Şimdi Ara

Hangi Dslr-like ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu forumda yeniyim. ama bayadır takip ediyordum. Bu ilk konum.
    Arkadaşlar ben bir Dslr-like alıcam. Bu konulara ilk kez girecem.
    Bütçem 500 tl ve altı.
    En iyi hangi kameradır?
    Aklımda Fujifilm S2980 var.
    Biraz alışınca Dslr alıcam.

Şimdi bazıları yazar: '' Direk Dslr alsana '' Arkadaşlar benim bütçem kısıtlı dediğim gibi o yüzden alamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micegrubu -- 21 Temmuz 2013; 18:23:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Micegrubu

Merhaba arkadaşlar bu forumda yeniyim. ama bayadır takip ediyordum. Bu ilk konum.
    Arkadaşlar ben bir Dslr-like alıcam. Bu konulara ilk kez girecem.
    Bütçem 500 tl ve altı.
    En iyi hangi kameradır?
    Aklımda Fujifilm S2980 var.
    Biraz alışınca Dslr alıcam.

Şimdi bazıları yazar: '' Direk Dslr alsana '' Arkadaşlar benim bütçem kısıtlı dediğim gibi o yüzden alamıyorum.

500 TL ye DSLR bulursunuz, sahibinden.com da Nikon, Canon, Pentax çok rahat o fiyata bulunur. Eliniz, gözünüz alışıp gerekli teknikleri öğrenene kadar sizin her türlü işinizi görür, 500 TL lik DSLR Like tan her türlü çok daha iyi çekim yapar.

http://www.sahibinden.com/fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-slr-nikon?price_max=500

İlla DSLR like alacağım derseniz 500 TL civarında Canon G11 çok doğru bir tercih olur:

http://www.sahibinden.com/fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-kompakt-canon-powershot-g11

• Elimde satılık 350 tl ye Fuji S6500fd var. Bir araştır nasıl bir şey diye. Ben şu kadarını diyorum, şu anda mağazadan 800 tl ye alacağım DSLR-Like lardan daha iyi çekiyor.
    s2980 ler çöp makine, sakın alma. Daha 1 tane güzel çekilmiş resmine denk gelmedim. Sebebi de fuji artık makinelerine büyük sensör koymuyor. İnsanlar anlamıyor diye sensörü küçülttü diye kalite yerlere indi.
    O nedenle bu tarz makinelerde büyük sensör makbuldür. Bir araştır bu konuyu, çok önemlidir. Bunu bazılarına söylüyoruz ve sonra gidip teknosa da çalışanların gazına geliyorlar. Bir geliyor Fuji HS bilmem kaç serisi önerdiler. 1000 tl verdim ama resimler cep telefonumdan daha kötü diyorlar. Artık fiyat arttıkça bu sınıfta kalite artmıyor. Bu olay 2008 den sonra artık kötü malı yüksek fiyatla satıp, alıcıya piskolojik olarak iyi mal aldığını sandıralım taktiği ile ilerliyor ve başarıyorlar da. Madem makine almaya heves ettiniz biraz bu forumda araştırma yapın, hem paranız, hem hevesiniz boşa gitmesin.

• Fuji 6500 Güzel makinedir Kullandım.. Birde temiz bir Sony R1 bulursanız kaçırmayın bence.. Ben 2 senedir kullanıyorum beni daha üzmedi..
  • Bende 2. El uygun fiyatli dslr almanizi oneririm alamiyorsaniz da like makinanin full manuel kullanima izin verdiginden emin olun derim cunku bildigim kadariyla dslr-like makinalarin bazilarinda manuel modda dahi bazi degerleri otomatik kendisi ayarliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkabilirsen 630 liraya olympus epm1 var kalteli çeker boşver dslr like makineyi olmazsa 2. el bak. Tabi bana sadece zoom lazım dersen resim kalitesi önemli değil dersen al.
    http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=7446
  • Bütçe kısıtlı ama biraz alışınca d-slr da alabileceksiniz yani ? Buradaki biraz nasıl anlamlar taşıyor ? Mesela 1 yıl mı, 2 yıl mı ? Böyle bir süre mi ? Yoksa kullanıcı ayarları ile fotoğraf çekmeyi öğrenene kadar mı buradaki "biraz" ? Bir İngiliz atasözü vardı galiba "Ucuz mal alacak kadar zengün değilim" gibi bir şey idi. Paranız yok ama 500 lirayı önce bi sokağa atayım sonra da 1200-1300 lira daha ödeyeceğim toplamda 1200 liralık d-slr'ı kendime 1700 liraya maledeceğim ! Bütçem kısıtlı ya o yüzden işte !..
    -
    Bu durumda 2.el d-slr yok o da olmuyor ise 2.el 6500FD'yi alın ki zaten foto kalitesi S2980'den iyi. Temel fotoğrafçılık tekniklerini öğrenmeniz için de çok daha iyi-yeterli, 350'ye alır 250'ye satsanız bile zararınız çok az olur. O ise bu s2980'i satmanız çok zor olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DSLR Kamera Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.