Şimdi Ara

Hangi düz memurluklar rahattır (yani iş yoğunluğu azdır)? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
2.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam elbet vardır sonuçta suçlu insanların olduğu bir yerde çalışıyorlar. Ama aynı arkadaşım öyle büyük suçluların memurla uğraşmayacagını da söylemişti.

Malta diye bir yer varmış büyük ihtimal koğuşlarin olduğu yer orda sürekli ayakta sağa sola gidiyorlarmış. Yoruluyoruz diyordu. Tabi rahat yerleride varmış, eğitim birimi ve mektup okuma gibi yerler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Kpss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Şu Catchee var, gizliden evlenmek isteyen eleman, radyoloji teknikeri, ortamda sağlıkçıyım diye geziyor, asgari ücret alıyor. Nerde 55000'ler?
    Hiç bi radyoloji teknikeri 55 bin almıyo devlette 32 bin özelde 20 bin alıyo ben insanlarıda anlamıyorum millet yok o 100 bin alıyo yok 55 bin alıyo öyle bi dünya yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Catcheee C kullanıcısına yanıt
    Adsm lerde, devlet hastanelerinde 55.000 li rakamları görüyor radyoloji teknikerleri, bilmeden boş yorum yazmayın,
    Saf maaşı bile 32.000 den fazladır radyoloji teknikerinin.
    Hakim, savcı , uzman dr , profesör vs hakikaten boş , güzel bir devlet hastanesinde radyoloji teknikeri olun, 20 li yaşlarda hiçbirşey yapmayarak 50.000 li rakamlar mükemmel. Kendi gözlerimle gördüm, hiç mi mütemet tanımıyoruz :)

Sonra baktınız sarmıyor 2 yıllık gastronomi yazarsınız, dgs ile diyetisyenliğe geçip kurum içinde hop diyetisyen olursunuz.
    Ülkenin bug ı böyle saçma şeylerde, ben 10 sene dirsek çürüttüm şuan asistan doktorum aldığım maaş herşey dahil radyoloji teknikerinden 20.000 fazla yaş 31.
    Pratisyen de maks 20.000 fazla alır bu saçma teknikerlerden, çektiğin stres onca hasta , çürüttüğün dirsek boşa gider.
    Uzman olsan ortalama 2 kat kazanırsın 45 yaşına gelince total kazanç aynı olur.
    Sen 60 ında stresten m.i geçirirken bunlar rahat rahat takılır.

Boşa hakim ,savcı, uzman dr, iyi bir mühendis gibi saçma yerlere gitmeyin , burası az okuyanlar ve cahiller için güzel ülke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 1 Temmuz 2024; 0:4:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• unknownartist kullanıcısına yanıt

Doçent olun hocam

• Gümrük memuru ol. Yatarak en az 40-50 bin maaş alırsın. Açıktan alacakların 10 misli.

• Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'ne gir hepsi yatıyor akşama kadar.

• Arkadaşlar cevaplariniz için sağolun.

Ben İngilizce Mütercim Tercümanlık mezunuyum (daha önce Tarih benzeri bir bölüm okudum). Nisan ayindaki Ekpss sınavından 81 aldım. Speakingime aman aman güvenmediğim için tercümanlık yerine düz memurluklar yazmayı düşünüyorum. Benim bildiğim düz memurluklar üniversite, belediye, müze (tam emin değilim), yazma eserler yeri memurlukları, sizin yazdıklarınızı bilmiyordum,teşekkür ederim. Ben şu an İstanbul'da yaşıyorum, burada memur olsam baya iyi olur herhalde.

• unknownartist kullanıcısına yanıt

tanıdığım bir arkadaşım sivil savunma ve itfaiyecilik okumuştu sıralaması bir milyonun üzerindeydi 1.3-1.5 arası bir şeydi sanırsam. Sonra o arkadaşım matematikten özel ders vs aldı kpss ile dhmi'ye girdi, o zamanlar puanları da düşüktü kendi dediğine göre şimdilerde 80 bin üzerinde alıyormuş ne iş yapıyorsun dedim yangın çıkarsa söndürmekle görevliyim ama devlet hava meydanları işletmesinde hiç bir zaman yangın çıkmamış çıkarsa ben ne yapacağım tam bilmiyorum, bazen tatbikatlar var onları yapıyoruz dedi. Yani hiç bir iş yapmadan tüm gün oturarak 80 bin tl para alıyor, adam o kadar boş oturuyor ki sürekli en yeni model telefonları alıyor aynı anda 2 telefon kullanıyor günde 8 saat boş oturmak zor iş ne de olsa... Zamanında bizi yönlendiren olmadığı için çok çektik daha da çekeceğiz.

• kpss gircen mi

• dekareme kullanıcısına yanıt

Tıp doktoruyum diyor gardiyan nerden çıktu yanılaysun. Kimi alıntıladığunuza bakun hele. Adam doktorum diyor uşağum 2 yıllık tıp olmaduğuna göre lisans mezunu bu ne anlama geley biley misun? Diplomayı alduğun an sonrasında 2 yıllık ne okursan oku sınava giremeysun kanunlara göre radyoloji teknikeri olamaysun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izayoi -- 4 Temmuz 2024; 11:6:21 >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

hayır hocam ekpss'ye girdim ama kpssye girmeyecegim.

• tktir221 T kullanıcısına yanıt

ekpss'nin hepsi zaten düz memurluk 4001 kadro ve ataması yapıldı bir sonraki ne zaman belli değil. devlette engelli memursan zaten sana kimse yüklenmez engel durumuna göre bir iş verilir. her gün gidip gelmek sorun olmayacaksa iş yoğunluğunu dert etmen gerekmez. mesela benim bir arkadaşım akciğerden engelliydi kıza zor oluyordu çok soğuk havalarda gelip gitmek. normal kpss gibi kadro olmaz ve her bakanlık açmaz meb sağlık diyanet genelde kadro açar. korona döneminde kimse atanamadı hala 2018'den beri sınava girenler atanıyor şu anda. puanın kaç? yani zaten fazla seçme şansın olmaz kendi ilinde kim açarsa başvur hepsine.

• https://bilgihazinem.net/turkiyenin-en-rahat-meslekleri/

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

81 puan aldım. 2018'dan sonra atanmadiklarini bilmiyordum sinava girenlerin. Hepsi düz memur derken, mesela tercüman olarak atanamaz mıyım?

• tktir221 T kullanıcısına yanıt

maalesef ekpss o şekilde değil. a grubu kpss olur branş senin istediğin gibi bir de b grubu olur düz memurluk. ekpss komple b grubudur ben mühendis olmak istiyorum diyemezsin. 4001 derken demek istediğim o düz memurluk yani ama diyelim bir kuruma atandın orada tercüme işi olmaz da ingilizce gereken işler olursa sana yaptırabilirler ama düşük bir ihtimal. sağlık bakanlığına sekreter olarak atandı mesela bir tanıdığımız orada gelen hastalara bakacaksın tercüman olmak istiyorum diyemezsin ya da ingilizce ile bir işin yok. MEB'e girdin bir okula verdiler mesela yine olmaz ama ben 5 sene çalıştım Halk Eğitim'e gidersen MEB kazanıp çılgın bir kurum her şeyi yapıyor orada dil bildiğin için daha değerli olursun. ekpss işini tam araştırmamışsın bence sen ve puanın biraz düşük bir sonraki atamada dediğim gibi ne bulursan yaz şehrinde.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.