyorum, konu güncel, yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    butik dershaneleride araştırdım, gerçekten tam istediğim şey bu, ankarada iyi bir butik dershane bilen var mı ?
  • quote:

butik dershaneleride araştırdım, gerçekten tam istediğim şey bu, ankarada iyi bir butik dershane bilen var mı ?

Alıntıları Göster
    fen bilimleri özele git 12 milyarmı ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

fen bilimleri özele git 12 milyarmı ne

Alıntıları Göster
    peki fen bilimleri özel ankarada var mı , özel olduğundan ne gibi avantajlar oluyor, ben birde dinine pek bağlı bir insan değilim, namaz falan kılmam, bir arkadaşımın anlattığı, hocasının buna attığı mesaj aynen şu, "gelde akşama beraber gidelim" akşam namazına davet etmiş, böyle bir şey olamazya, bu dershaneye gidilmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.